Суп із замороженого зеленого горошку

Можна приготувати звичайний овочевий суп або більш насичений суп-пюре. Заморожений горошок не підлягає розморожування, досить необхідне його кількість покласти в киплячу воду для приготування улюбленого першого страви.
Як правильно варити суп із зеленим горошком ми розповімо вам в наших рецептах.
Суп-пюре із замороженого зеленого горошку
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очищаємо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом приблизно п'ять хвилин до м'якості, помішуючи. У каструльку вливаємо бульйон, кидаємо заморожений зелений горошок, нарізану зелень базиліка, викладаємо піджарку з лука, ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо під кришкою на помірному вогні сім хвилин. Потім перетворюємо на пюре за допомогою блендера, солимо й додаємо за бажанням і смаком лимонний сік, доводимо до кипіння і вимикаємо плиту.
Готовий насичений і ароматний суп-пюре подаємо зі сметаною або вершками, прикрасивши листочками базиліку.
Суп із зеленим горошком, куркою та яйцем
Інгредієнти:
Приготування

Відварюємо куряче м'ясо з очищеної цибулиною у воді до повної готовності, виймаємо з бульйону, цибулину викидаємо, а м'ясо відокремлюємо від кісток і нарізаємо скибочками або поділяємо руками на волокна.
Кидаємо В каструлю попередньо очищений і нарізаний кубиками картоплю, моркву соломкою або кружечками, заморожений зелений горошок і варимо до готовності. Тепер викладаємо шматочки курячого м'яса, зварені заздалегідь, очищені та подрібнені кубиками яйця, нарубану зелень, приправляємо сіллю, перцем і спеціями на свій смак, доводимо до кипіння і вимикаємо плиту. Даємо настоятися під кришкою п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Готовий ароматний суп подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як заморозити зелений горошок на зиму?
Зелений горошок зберігає в собі безліч корисних речовин, необхідних організму людини. Він служить складовою овочевих супів і рагу, надаючи їм

Суп із зеленим горошком
Зелений горошок - корисне бобова рослина, в якому містяться білки, вуглеводи, вітаміни групи В, А, С і інші речовини. Його часто використовують в

Суп-пюре із зеленого горошку
Суп-пюре із зеленого горошку - чудове поживна страва на швидку руку. Він виходить солодкуватим, ароматною і дуже смачною. У нашій ми пропонуємо

Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і

Зелений горошок - рецепти
Зелений горошок смачний і сам по собі, але якщо додавати її в різноманітні страви, то можна надати їм якусь оригінальність і пікантність. Давайте

Пюре із зеленого горошку
Пюре із зеленого горошку чудово підійде до будь-якої м'ясної страви. Такий смачний і ситний овочевий гарнір неодмінно сподобається і дорослим, і