Курячі крильця в клярі
![Курячі крильця в клярі Курячі крильця в клярі](/uploads/posts/2015-09/kuryach-krilcya-v-klyar_491.jpeg)
Підготовка
Традиційно використовують два зчленування (третє, на якому тільки кісточки і шкірка зазвичай відрізають). Крильця потрібно злегка обпалити на відкритому вогні, ретельно промити в холодній воді і замаринувати.
Крила в томатному маринаді, смажені в простому клярі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для кляру:
Приготування
Розводимо пасту склянкою газованої води, додаємо нарізану кільцями цибулька, пропущений через прес часник і базилік дрібно нашатковану. Витримуємо крильця 4-5 годин.
Тепер розповімо, як приготувати крильця в клярі. Збиваємо кляр до консистенції середньої густоти сметани – в нього теж вливаємо трохи газованої води, щоб він став більш пишним. Виймаємо крила з маринаду, даємо як слід стекти, потім опускаємо в кляр і смажимо крильця в клярі на сковороді в киплячому маслі на середньо-слабкому вогні протягом 10-12 хвилин. Викладаємо на решітку, щоб надлишки масла могли стекти.
Крильця в пивному клярі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для кляру:
Приготування
Крильця підготуємо і, переклавши гілочками петрушки, заллємо пивом.
![Курячі крильця в клярі Курячі крильця в клярі](/uploads/posts/2015-09/kuryach-krilcya-v-klyar_532.jpeg)
Щоб зробити блюдо корисніше, можна приготувати крильця в клярі в духовці. Маринуємо крильця за будь-яким рецептом, потім занурюємо в кляр, опускаємо на хвилину в киплячу олію, щоб кляр «схопився» і розкладаємо на деко, застелене фольгою. Запікатися крильця будуть близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Крильця в медово-соєвому соусі](/uploads/posts/2015-09/krilcya-v-medovo-soyevomu-sous_131.jpeg)
Крильця в медово-соєвому соусі
Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним
![Крильця на мангалі](/uploads/posts/2015-07/krilcya-na-mangal_721.jpeg)
Крильця на мангалі
Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски
![Крильця в соєвому соусі](/uploads/posts/2015-03/krilcya-v-soyevomu-sous_131.jpeg)
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
![Крильця в клярі](/uploads/posts/2015-03/krilcya-v-klyar_181.jpeg)
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
![Крильця, запечені в духовці](/uploads/posts/2015-03/krilcya-zapechen-v-duhovc_261.jpeg)
Крильця, запечені в духовці
Страви з курячих крилець виходять дуже смачними і смачними, готувати їх легко і приємно. Сьогодні ми вам розповімо, як можна запекти крильця в
![Курячі крильця в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/kuryach-krilcya-v-aerogril_671.jpeg)
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно