Піца з листкового тіста
![Піца з листкового тіста Піца з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/picca_iz_sloenogo_testa.jpg)
Піца з листкового тіста з ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Подивіться вказівки на упаковці до багатошаровому тесту, саме в них зазвичай вказана температура й час випікання продукту. Звірившись з інструкцією, виставте в духовій шафі зазначений температурний поріг, а самі беріться за формування піци.
Обережно розкачати тісто до сантиметрової товщини, виріжте з нього пласт відповідний за розмірами вашої форми для випікання. З допомогою невеликого ножа, відступивши від краю шматка півсантиметра, проведіть лінію, не прорізаючи тісто наскрізь, а лише надрізуючи його, залишаючи бортик. Змастіть борт міксом води і яйця, а серцевину, на якій буде розміщена начинка, наколіть виделкою. Поставте пласт тіста в духовку на 15 хвилин, потім вийміть, змастіть соусом і викладіть поверх томати з сиром і ковбасою. Дайте страві дійти в духовці ще хвилин 5-8 а потім доповніть піцу з листкового тіста з сиром і помідорами листям свіжого базиліка.
Рецепт піци з готового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Розгорнувши розморожене листкове тісто в досить тонкий пласт, поставте його в духову шафу, розігрітий до 190-200 градусів на 12-15 хвилин. Тим часом куру наріжте соломкою, гриби – пластинами, а цибулю – кільцями. Розігрів трохи рослинного або вершкового масла, спасеруйте спершу цибулю протягом 2-4 хвилин, додайте до нього гриби і дочекайтеся тієї пори, коли вся рідина з них випарується. До грибів покладіть смужки кури і дайте їм схопиться. Вийміть базу для піци з духовки, покрийте шаром соусу і сумішшю обсмаженої начинки. Зверху здобріть всі сиром і поверніть піцу з листкового тіста з куркою і грибами в духовку на 3-4 хвилини.
Міні-піци з листкового тіста
Зручним є і мініатюрний формат піци на листковій основі, адже повноцінного гарячого блюда вона перетворюється на закуску, яку куди зручніше ділити серед великої компанії ніж оригінал.
Інгредієнти:
Приготування
![Піца з листкового тіста Піца з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/mini-piccy_iz_sloenogo_testa.jpg)
Розморозивши пласт купленого тесту, наріжте його на порції рівного розміру і розмістіть на деку. Якщо замість листа у вас є форми для мафінів або порційних брауні – сміливо використовуйте їх, не забувши попередньо змастити або покрити осередку пергаментом. Розігрійте духовку до стандартної для листкового тіста позначки в 190-200 градусів. Наколіть тісто виделкою і змастіть соусом, після чого додайте поверх улюблені топінги: ковбаску, м'ясо, птицю, сири і овочі, посипте все травами і поставте запікатися 15 хвилин. За витягу з духовки, піци з листкового тіста з сиром повинні охолонути кілька хвилин, після чого їх можна буде діставати з форми і дегустувати.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пиріг з листкового тіста з рибними консервами](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pirog_iz_sloenogo_testa_s_rybnymi_konservami.jpg)
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
![Цибульний пиріг з листкового тіста](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_250/natalymar/lukovyy_pirog_iz_sloenogo_testa.jpg)
Цибульний пиріг з листкового тіста
Це знахідка для тих, хто не дуже любить солодкі пироги. Все гранично просто, без особливих клопотів і витрат можна приготувати смачну і ситну
![Пиріжки з листкового тіста](/uploads/posts/2015-03/pirzhki-z-listkovogo-tsta_961.jpeg)
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
![Піца з сосисками](/uploads/posts/2015-03/pca-z-sosiskami_271.png)
Піца з сосисками
Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
![Як приготувати тісто для піци?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-tsto-dlya-pci_281.jpeg)
Як приготувати тісто для піци?
Основою піци і частою проблемою господинь є тісто - адже так часто воно виходить негідно тонким і пишним! Існує безліч видів тіста для піци,
![Піца з ковбасою і помідорами](/uploads/posts/2015-01/pca-z-kovbasoyu-pomdorami_331.jpeg)
Піца з ковбасою і помідорами
Якщо ви любите піцу посочнее, то рекомендуємо приготувати піцу з ковбасою і помідорами. Це просте блюдо не складе великих витрат, але байдужими ви