Як зробити галушки для супу?

Як зробити галушки для супу з борошна - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт приготування галушок для супу найпростіший і з ним може впоратися будь-яка господиня. Досить борошно змішати з сіллю, додати трохи збите яйце і вимісити виделкою до отримання однорідного тіста, гладкого і пластичного, консистенції як густа сметана. Якщо вийшло занадто густо, можна додати трохи бульйону або води і знову вимісити. Набираємо порційно отримане тісто за допомогою зволоженої чайної ложки і опускаємо в суп. Варимо такі галушки протягом трьох хвилин після закипання.
Як приготувати тісто на галушки з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з сіллю до однорідності, всипаємо борошно, додаємо перетертий на дрібній тертці сир і гарненько перемішуємо до отримання консистенції як густа сметана. Варимо галушки як зазвичай, набираючи потроху тесту вологою гарячої ложкою й опускати в киплячий суп. Як тільки спливуть всі галушки, і суп закипить, можна знімати з вогню і подавати до столу.
Як зробити часникові галушки для супу?
Інгредієнти:
Приготування
Яйце збиваємо з сіллю до однорідності, додаємо майонез, попередньо очищений і пропущений через прес часник і перемішуємо. Потім додаємо борошно і вимішуємо отримане тісто до розчинення борошняних грудочок і отримання консистенції густої сметани. Додаємо в суп галушки, змоченою у воді чайною ложкою за п'ять хвилин до готовності страви.
Як зробити смачні картопляні галушки для супу?
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати картопляні галушки нам знадобиться один стакан картопляного пюре. Для цього необхідно очистити, відварити до готовності і розім'яти товкачиком приблизно три-чотири картоплини. Можна скористатися картопляним пюре, що залишилися від вчорашнього вечері або обіду. Додаємо до нього збите яйце, сметану, за смаком сіль і доводимо тісто додаванням борошна до отримання однорідної консистенції як густа сметана. Кидаємо суп вологою чайною ложкою і варимо галушки, поки не спливуть. Такі галушки особливо гарні в грибному супі.
Як зробити грибні галушки для супу - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування грибних галушок гарненько промиваємо печериці і відварюємо їх у воді приблизно сім хвилин або до готовності. Потім воду зливаємо, а грибочки розбиваємо до отримання гладкого пюре. Додаємо збите яйце, сіль, пшеничне борошно і вимішуємо до однорідної маси, яку за допомогою зволоженої чайної ложки раз за разом опускаємо в киплячий суп і відварюємо, поки всі вони спливуть на поверхню.
Як зробити манні галушки для супу?
Інгредієнти:

Приготування
Яйце збиваємо з дрібкою солі, додаємо молоко, дрібно нарубану зелень кропу, манну крупу і перемішуємо. Прикриваємо ємність з отриманою масою кришкою і визначаємо в холодильник мінімум на сорок хвилин. Після закінчення часу накладаємо в суп вологою чайною ложкою потроху манної суміші і витримуємо на вогні, поки всі галушки спливуть. Вогонь при цьому повинен бути мінімальний, а суп не вирувати, а тільки трохи нудитися.
Манні галушки особливо гарні в рибних супах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Галушки для супу – рецепт тіста
Здавалося б, що може бути складного в приготуванні такого складового супу як галушки? Однак, і тут є свої тонкощі. Адже саме галушки задають тон

Галушки з сиру
Галушки з сиру - це, по суті, ліниві вареники. Подавати їх можна зі сметаною, шкварками, вершковим маслом або варенням. Давайте розберемо кілька

Галушки з м'ясом
З такою стравою, як галушки, природно знайомі багато. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні галушки з м'ясом. Таку страву, ми впевнені,

Галушки з куркою
Галушки з куркою - чудовий варіант нескладного домашнього обіду. Це блюдо популярно у східноєвропейських та деяких кавказьких народів - являє собою

Галушки з картоплею
Галушки - це популярне українське блюдо, варіантів створення якого досить багато. Це може бути і борщ, і суп або просто тісто з м'ясом, приготоване

Картопляні галушки
Картопляні галушки - це просте і смачне блюдо, для створення якого не вимагається вишуканих і дорогих продуктів. Їх можна подавати до овочів і