Кільця кальмара в клярі
![Кільця кальмара в клярі Кільця кальмара в клярі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/kolca_kalmara_v_klyare_0.jpg)
Кільця кальмара в клярі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з кальмара акуратно знімаємо шкірку і витягуємо хітиновий стрижень. Після цього відварюємо 5 хвилин, а потім занурюємо в киплячу та підсолену воду на 2 хвилини. Після другої варіння дістаємо тушки, обсушуємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Тепер переходимо до приготування кляра: яєчні білки збиваємо в міцну піну. Борошно просіваємо окремо, розбавляємо склянкою води, додаємо масло і змішуємо акуратно з білками. Після цього вичавлюємо сік з лимона і перемішуємо віночком до однорідності. У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо в ньому підготовлені кільця кальмара, попередньо вмочивши їх повністю в кляр. Смажимо до золотистого кольору, а потім викладаємо на серветку. Таким чином, готуємо всі колечка, після чого перекладаємо їх на деко і запікаємо в духовці 10 хвилин.
Смажені кальмари кільцями в клярі по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Тушки кальмара промиваємо, очищаємо від шкірки і обсушуємо на рушник. Потім нарізаємо їх рівними кільцями і заливаємо соєвим соусом. Маринуємо морепродукти хвилин 20 додавши за смаком спеції. Цим часом готуємо кляр: у мисці змішуємо борошно з крохмалем, додаємо розпушувач, поступово вливаємо холодну воду і ретельно перемішуємо. Підсолюємо тісто на смак і залишаємо настоюватися на півгодини. Після цього опускаємо морепродукти в кляр і обсмажуємо на розпечене масло. Готову закуску викладаємо на серветку, а потім подаємо до столу.
Кільця кальмара в пивному клярі
Інгредієнти:
Приготування
У борошно додаємо сіль і вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо все і вливаємо поступово світле пиво. За допомогою віночка вимішуємо гладкий однорідний кляр. Кільця кальмара заливаємо на 2 хвилинки окропом, а потім нарізаємо тонкими кільцями. Занурюємо морепродукти в кляр і обсмажуємо порціями в розігрітій масло на середньому вогні з двох сторін. Подаємо страву в якості закуски з різними соусами.
Кільця кальмара в клярі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку обробляємо кальмарів: знімаємо з них шкіру і витягуємо обережно хітинові стрижні. Потім опускаємо
![Кільця кальмара в клярі Кільця кальмара в клярі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/kolca_kalmara_v_klyare_recept.jpg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сушений кальмар](/uploads/posts/2015-03/susheniy-kalmar_541.jpeg)
Сушений кальмар
Магазинні солоні кальмари - чудова закуска до пива, яку приємно є навіть у відсутності «пінного», однак більше кількість добавок, службовців для
![Креветки в клярі - рецепт](/uploads/posts/2015-03/krevetki-v-klyar-recept_331.jpeg)
Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
![Цибульні кільця - рецепт](/uploads/posts/2015-03/cibuln-klcya-recept_991.jpeg)
Цибульні кільця - рецепт
Хочете швидко приготувати смачну закуску? Рецепт цибулевих кілець чекає вас вже давно. Дана стаття була написана спеціально для того, щоб ви
![Смажені кальмари в клярі](/uploads/posts/2015-03/smazhen-kalmari-v-klyar_331.jpeg)
Смажені кальмари в клярі
Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим
![Цибульні кільця в клярі](/uploads/posts/2015-03/cibuln-klcya-v-klyar_241.jpeg)
Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,
![Як правильно варити кальмари?](/uploads/posts/2015-03/yak-pravilno-variti-kalmari_711.jpeg)
Як правильно варити кальмари?
Далеко не кожна господиня знає, як приготувати такий досить незвичний для нас морепродукт, як кальмар. І хоча досвідчені кухарі стверджують, що