Млинці з рисового борошна

Рецепт млинців з рисового борошна
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку миску просіваємо рисову муку і крохмаль, слідом додаємо сіль і цукор. Воду і змішуємо молоко і поступово вливаємо суміш до сухим інгредієнтів, безперервно помішуючи тісто віночком. Даємо готовому тісту постояти 20 хвилин.
Розігріваємо Сковороду на вогні і змащуємо олією. Виливаємо на розігріту поверхню 1/4 склянки тіста і розподіляємо його по сковороді. Як тільки поверхня тесту схопиться - перевертаємо млинчик на іншу сторону і підрум'янюємо.
Індійські млинці з рисового борошна на воді
Цей рецепт створений для тих, хто любить тонкі, хрусткі, мереживні млинці, які можна подавати з пряним чатні або покласти всередину свіжих овочів.
Інгредієнти:
Приготування
У миску засипаємо рисову муку і змішуємо її з сіллю, меленим кумином, асафетидой і поступово додаємо воду. Отримане тісто присмачую подрібненою зеленню і тертим імбиром, можна додатково додати трохи подрібненого чилі.
Розігріваємо Сковороду і змащуємо олією. На розігрітій поверхні обсмажуємо невеликі порції тіста з обох боків до рум'яного кольору.
Пісні млинці на рисовому відварі
Готування млинців на рисовому відварі практикувалася досить давно, але дійшовши до нашого часу цей рецепт не втратив своєї актуальності. Якщо ви завжди мріяли про те, щоб перший млинець не вийшов грудкою, то спробуйте рецепт пісних млинців на відварі з рису.
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо і заливаємо літром холодної води. Відварюємо крупу до готовності, а отриманий відвар зливаємо в окрему ємність (повинно вийти близько 500 мл). Відварений рис можна використовувати в якості начинки для млинців. Тепер рисовий відвар приправляємо сіллю і цукром, додаємо в нього борошно і соду. У результаті повинна вийде тісто консистенції дуже рідкої сметани. Готове тісто порціями виливаємо на розігріту і змащену маслом сковороду і обсмажуємо з обох боків до рум'яного кольору.
Солодкі рисові млинці
Такий варіант готування не відрізняється особливою диетичностью, по суті в даному рецепті єдине, що змінюється, це мука, так що подібний метод готування ідеально підійде для тих, хто не переносить глютен, або для тих, чиї запаси пшеничного борошна вичерпалися не вчасно.
Інгредієнти:

Приготування
Борошно змішуємо з сіллю і цукром, додаємо в суху суміш яйце і заливаємо все молоком. Збиваємо тісто віночком до однорідності.
Розігріваємо сковороду на середньому вогні і змащуємо її маслом. Виливаємо на поверхню сковороди порцію тіста і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Подаємо млинці гарячими, змастивши вершковим маслом, поливши медом і посипати подрібненими горіхами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Млинці, фаршировані сиром
У кожної господині є свій перевірений рецепт млинців, тому і існує так багато найрізноманітніших способів їх приготування. А начинок для млинців ще

Нереально смачні млинці на пиві
Млинці на пиві - звучить трохи дивно, правда? Але саме на пиві млинці виходять нереально смачними! І ви можете в цьому переконатися самі з допомогою

Пшоняні млинці
Пшоняні млинці - це популярний мордовське блюдо, яке готується з пшоняної каші або борошна. Його називають пачат. Давайте розглянемо декілька цікавих

Млинці з житнього борошна
Млинці з житнього борошна виходять ніжними і мають солодкуватий смак. І якщо у вас під рукою залишилося мало пшеничного борошна зробіть млинці з

Млинці на ряжанці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. На чому їх тільки не готують: на воді, кефірі, кисляку, молоці. А ми сьогодні розповімо вам, як їх смачно

Пісні млинці - рецепт
Дотримання посту - це ще не привід відмовлятися від різноманітності в їжі і смачних страв. І ми вам це доведемо! Пропонуємо приготувати ароматні