Печінка в сметані з цибулею і морквою
М'якість і вершковий смак страв на основі печінки зазвичай забезпечують молочні продукти, начебто сметани, а смачний аромат і яскравий відтінок готового страви додасть стандартний овочевий набір у вигляді ріпчастої цибулі і моркви.
Інгредієнти:
куряча печінка - 550 г;
гострий соус - 20 мл;
морква - 60 г;
суміш імбиру і часнику - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 60 г;
сметана - 85 мл;
вода - 100 мл
Приготування
Так як куряча печінка не потребує ретельної попередньої обробці, її досить сполоснути і обсушити перед приготуванням.
На краплі рослинного масла пасеруємо овочі разом з ароматною пастою з кореня імбиру і часнику. Останню можна купити в магазині або зробити самостійно, розтерши в ступі часникові зубки з імбиром в однорідну кашку. Овочеву пасеровку доповнюємо підливою з суміші гострого соусу, сметани і води. В підливу кладемо і курячу печінку. Тушкуємо печінка в сметані з цибулею і морквою 12 хвилин на середньому вогні.
Інгредієнти:
куряча печінка - 750 г;
ріпчаста цибуля - 130 г;
вершки - 320 мл;
морква - 80 г;
сметана - 250 мл;
сухе біле вино - 135 мл;
лист лавра;
сушений чебрець - щіпка.
Приготування
Перед тим, як приготувати печінку в сметані, саму печінку сполосніть крижаною водою і просушіть. Спасеруйте цибулю з лавровим листом, морквою і чебрецем на середньому вогні в невеликій кількості олії. До овочів покладіть підготовлену печінку і також дайте їй схопиться. Збийте сметану з вершками і вином, після чого вилийте отриману вершкову суміш в сковороду. Тушкуйте вміст сковороди на мінімальному спеку 12-15 хвилин.
Інгредієнти:
куряча печінка - 250 г;
печериці - 420 г;
сметана - 290 мл;
сухе біле вино - 120 мл;
часникові зубки - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 110 г;
морква - 60 г;
бекон - 6 скибочок.
Приготування
Обсмажте бекон до хрускоту, а витопився жир використовуйте для пасерування цибулі і моркви. Коли зажарка підрум'яниться, покладіть в неї гриби і дайте вологи з них повністю випаруватися. Видавіть часникові зубки і покладіть скибочки промитої курячої печінки. Залийте блюдо вином і залишайте на сильному вогні, поки він не стане повністю сухий. Тепер додайте сметану. Куряча печінка в сметані з цибулею повинна провести на вогні ще хвилин 6.
Як приготувати печінку в сметані з цибулею і морквою?
Інгредієнти:
Приготування
Так як куряча печінка не потребує ретельної попередньої обробці, її досить сполоснути і обсушити перед приготуванням.
На краплі рослинного масла пасеруємо овочі разом з ароматною пастою з кореня імбиру і часнику. Останню можна купити в магазині або зробити самостійно, розтерши в ступі часникові зубки з імбиром в однорідну кашку. Овочеву пасеровку доповнюємо підливою з суміші гострого соусу, сметани і води. В підливу кладемо і курячу печінку. Тушкуємо печінка в сметані з цибулею і морквою 12 хвилин на середньому вогні.
Куряча печінка з цибулею та морквою і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати печінку в сметані, саму печінку сполосніть крижаною водою і просушіть. Спасеруйте цибулю з лавровим листом, морквою і чебрецем на середньому вогні в невеликій кількості олії. До овочів покладіть підготовлену печінку і також дайте їй схопиться. Збийте сметану з вершками і вином, після чого вилийте отриману вершкову суміш в сковороду. Тушкуйте вміст сковороди на мінімальному спеку 12-15 хвилин.
Куряча печінка з цибулею, морквою, грибами і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте бекон до хрускоту, а витопився жир використовуйте для пасерування цибулі і моркви. Коли зажарка підрум'яниться, покладіть в неї гриби і дайте вологи з них повністю випаруватися. Видавіть часникові зубки і покладіть скибочки промитої курячої печінки. Залийте блюдо вином і залишайте на сильному вогні, поки він не стане повністю сухий. Тепер додайте сметану. Куряча печінка в сметані з цибулею повинна провести на вогні ще хвилин 6.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке