Закуска з кабачків на святковий стіл

Ми сьогодні пропонуємо вам рецепти закусок з кабачків, які чудово підійдуть на святковий стіл.
Закуска з кабачків «Тещин язик»
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і обсушені кабачки нарізаємо тонкими поздовжніми смужками, приправляємо сіллю і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. Після закінчення часу потім кожну смужку в борошні, потім занурюємо яйце і підрум'янюємо за дві хвилини з кожного боку. Перекладаємо на паперовий рушник або серветку для вбирання зайвого жиру, змащуємо ще гарячі кабачки сумішшю майонезу і часнику, видавленого через прес. Потім викладаємо на один край скибочку сиру, на інший шматочок помідора, посипаємо рубаною зеленню і звертаємо рулетиком, починаючи з кінця, на якому покладений помідор. Кладемо на блюдо, прикрашене салатними листям, краєм вгору і складаємо зубочисткою. Прикрашаємо на свій розсуд.
Закуска з кабачків «хвіст павича»
Інгредієнти:
Приготування
Промиті і просушені кабачки, огірки і помідори нарізаємо скибочками навскоси, щоб вийшли довгасті (овальні) кружечки. Кабачки, солимо і залишаємо на десять хвилин. Потім мачає в борошні й обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом з обох боків до рум'яності. Витираємо паперовим рушником або серветкою зайвий жир і викладаємо кабачки віялом на прикрашене салатними листям і страву зеленню. Кожен шматочок змащуємо сумішшю майонезу і дрібно нарубаного часнику. Тепер кладемо зверху скибочку помідора, знову промазуємо часниковим майонезом, накриваємо гуртком огірка, на який кладемо половинку маслини. Отримуємо в результаті страва, що нагадує хвіст павича, звідси і назва закуски.
Святкова закуска - рулетики з кабачків з сьомгою
Інгредієнти:

Приготування
Вимитий і просушений кабачок нарізаємо вздовж на тонкі довгі пластини, обсмажуємо їх на сковороді з оливковою олією до рум'яності, видаляємо зайвий жир за допомогою серветки або паперового рушника, приправляємо сіллю і білим перцем. Сьомгу нарізаємо тонкими, довгими шматочками. Потім на кожен шматочок обсмаженої кабачка покласти шматочок рибки, злегка скроплюємо лимонним соком, по центру кладемо гілочку зелені, скручуємо всі рулетиком, скріплюємо зубочисткою і викладаємо на блюдо. Прикрашаємо за бажанням.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки в духовці з помідорами і сиром
Кабачки – дивовижний овоч, ніжний і соковитий, що дозволяє приготувати сотні смачних страв. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати кабачки

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та

Кабачки смажені з часником
Смажені кабачки з часником - смачне і просте блюдо. Приготувати їх можна і як основна страва, і як закуску, для бутербродів або як гарнір до м'ясних

Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.

Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього