Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Омлет з помідорами і ковбасою

Омлет з помідорами і ковбасою

21-06-2015, 12:05
1 848
Омлет з помідорами і ковбасою
Страви з яєць настільки люблять на сніданок багатьма з-за можливості швидкого приготування і почуття ситості, які вони дарують після трапези. Стандартним і, мабуть, знайомим з дитинства кожному «яєчним сніданком» є омлет з додаванням томатів та ковбаси. Саме за цим рецептом ми будемо готувати звичайні яйця.

Як приготувати омлет з помідорами і ковбасою?


Інгредієнти:

  • куряча або вирощувати індичат ковбаса - 150 г;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • томати черрі - 80 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • чебрець, морська сіль - щіпка;

  • сметана - 15 р.


  • Приготування
    Розігрів трохи олії в сковороді, використовуйте його для того, щоб спасерувати цибулю. Як тільки останній стане прозорим, кладемо до нього шматочки томатів та ковбасу. Збиваємо яйця зі спеціями і сметаною. Яєчну суміш виливаємо поверх овочевий засмажки з ковбасою. Швидко зменшуємо вогонь і накриваємо сковороду кришкою. Омлет з помідорами і ковбасою буде готуватися близько 4-6 хвилин.

    Омлет з помідорами, ковбасою і сиром


    Інгредієнти:

  • гострі ковбаски - 2 шт.;

  • бекон або панчетта - 70 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • кефір - 30 мл;

  • тертий сир - 2/3 ст.;

  • помідор великий - 1 шт.;

  • пір'я зеленої цибулі - для подачі.


  • Приготування
    Кружечки ковбаси підрум'янюємо на сухій сковороді, жиру з них буде цілком достатньо для того, щоб ковбаса легко отлипала від сковороди. Коли ковбаса буде готова, на неї кладемо шматочки бекону або панчетти. Підрум'янюємо і їх.
    Для омлету яйця з'єднуємо з кефіром. Не забуваємо і про прянощах, стандартної суміші з морської солі і свіжомеленого перцю буде цілком достатньо. В омлет відправляємо пару столових ложок тертого сиру. Обсмажуємо яєчну суміш на невеличкій кількості жиру, раніше вытопившегося з ковбас і панчетти. Коли омлет схопиться знизу, довершити його ковбасою і беконом, залишками сиру, і складіть навпіл. Подавайте з великою кількістю нарізаного зеленого лука.
    Якщо ви хочете приготувати омлет з ковбасою і помідорами в мультиварці, то повторіть всі процедури описані раніше, використовуючи режим «Випічка».

    Омлет з помідорами і ковбасою в духовці


    Готувати омлети в духовці ні трохи не складніше, ніж на сковороді. Для приготування ви можете використовувати будь-яку придатну форму для запікання, в тому числі порційні форми для мафінів. Такі «кекси» з омлету дуже улюблені дітьми.
    Інгредієнти:

  • яйця - 12 шт.;

  • ковбаса - 110 г;

  • солодкий цибуля - 70 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • солодкий перець - 70 г;

  • томати черрі - 8 шт.;

  • шпинат - 1 1/2 ст.;

  • тертий сир і зелень для подачі.


  • Приготування
    Поставте духова шафа розігріватися до температури 180 градусів. Стінки кожної клітинки з форми покрийте тонким шаром масла. Коли всі підготовчі роботи виконані, можна приступати до підготовки інгредієнтів для омлету.
    Яйця збиваємо з пучкою морської солі. Півкільця солодкого салатного лука пасеруємо з перцем і часником. Коли овочі дійдуть до напівготовності, кладемо до них шпинат і чекаємо, поки він не зів'яне. Окремо підрум'янюємо кружечки ковбаси.
    Змішуємо теплі овочі і м'ясо з яйцями, розливаємо омлет по осередках форм і ставимо запікатися на 20 хвилин.

    Як зробити омлет з ковбасою, картоплею і помідорами?


    Інгредієнти:

  • помідори - 6 шт.;

  • фіолетовий цибуля - 40 г;

  • часник - 3 зубки;

  • оцет бальзамічний - 40 мл;
  • Омлет з помідорами і ковбасою

  • цукор - 45 г;

  • відварна картопля - 750 г;

  • ковбаса - 340 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • молоко - 45 мл;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Помідори припускаємо з цибулею, поки плоди не перетворяться в соус. Додаємо цукор і часник. Збиваємо молоко і яйця. Кладемо в томатний соус кружечки картопляних бульб, ковбасу, і заливаємо все омлетною масою. Смажимо під кришкою 7 хвилин. Омлет з помідорами і ковбасою подається з великою кількістю зелені.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яєчня з помідорами і ковбасою
    Яєчня з помідорами і ковбасою
    Яєчня - самий елементарний в приготуванні сніданок. Для того щоб вона вийшла більш ситної, її готують з іншими різними інгредієнтами. Сьогодні ми
    Як приготувати смачний омлет?
    Як приготувати смачний омлет?
    Омлет – дуже смачне і надзвичайно просте блюдо. Для його приготування не знадобиться ніяких екзотичних інгредієнтів, а сам процес займе всього кілька
    Омлет з помідорами і сиром
    Омлет з помідорами і сиром
    Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
    Домашня ковбаса в духовці
    Домашня ковбаса в духовці
    Не знаєте, що приготувати на обід? Тоді пропонуємо вам кілька цікавих страв з домашньою ковбасою в духовці. Зробити їх досить легко, а вийде ситно,
    Омлет з ковбасою
    Омлет з ковбасою
    Омлет завжди був ідеальним стравою до сніданку, тому, пропонуємо вам різноманітити ранкову трапезу, приготувавши омлет з ковбасою - просте і
    Омлет в мультиварці - рецепт
    Омлет в мультиварці - рецепт
    Омлет - це швидкий сніданок, зручний і корисний обід вечеря. Універсальність цієї страви зробила його главою серед усіх страв з яєць на наших столах.