Соус для люля кебаб - рецепт
![Соус для люля кебаб - рецепт Соус для люля кебаб - рецепт](/uploads/posts/2015-03/sous-dlya-lyulya-kebab-recept_511.jpeg)
Томатний гострий соус для люля кебаб
Інгредієнти:
Приготування
Солодкий і гострий перець, а також часник можна або потовкти у ступці і довести блендером, або пропустити через м'ясорубку. Додамо сік лимона сіль, сухі спеції. Перемішаємо. Гострий соус готовий!
Сливово-горіховий соус для кебабів
Інгредієнти:
Приготування
Сливове пюре приготуємо з свіжих плодів і протремо через сито. Ядра горіха сміливішаємо дрібно (орехомолка, электрокофемолка, комбайн) і додамо в пюре. Часник продавим через прес. Змішаємо всі інгредієнти.
Такий соус дуже вишукано відтіняє смак м'яса.
Соус в середземноморському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Продавлений часник змішаємо з іншими компонентами.
Соус в далекосхідному стилі
Інгредієнти:
![Соус для люля кебаб - рецепт Соус для люля кебаб - рецепт](/uploads/posts/2015-03/sous-dlya-lyulya-kebab-recept_612.jpeg)
Приготування
Продавлений часник змішаємо з іншими інгредієнтами. З таким соусом безумовно слід подати як гарнір рис.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Люля-кебаб в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-v-multivarc_611.jpeg)
Люля-кебаб в мультиварці
Люля-кебаб традиційно готують на вогнищі, також як і шашлик. Але його цілком можна зробити і в мультиварці - нашої кухонних помічниці. І зараз ми
![Люля-кебаб з курки](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-kurki_201.jpeg)
Люля-кебаб з курки
Люля-кебаб - це ароматне і ніжне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з яловичини або баранини. Але ми вам хочемо
![Люля-кебаб з баранини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-baranini_911.jpeg)
Люля-кебаб з баранини
Люля-кебаб - дуже смачне і оригінальне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. Традиційно його готують з баранини. Подавати його можна з соусами або
![Люля-кебаб з яловичини](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-yalovichini_301.png)
Люля-кебаб з яловичини
Люля-кебаб - це смачне м'ясне блюдо народів Кавказу та Азії. Традиційно воно готується на мангалі з баранини. Але його цілком можна зробити і з
![Люля-кебаб з свинини - рецепт](/uploads/posts/2015-01/lyulya-kebab-z-svinini-recept_581.jpeg)
Люля-кебаб з свинини - рецепт
Люля-кебаб - це традиційне блюдо народів Кавказу та Азії. Найчастіше його готують з баранини, і набагато рідше з яловичини або свинини. Ось про
![Фарш для люля-кебаб](/uploads/posts/2015-01/farsh-dlya-lyulya-kebab_541.jpeg)
Фарш для люля-кебаб
Люля-кебаб - страва азіатської кухні, повністю складається з м'ясного фаршу. В даному випадку саме приготування фаршу вимагає особливих навичок і