Канапе з червоною рибою
Пропонуємо варіанти оформлення канапе з червоною рибою. Вони чудово доповнять будь-фуршетний стіл або стануть чудовим оригінальним перекусом.
Інгредієнти:
чорний хліб;
слабосолене філе червоної риби – 290 г;
вершковий м'який сир – 110 г;
пір'я зеленої цибулі (за бажанням);
свіжа зелень кропу;
суміш мелених перців.
Приготування
Для приготування канапе дрібно рубаємо свіжу зелень кропу і за бажанням пір'я зеленого лука, і змішуємо з вершковим сиром. При бажанні приправляємо масу сумішшю мелених перців. Чорний хліб нарізаємо на тонкі скибочки, з яких вирізаємо гуртки, скориставшись чаркою або склянкою. На кожен гурток намазуємо вершковий сир із зеленню шаром приблизно три-п'ять міліметрів, і укладаємо зверху шматок тонко нарізаної слабосоленої червоної риби, звернувши його трояндочкою. Зверху прикрашаємо канапе листочками кропу і подаємо до столу на красивому блюді.
Інгредієнти:
білий багет;
слабосолене філе червоної риби – 290 г;
бринза – 120 г;
свіжий огірок – 1-2 шт.;
помідори – 2 шт.;
маслини або оливки.
Приготування
Білий багет нарізаємо тонкими кружальцями, розкладаємо на деко і відправляємо в духовку на кілька хвилин, щоб хлібні скибочки трохи підсохли. Багет можна замінити білим батоном, вирізавши з нього за допомогою склянки гуртки аналогічного розміру.
Вимиті помідори і огірки витираємо насухо. Помідори розрізаємо на тонкі кухлі, а огірки нарізаємо поздовжніми слайсами. Такими ж слайсами повинно бути нарізано і філе червоної рибки. З бринзи вирізаємо тонкі кухлі, такого ж розміру, як хліб і помідори.
Тепер збираємо канапе. На кожну шпажку нанизуємо маслину або оливку без кісточки. Потім складаємо слайс огірочка гармошкою і наколюємо за маслиною. Наступною буде риба, складаємо її також як огірок. На підсушений гурток хліба кладемо скибочку помідора, зверху бринзу і наколюємо шпажкою з іншими компонентами, отримуючи апетитні канапе.
Інгредієнти:
слабосолене філе червоної риби – 290 г;
твердий сир – 120 г;
суміш італійських трав – за смаком;
в'ялені помідори мелені – за смаком;
виноград;
оливкова олія.
Приготування
Твердий сир нарізаємо квадратними шматочками, збризкуємо оливковою олією, приправляємо меленими сушеними помідорами та італійськими травами. На шпажку нанизуємо попередньо вимиту і обсушену виноградинку, потім слайс червоної риби, складений гармошкою і завершуємо скибочкою пряного сиру.
Канапе з червоною рибою і м'яким сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування канапе дрібно рубаємо свіжу зелень кропу і за бажанням пір'я зеленого лука, і змішуємо з вершковим сиром. При бажанні приправляємо масу сумішшю мелених перців. Чорний хліб нарізаємо на тонкі скибочки, з яких вирізаємо гуртки, скориставшись чаркою або склянкою. На кожен гурток намазуємо вершковий сир із зеленню шаром приблизно три-п'ять міліметрів, і укладаємо зверху шматок тонко нарізаної слабосоленої червоної риби, звернувши його трояндочкою. Зверху прикрашаємо канапе листочками кропу і подаємо до столу на красивому блюді.
Канапе з червоною рибою і огірком на шпажках - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Білий багет нарізаємо тонкими кружальцями, розкладаємо на деко і відправляємо в духовку на кілька хвилин, щоб хлібні скибочки трохи підсохли. Багет можна замінити білим батоном, вирізавши з нього за допомогою склянки гуртки аналогічного розміру.
Вимиті помідори і огірки витираємо насухо. Помідори розрізаємо на тонкі кухлі, а огірки нарізаємо поздовжніми слайсами. Такими ж слайсами повинно бути нарізано і філе червоної рибки. З бринзи вирізаємо тонкі кухлі, такого ж розміру, як хліб і помідори.
Тепер збираємо канапе. На кожну шпажку нанизуємо маслину або оливку без кісточки. Потім складаємо слайс огірочка гармошкою і наколюємо за маслиною. Наступною буде риба, складаємо її також як огірок. На підсушений гурток хліба кладемо скибочку помідора, зверху бринзу і наколюємо шпажкою з іншими компонентами, отримуючи апетитні канапе.
Канапе з червоною рибою і твердим сиром на шпажках
Інгредієнти:
Приготування
Твердий сир нарізаємо квадратними шматочками, збризкуємо оливковою олією, приправляємо меленими сушеними помідорами та італійськими травами. На шпажку нанизуємо попередньо вимиту і обсушену виноградинку, потім слайс червоної риби, складений гармошкою і завершуємо скибочкою пряного сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти
Канапе з креветками
Пропонуємо вам кілька варіантів приготування канапе з креветками. Вони дуже ефектно виглядають на святковому столі і готуються досить швидко. Дуже
Канапе з оливками
Канапе - найвідоміший вид закусок. Якщо ви не хочете робити звичайні бутерброди, канапе - ваш варіант. Цю страву можна створювати з різних
Канапе з сиром
Якщо ви любите канапе і є шанувальником сиру в будь-якому вигляді, то наші рецепти цієї оригінальної закуски вас дуже порадують. Приготувати їх можна
Канапе з шинкою
Канапе з шинкою - відмінна закуска, здатна прикрасити будь-який стіл. Якщо ви хочете приготувати цікаве, красиве і ситне ласощі до свята, то канапе з
Канапе з сьомгою
Канапе - це закуска фуршетного типу, розрахована на один укус. Зазвичай, для складання канапе не існує особливих правил, головне - хороший смак і
Канапе на шпажках - рецепти
Сама часто зустрічається закуска на фуршетах - це канапе. Легкі маленькі бутербродики на шпажках, дуже зручні і практичні. Ще великий плюс цієї