М'ясо по-купецькому
М'ясо по-купецькому можна віднести до простих, але в теж час дуже смачним і ароматним страв. Існує безліч способів його приготування, але ми розглянемо з вами найбільш оригінальні.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 500 г;
сир – 150 г;
сметана – 5 ст. ложок;
спеції.
Приготування
Яловичину нарізаємо шматочками і відбиваємо молоточком, накривши плівкою. Після цього натираємо м'ясо спеціями і викладаємо на деко, промазанный маслом. Зверху кожен шматочок покриваємо шаром сметани, посипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці до повної готовності, близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
свинина – 500 г;
свіжі печериці – 200 г;
майонез – 4 ст. ложки;
сир – 200 г;
помідор – 1 шт.;
спеції;
часник – 3 зубчики;
картопля – 5 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Свинину промиваємо, просушуємо на рушник і нарізаємо тонкими скибочками. Злегка відбиваємо кожен шматочок, посипаємо спеціями і викладаємо на деко щільно один до одного. Картоплю чистимо, обполіскуємо, шаткуємо кружечками і кладемо поверх м'яса. На помідорі робимо невеликий надріз і заливаємо його окропом. Потім охолоджуємо, акуратно знімаємо шкірку, рубаємо пластинками і кладемо наступним шаром. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом і тертим сиром. Викладаємо потроху маси на помідори і накриваємо обсмаженими заздалегідь грибами. Зверху промазуємо все знову сирною масою і запікаємо страву в гарячій духовці при 200 градусах. Ось і все, м'ясо по-купецькому з картоплею готово!
Інгредієнти:
свинина – 150 г;
консервовані ананаси – 50 г;
сметана – 2 ст. ложки;
сир – 20 г;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
картопля – 4 шт.;
спеції ;
салатні листя.
Для соусу:
ананаси – 50 г;
ананасовий сік – 3 ст. ложки;
цукор – 2 ст. ложки;
борошно – 05 ст. ложки;
масло вершкове.
Приготування
Шматок свинини промиваємо, обсушуємо серветкою і відбиваємо кухонним молотком. Потім кладемо скибочки на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до напівготовності за 3 хвилинки з кожного боку. Жаротривку форму промазуємо жиром, викладаємо підготовлене м'ясо, зверху накриваємо півкільцями консервованого ананаса, висипаємо порізану соломкою картоплю і заливаємо все сметаною. Приправляємо блюдо спеціями, посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 7-10 хвилин запікатися. А тим часом робимо соус: борошно підрум'янюємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками ананаси, всипаємо цукор, вливаємо фруктовий сік і проварюємо всі разом 5 хвилин. На блюдо викладаємо салатні листя, поливаємо їх приготованим соусом, а на нього – запечене м'ясо.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
свіжі гриби – 50 г;
картопля – 3 шт.;
масло вершкове – 2 ч. ложки;
спеції.
Для соусу:
вершки або сметана – 8 ст. ложок;
молоко – 1 ст. ложка;
свіжа зелень;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо через харчову плівку, підсолюємо і змішуємо з дрібно порубаним луком. Потім викладаємо це в керамічний горщик і додаємо шматочок вершкового масла. Картоплю і гриби очищаємо, нарізаємо скибочками, а сир натираємо на крупній тертці. Поверх м'яса висипаємо підготовлені овочі і посипаємо рясно сиром. Тепер пора зробити соус: жирні вершки змішуємо з молоком, додаємо подрібнену зелень і спеції за смаком. Заливаємо м'ясо по-купецькому отриманою сумішшю і відправляємо горщик в розігріту духовку на 50 хвилин.
Рецепт м'яса по-купецькому
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо шматочками і відбиваємо молоточком, накривши плівкою. Після цього натираємо м'ясо спеціями і викладаємо на деко, промазанный маслом. Зверху кожен шматочок покриваємо шаром сметани, посипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці до повної готовності, близько 40 хвилин.
Рецепт м'яса по-купецькому з грибами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, просушуємо на рушник і нарізаємо тонкими скибочками. Злегка відбиваємо кожен шматочок, посипаємо спеціями і викладаємо на деко щільно один до одного. Картоплю чистимо, обполіскуємо, шаткуємо кружечками і кладемо поверх м'яса. На помідорі робимо невеликий надріз і заливаємо його окропом. Потім охолоджуємо, акуратно знімаємо шкірку, рубаємо пластинками і кладемо наступним шаром. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом і тертим сиром. Викладаємо потроху маси на помідори і накриваємо обсмаженими заздалегідь грибами. Зверху промазуємо все знову сирною масою і запікаємо страву в гарячій духовці при 200 градусах. Ось і все, м'ясо по-купецькому з картоплею готово!
М'ясо по-купецькому з картоплею і ананасами
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Шматок свинини промиваємо, обсушуємо серветкою і відбиваємо кухонним молотком. Потім кладемо скибочки на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до напівготовності за 3 хвилинки з кожного боку. Жаротривку форму промазуємо жиром, викладаємо підготовлене м'ясо, зверху накриваємо півкільцями консервованого ананаса, висипаємо порізану соломкою картоплю і заливаємо все сметаною. Приправляємо блюдо спеціями, посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 7-10 хвилин запікатися. А тим часом робимо соус: борошно підрум'янюємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками ананаси, всипаємо цукор, вливаємо фруктовий сік і проварюємо всі разом 5 хвилин. На блюдо викладаємо салатні листя, поливаємо їх приготованим соусом, а на нього – запечене м'ясо.
Тушковане м'ясо в горщику по-купецькому
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо через харчову плівку, підсолюємо і змішуємо з дрібно порубаним луком. Потім викладаємо це в керамічний горщик і додаємо шматочок вершкового масла. Картоплю і гриби очищаємо, нарізаємо скибочками, а сир натираємо на крупній тертці. Поверх м'яса висипаємо підготовлені овочі і посипаємо рясно сиром. Тепер пора зробити соус: жирні вершки змішуємо з молоком, додаємо подрібнену зелень і спеції за смаком. Заливаємо м'ясо по-купецькому отриманою сумішшю і відправляємо горщик в розігріту духовку на 50 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-купецькому з грибами
М'ясо з грибами по-купецькому - це дуже смачний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить дуже соковитим і поживним. Як гарнір підійде що завгодно,
М'ясо по-царськи
М'ясо по-царськи не дарма має таку величну назву, адже і на святковому столі це блюдо займає царське місце в якості головної страви. Ніжне м'ясо з
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
М'ясо з грибами в духовці
М'ясо з грибами, приготовлена в духовці - чудове блюдо для святкового столу. Таке просте, але в теж час дивовижна страва порадує ваших рідних і
М'ясо з ананасом - рецепт
М'ясо з ананасами - це незвичайне блюдо, незважаючи на простоту його створення, воно виходить дивовижно смачним і соковитим, і чудово прикрасить ваш