Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з копченою ковбасою

Суп з копченою ковбасою

26-03-2015, 10:15
4 359
Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - ситне, гаряче і дуже апетитне блюдо, яке з легкістю зігріє вас зимовими днями. Незважаючи на швидкість свого приготування і скромний склад інгредієнтів, він виходить досить пікантним і з цікавим копченим присмаком. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати суп з копченою ковбасою.

Сирний супчик з копченою ковбасою


Інгредієнти:

  • сир твердих сортів - 50 г;

  • копчена ковбаса - 150 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 1 шт.;

  • плавлений сирок - 1 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • свіжа зелень за бажанням.


  • Приготування
    У каструлю наливаємо воду і кип'ятити її. Цим часом чистимо картоплю, подрібнюємо її кубиками і кидаємо в каструлю. Далі обробляємо цибулину і дрібно шаткуємо. Потім наливаємо в сковорідку трохи рослинного масла і пасеруємо в ньому цибульку до рум'яного кольору. Ковбаску нарізаємо соломкою, а сирок рубаємо кубиками. Коли картопля буде майже готова, викладаємо в суп ковбасу і цибульну обжарку.
    Після повторного закипання, заправляємо блюдо плавленим сиром , постійно помішуючи вміст каструлі. Тепер подрібнюємо на крупній терочке твердий сир, посипаємо їм наш суп, прикрашаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню, і розливаємо по глибоких тарілках.

    Рецепт смачного супу з копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • вода холодна - 15 л;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • копчена ковбаса - 150 г;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для початку давайте підготуємо всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо, нарізаємо однаковими кубиками, складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на середній вогонь варитися. Тепер беремо копчену ковбасу різних сортів, подрібнюємо її невеликими шматочками і додаємо в супчик після 20 хвилин варіння овочів. Кидаємо лавровий листочок, спеції за смаком, проварюємо всі разом 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Лавровий лист обережно виймаємо і викидаємо, щоб суп не гірчив. Даємо страві настоятися 10 хвилин і розливаємо його по тарілках, присипавши за бажанням подрібненим кропом.

    Квасолевий суп з копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • бульйон курячий - 500 мл;

  • біла квасоля у власному соку - 800 г;

  • копчена ковбаса - 300 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • морква - 1 шт.;

  • біле сухе вино - 1 ст.;

  • білокачанна капуста - 05 вилка;

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • болгарський перець - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Морква, цибуля і часник чистимо, промиваємо і дрібненько шаткуємо. Тонкими шматочками шаткуємо селеру, капусту й дрібно кришимо ковбасу. У каструлі розігріваємо масло, викладаємо селеру, моркву, цибулю, пасеруємо, заважаючи хвилин 10 а потім додаємо часник і ковбасу. Смажимо все разом хвилин 5 вливаємо бульйон і вино, доводимо до кипіння, кладемо консервовану квасоля, кидаємо капусту і варимо супчик ще 25 хвилин на слабенькому вогні, заправити спеціями.

    Суп-солянка з копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса копчена - 300 г;

  • м'ясо копчене - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • огірки мариновані - 2 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • паста томатна - 2 ст. ложки;

  • лимон - 1 шт.;

  • сало - 50 г;

  • часник - 1 зубчик;

  • сметана для подачі;

  • спеції.


  • Приготування
    Суп з копченою ковбасою
    М'ясо нарізаємо шматочками, картоплю чистимо і розрізаємо кубиками. Огірочки і ковбасу дрібно шаткуємо. Тепер наливаємо в каструлю воду, кладемо м'ясо, картоплю і ставимо закипати на середній вогонь. Цим часом ріжемо шматочками сало, викладаємо на гарячу сковороду, розтоплюємо, додаємо цибулька і пасеруємо до золотистого кольору. В самому кінці кладемо томатну пасту, розбавляємо трохи бульйончик, додаємо ковбасу, подрібнений часник і огірки. Приправляємо спеціями і тушкуємо на повільному вогні хвилин 5. Після цього викладаємо готову обжарку в каструлю з м'ясом і варимо суп на повільному вогні ще 5 хвилин. Гарячу солянку розливаємо по тарілках, присипаємо зеленню, кладемо часточку лимона і ложечку сметанки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирний суп з ковбасою
    Сирний суп з ковбасою
    Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
    Солянка з фрикадельками
    Солянка з фрикадельками
    Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
    Розсольник з ковбасою
    Розсольник з ковбасою
    Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з
    Салат з горошком і ковбасою
    Салат з горошком і ковбасою
    Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
    Салат з копченою ковбасою
    Салат з копченою ковбасою
    Салат з копченою ковбасою - просте у приготуванні страва, яку можна подати як на сімейну вечерю, так на святкове застілля. Давайте з вами зробимо
    Смажена ковбаса
    Смажена ковбаса
    Хто ж з нас не любить ковбасу?! А якщо вона ще й смажена з овочами або картоплею, відязикатися від такої смакоти складно. Пропонуємо вашій увазі