Галушки – рецепт
![Галушки – рецепт Галушки – рецепт](/uploads/posts/2015-11/galushki-recept_681.jpeg)
Як зробити галушки для супу?
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно, яйце, воду або молоко, додаємо 1 щіпку солі (можна додати трохи сухого мелених спецій). Ретельно вимішуємо тісто, скачуємо нетовсті «ковбаски», з яких ножем нарізаємо галушки.
Варимо в супі або в окремій каструлі не більше 15 хвилин. Якщо варите суп, закладайте галушки за 10-12 хвилин до готовності.
Галушки картопляні – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищений картопля зваримо до готовності, подавим товкачиком, наллємо вершки, сіль і перемішаємо. В вийшло картопляне пюре додамо насіння кмину і фенхелю, яйце і просіяне борошно. Перемішуємо ретельно і формуємо з цього картопляного тіста галушки (катаємо кульки, також як фрикадельки). Варимо галушки протягом 10 хвилин, обережно виймаємо шумівкою. Подаємо як окреме блюдо з соусом, наприклад, вершково-часниковим або з грибною підливою – буде дуже смачно. Можна подати картопляні галушки з дрібно нарізаною цибулею, злегка обсмаженою в топленому маслі. Не завадить і чашка гарячого бульйону, а також свіжа зелень і солоні огірочки. Під таке чудове блюдо добре подати чарку старкі або кюммеля (кминна міцна настоянка).
Галушки з м'ясом, рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо м'ясний фарш з просіяним борошном і яйцями, додаємо трохи молока або води, дрібку солі, рубану зелень і трохи сухих спецій. Перемішуємо і формуємо круглі кульки (як при виготовленні тюфтельок або фрикадельок). Варимо м'ясні галушки в складі супу або окремо близько 10 хвилин. Як окрему страву подаємо з соусами, наприклад, томатно-часниковим.
Сирні галушки для супу – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
![Галушки – рецепт Галушки – рецепт](/uploads/posts/2015-11/galushki-recept_782.jpeg)
Тертий сир змішуємо з просіяним борошном, молоком і яйцем. Додаємо кунжут і мускатний горіх. Перемішуємо тісто і формуємо галушки. Варимо в супі або в окремій каструльці протягом 8 хвилин. Приготовлені і подані окремо сирні галушки,– хороший варіант сніданку або ланчу. Подавайте цю страву з вершковим соусом, бульйоном або чаєм, в десертному варіанті – з фруктовими сиропами або варенням.
У пісні дні або при дотриманні дієти можна приготувати галушки без яєць, дотримуючись будь-якій з наведених вище рецептів, регулюйте консистенцію тіста, змінюючи кількість борошна і молока (або води).
Рекомендуємо добрі рецепти
![Галушки для супу – рецепт тіста](/uploads/posts/2015-07/galushki-dlya-supu-recept-tsta_681.jpeg)
Галушки для супу – рецепт тіста
Здавалося б, що може бути складного в приготуванні такого складового супу як галушки? Однак, і тут є свої тонкощі. Адже саме галушки задають тон
![Галушки з сиру](/uploads/posts/2015-03/galushki-z-siru_931.jpeg)
Галушки з сиру
Галушки з сиру - це, по суті, ліниві вареники. Подавати їх можна зі сметаною, шкварками, вершковим маслом або варенням. Давайте розберемо кілька
![Галушки з м'ясом](/uploads/posts/2015-03/galushki-z-myasom_731.jpeg)
Галушки з м'ясом
З такою стравою, як галушки, природно знайомі багато. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні галушки з м'ясом. Таку страву, ми впевнені,
![Галушки з куркою](/uploads/posts/2015-03/galushki-z-kurkoyu_351.jpeg)
Галушки з куркою
Галушки з куркою - чудовий варіант нескладного домашнього обіду. Це блюдо популярно у східноєвропейських та деяких кавказьких народів - являє собою
![Галушки з картоплею](/uploads/posts/2015-03/galushki-z-kartopleyu_851.jpeg)
Галушки з картоплею
Галушки - це популярне українське блюдо, варіантів створення якого досить багато. Це може бути і борщ, і суп або просто тісто з м'ясом, приготоване
![Картопляні галушки](/uploads/posts/2015-03/kartoplyan-galushki_751.jpeg)
Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і