Тушковані кабачки з помідорами і часником
![Тушковані кабачки з помідорами і часником Тушковані кабачки з помідорами і часником](/uploads/posts/2015-11/tushkovan-kabachki-z-pomdorami-chasnikom_271.jpeg)
Ікра кабачкова
Така ікра готується просто, особливо якщо є мультиварка. Можна подати її окремо – з грінками, лавашем, хлібцями, або на гарнір до м'яса, або з рисом або з пастою.
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і моркву, моєму помідори і кабачки. Шаткуємо цибулю подрібніше, моркву і кабачок подрібнюємо або за допомогою кухонного комбайна або тремо на тертці. У каструлю вливаємо олію, кладемо цибулю і моркву і тушкуємо, виставивши на таймері 15 хвилин. Додаємо кабачки і продовжуємо готувати в тому ж режимі півгодини або трохи довше – залежить від моделі. Томати пропускаємо через м'ясорубку, часник подрібнюємо за допомогою преса. Додаємо томати, солимо, перчимо, кладемо часник і петрушку дрібно нашатковану. Тушкуємо ще 15 хвилин.
Як бачите, тушкувати кабачки з баклажанами і помідорами в мультиварці дуже просто. У казані готується ікра трохи швидше, але не вийде відійти від плити – необхідно періодично помішувати, щоб не пригоріло.
Тушковані кабачки з баклажанами
Можна приготувати більш насичене за смаком страва – воно теж чудово поєднується з макаронами, кашами та й просто в якості легкого овочевого страви всім сподобається. Приготуємо кабачки, тушковані з баклажанами часником і помідорами.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву чистимо, кабачки, помідори і баклажани миємо, нарізаємо всі: цибуля – чверть кільцями,
![Тушковані кабачки з помідорами і часником Тушковані кабачки з помідорами і часником](/uploads/posts/2015-11/tushkovan-kabachki-z-pomdorami-chasnikom_922.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Кабачки, тушковані з морквою і цибулею](/uploads/posts/2015-11/kabachki-tushkovan-z-morkvoyu-cibuleyu_791.jpeg)
Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
Класика легкого літнього вечері - тушковані овочі. Їх і просто приготувати, і шлунок не особливо перевантажують. І, звичайно, в основі повинні бути
![Кабачки і баклажани, тушковані з овочами](/uploads/posts/2015-09/kabachki-baklazhani-tushkovan-z-ovochami_111.jpeg)
Кабачки і баклажани, тушковані з овочами
Легкі страви завжди були популярні. Широка сполучуваність овочів дозволяє майже до нескінченності урізноманітнити щоденне меню. Найбільш популярним
![Кабачки з часником](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/kabachki_s_chesnokom.jpg)
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
![Тушковані баклажани з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/tushenye_baklazhany_s_pomidorami.jpg)
Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані
![Кабачки, смажені з часником і помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/kabachki_zharenye_s_chesnokom_i_pomidorami.jpg)
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
![Тушковані кабачки з помідорами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/tushenye_kabachki_s_pomidorami.jpg)
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.