Кета, запечена в духовці
![Кета, запечена в духовці Кета, запечена в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/keta_zapechennaya_v_duhovke_7_0.jpg)
Кету так само як, наприклад, горбушу та інших лососевих можна смачно приготувати різними способами.
Розповімо, як смачно запекти у кету духовці, зрозуміло, для наведених нижче рецептів краще купувати свіжу рибу або свіжоморожений. У риби повинні бути ясні очі, неушкоджена блискуча луска без слизу. Свіжа кета повинна мати природний нормальний рибний запах без відтінків тіни.
Стейки кети, запечені в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змащуємо жиром деко, злегка присипаємо сіллю, рідко розкладаємо гілочки зелені і зверху викладаємо стейки.
Скільки запікати кету в духовці?
Запікаємо стейки кети в духовій шафі протягом близько 25 хвилин. Подаємо із зеленню і яким-небудь соусом, наприклад, часниково-лимонним, брусничним або журавлинним, соєвим соусом, змішаним з мирином. Як гарнір можна подати картоплю, рисову локшину або рис, також добре сервірувати свіжі овочі, світле несолодке вино і чорний хліб.
В іншому варіанті можна кожен стейк запакувати окремо у фольгу, змащену жиром. Запікаємо також, близько 25 хвилин.
Кета, запечена в духовці цілком – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Выпотрошим рибку, видалити зябра, очистимо від луски і ретельно промиємо холодною водою. Голову можна відрізати. Обсушим рибу чистою серветкою і зробимо кілька бічних надрізів (через них з готової риби зручно видаляти кістки, крім того, риба краще запікається). Змастимо деко жиром або маслом, посиплемо сіллю, розкладемо рідко гілочки зелені. Зверху викладаємо кету і запікаємо в духовій шафі протягом близько 35 хвилин.
В іншому варіанті можна запекти кету, запаковану в змащену жиром фольгу. Для надійності можна упакувати двічі. Такі пакети зручні також для запікання на відкритому повітрі на решітці, чи можна запікати прямо в холонучих деревному вугіллі.
Філе кети, запечене з овочами, під вершковим соусом в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Наріжемо філе кети порційними шматочками середнього розміру, зручними для їжі. Очищений і нарізаний кружечками
![Кета, запечена в духовці Кета, запечена в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/keta_zapechennaya_v_duhovke_5.jpg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Лосось, запечений у фользі](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/losos_zapechennyy_v_folge.jpg)
Лосось, запечений у фользі
Способів приготування червоної риби безліч, але, запікаючи лосось у фользі, ви зможете насолодитися справді натуральним смаком риби. Блюдо виходить
![Риба, запечена з грибами](/uploads/posts/2015-03/riba-zapechena-z-gribami_131.jpeg)
Риба, запечена з грибами
Риба, запечена з грибами - це незвичайне, але в теж час, смачне і корисне блюдо. А приготувати його досить просто, і ми зараз розповімо. Пропонуємо
![Горбуша в фользі](/uploads/posts/2015-03/gorbusha-v-folz_661.jpeg)
Горбуша в фользі
У горбуші міститься багато корисних речовин і вітамінів А, Е та інших. Приготувати її можна безліччю різних способів. Але найбільш щадним і корисним
![Кета - рецепти](/uploads/posts/2015-03/keta-recepti_451.jpeg)
Кета - рецепти
Кета - популярна і смачна рибка, з якої готують найрізноманітніші страви, супи, котлети, запікають її в духовці, роблять стейки. Читаємо наші нові і
![Сом, запечений в духовці](/uploads/posts/2015-03/som-zapecheniy-v-duhovc_221.jpeg)
Сом, запечений в духовці
Якщо вам пощастило стати володарем такої цінної риби як сом, ми поділимося чудовими рецептами, завдяки яким ви приготуєте дуже смачна страва! Сома,
![Товстолобик, запечений в духовці](/uploads/posts/2015-03/tovstolobik-zapecheniy-v-duhovc_571.jpeg)
Товстолобик, запечений в духовці
Товстолобик - смачна і корисна риба, яку варто додати в раціон харчування кожному, хто піклується про своє здоров'я. І, звичайно ж, найкращий спосіб