Карбонара - класичний рецепт
![Карбонара - класичний рецепт Карбонара - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-09/karbonara-klasichniy-recept_221.jpeg)
Класичний рецепт спагетті карбонара
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти: панчетту нарізаємо брусками, а сир натираємо на дрібній терочке. Яйця збиваємо, додаємо трохи сиру і кілька щіпок спецій. Що залишився сир змішуємо з меленим перцем. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і вливаємо трохи оливкового масла і акуратно опускаємо спагетті. Поки вони варяться, наливаємо в сковороду оливкове масло й обсмажуємо панчетту до прозорості, але не пересушиваем її. Після цього знімаємо з плити і охолодити. Далі акуратно вливаємо в сковороду яєчну суміш і перемішуємо. Спагетті відкидаємо на друшляк, а потім викладаємо в сковороду і швидко перемішуємо з соусом . Подаємо страву, присипавши тертим сиром.
Класичний рецепт карбонара з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування соусу: виливаємо в сковороду вершки і кип'ятимо їх на середньому вогні. Бекон нарізаємо тонкими смужками, а сир натираємо на тертці. Потім додаємо більшу кількість сиру і шинку до вершків і варимо соус 10 хвилин. Далі відварюємо креветки: кладемо їх у киплячу воду, підсолюємо і засікаємо 5 хвилин. Одночасно з цим відварюємо до напівготовності спагетті і викладаємо їх у соус. Тушкуємо все разом ще 5 хвилин, а потім подаємо, посипавши тертим сиром.
Вегетаріанський класичний рецепт карбонара
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Всі овочі промиваємо і чистимо: моркву і кабачок нарізаємо смужками, а перець і цибулю шаткуємо кубиками. У сковороді розігріваємо оливкове масло, викладаємо овочі, підсолюємо і тушкуємо на повільному вогні під кришкою, періодично помішуючи, 15 хвилин. Одночасно з цим наливаємо в каструлю воду і кип'ятимо її, підсолюємо за смаком. Для соусу збиваємо в мисці свіжі яйця з натуральним йогуртом, додаємо трохи тертого сиру, підсолюємо і перемішуємо. Спагетті викладаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо 10 хвилин. Потім відкидаємо макарони на друшляк, а потім викладаємо їх у миску з соусом. Додаємо тушковані овочі, приправляємо спеціями за смаком, гарненько перемішуємо і подаємо страву до столу, посипавши тертим сиром!
Класичний рецепт карбонара з вершками
Інгредієнти:
Приготування
![Карбонара - класичний рецепт Карбонара - класичний рецепт](/uploads/posts/2015-09/karbonara-klasichniy-recept_212.jpeg)
Макарони відварюємо до готовності в підсоленій воді. Часник чистимо, подрібнюємо, а цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Сирок натираємо на дрібній терочке. Тепер обсмажуємо бекон на сковороді з усіх боків. В окрему миску виливаємо вершки, розбиваємо яйця і збиваємо суміш віночком. Додаємо тертий сир і кидаємо мелений перець. Готовий бекон перекладаємо в тарілку, а в цій сковороді пасеруємо до золотистого кольору цибулю та часник. Пасту відкидаємо на друшляк, викладаємо її до овочів і обережно вливаємо вершкову суміш. Додаємо бекон, ретельно перемішуємо, вливаємо трохи води і тушкуємо класичну пасту карбонара з вершками 5 хвилин на слабкому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Паста карбонара - рецепт](/uploads/posts/2015-09/pasta-karbonara-recept_421.jpeg)
Паста карбонара - рецепт
У класичному варіанті пасти, спагеті поєднуються з обсмаженими шматочками свинячий щековины або бекону і приправляють соусом із жовтків і двох видів
![Карбонара з беконом - рецепт](/uploads/posts/2015-09/karbonara-z-bekonom-recept_261.jpeg)
Карбонара з беконом - рецепт
Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу
![Як приготувати пасту карбонара в домашніх умовах?](/uploads/posts/2015-09/yak-prigotuvati-pastu-karbonara-v-domashnh-umovah_951.jpeg)
Як приготувати пасту карбонара в домашніх умовах?
Якщо ви тільки починаєте знайомитися з італійською кухнею, то рецепт пасти карбонара - найкращий варіант для старту. Скориставшись нашими докладними
![Спагетті карбонара](/uploads/posts/2015-09/spagett-karbonara_201.jpeg)
Спагетті карбонара
Різновидів рецептів карбонари існує досить багато, як і її шанувальників. Пропонуємо одразу кілька, найбільш поширених рецептів даного виду пасти,
![Карбонара](/uploads/posts/2015-03/karbonara_471.jpeg)
Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився
![Паста карбонара з вершками - рецепт](/uploads/posts/2015-01/pasta-karbonara-z-vershkami-recept_711.jpeg)
Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І