Рецепт м'ясного рулету
М'ясний рулет – чудова і досить оригінальне блюдо, яке стане справжньою прикрасою вашого столу і викличе захоплення у гостей. Подавати його можна з будь-яким гарніром і салатами. А як приготувати м'ясний рулет ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
свинячий фарш – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
батон – 1 скибочка;
яйце – 4 шт.;
молоко – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо круто, очищаємо і залишаємо остигати. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю і вимочений в молоці батон. Приправляємо спеціями і ретельно все перемішуємо. Вистилаємо Форму фольгою, промазуємо злегка маслом і викладаємо рівним шаром половину фаршу. По центру розкладаємо варені яйця і накриваємо залишилася м'ясної масою. Надаємо рулету овальну форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 50 накривши ненадовго фольгою. Хвилин за 10 знімаємо фольгу і даємо м'ясного рулету з свинини підрум'янитися.
Інгредієнти:
окіст свинячий – 600 г;
свіжі печериці – 450 г;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 3 шт.;
паста томатна – 3 ст. ложки;
майонез – 3 ст. ложки;
масло рослинне – 6 ст. ложок;
спеції;
свіжа зелень – пучок.
Приготування
Для приготування начинки, чистимо цибулину і шаткуємо дрібними кубиками. Гриби ретельно промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. У глибокій сковороді розігріваємо масло, кидаємо підготовлені овочі, підсолюємо за смаком і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер беремо свинячий окіст, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце і додаємо спеції. На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо рівним шаром фарш. Зверху покриваємо грибною начинкою і звертаємо все в щільний рулет. У невеликій ємності з'єднуємо томатну пасту з майонезом і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо в неї м'ясний рулет і змащуємо всю поверхню соусом. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо при температурі 185 градусів 50 хвилин до утворення скоринки.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 800 г;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
часник – 2 зубчики.
Приготування
М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо і злегка відбиваємо. Потім робимо на шматку поздовжні надрізи, натираємо спеціями і подрібненим часником. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і посипаємо м'ясо. Акуратно згортаємо рулет, перетягуємо туго джгутом, закріплюємо нитками, загортаємо у фольгу і викладаємо в чашу мультиварки. Підливаємо трохи водички, виставляємо програму «Випічка» і витримуємо 1 годину. Після цього страву остуджуємо, розгортаємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
М'ясний рулет з фаршу з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, очищаємо і залишаємо остигати. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю і вимочений в молоці батон. Приправляємо спеціями і ретельно все перемішуємо. Вистилаємо Форму фольгою, промазуємо злегка маслом і викладаємо рівним шаром половину фаршу. По центру розкладаємо варені яйця і накриваємо залишилася м'ясної масою. Надаємо рулету овальну форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 50 накривши ненадовго фольгою. Хвилин за 10 знімаємо фольгу і даємо м'ясного рулету з свинини підрум'янитися.
М'ясний рулет з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки, чистимо цибулину і шаткуємо дрібними кубиками. Гриби ретельно промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. У глибокій сковороді розігріваємо масло, кидаємо підготовлені овочі, підсолюємо за смаком і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер беремо свинячий окіст, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце і додаємо спеції. На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо рівним шаром фарш. Зверху покриваємо грибною начинкою і звертаємо все в щільний рулет. У невеликій ємності з'єднуємо томатну пасту з майонезом і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо в неї м'ясний рулет і змащуємо всю поверхню соусом. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо при температурі 185 градусів 50 хвилин до утворення скоринки.
М'ясний рулет в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо і злегка відбиваємо. Потім робимо на шматку поздовжні надрізи, натираємо спеціями і подрібненим часником. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і посипаємо м'ясо. Акуратно згортаємо рулет, перетягуємо туго джгутом, закріплюємо нитками, загортаємо у фольгу і викладаємо в чашу мультиварки. Підливаємо трохи водички, виставляємо програму «Випічка» і витримуємо 1 годину. Після цього страву остуджуємо, розгортаємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з фаршу з яйцем в духовці
Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно
М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
М'ясний рулет з грибами
М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить
Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
М'ясний рулет в духовці
М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить