Кисло-солодкий соус - рецепт
![Кисло-солодкий соус - рецепт Кисло-солодкий соус - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kislo-solodkiy-sous-recept_651.jpeg)
Рецепт китайського кисло-солодкого соусу
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати кисло солодкий соус. В окремий посуд насипаємо цукор, вливаємо оцет і на слабенькому вогні доводимо суміш до кипіння. Потім до отриманої суміші додаємо соєвий соус , кетчуп і будь-які спеції за смаком. Варимо на невеликому вогні протягом декількох хвилин. А щоб соус вийшов трохи густіше - насипаємо в нього трохи борошна.
Рецепт кисло-солодкого соусу
Інгредієнти:
Приготування
Очищений часник подрібнюємо разом з цибулькою і імбиром, а потім обсмажуємо на сковороді, промазаної маслом, протягом 3 хвилин, помішуючи час від часу. В окремій каструльці з'єднуємо соєвий соус, оцет, коричневий цукор, додаємо кетчуп і будь-який фруктовий сік. Після цього доводимо суміш до кипіння, підсипаємо трохи крохмалю і вливаємо води. Продовжуємо заважати до тих пір, поки готовий соус не вийде потрібної консистенції.
Простий рецепт кисло-солодкого соусу для м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками і висипаємо на розпечену сковороду. Тушкуємо їх протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Цим часом в окремій каструльці змішуємо крохмаль, цукровий пісок, вливаємо коньяк, оцет і кладемо томатну пасту. Всі злегка збиваємо віночком до отримання однорідної консистенції. В отриману суміш доливаємо трохи води, і продовжуємо заважати. Отриманою масою заливаємо огірки і продовжуємо тушкувати ще протягом 5 хвилин. Готовий кисло-солодкий соус подаємо до столу в окремій пиалке, в яку можна буде вмочати шматочки м'яса.
Рецепт кисло-солодкого соусу з ананасами для риби
Інгредієнти:
![Кисло-солодкий соус - рецепт Кисло-солодкий соус - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kislo-solodkiy-sous-recept_622.jpeg)
Приготування
Отже, ананасовий сік наливаємо у невелику каструлю і ставимо на слабенький вогонь. Потім доливаємо до нього трохи води, кладемо томатну пасту і цукор, все перемішуємо. В результаті у нас виходить червона рідина, солодкувата на смак і має невеликий присмак ананаса. Далі додаємо крохмаль, заважаючи до того моменту, поки соус не загусне. В отриману суміш вливаємо оцет і насипаємо нарізані кубиками овочі і шматочки консервованого ананаса. Отриманий соус кип'ятимо на слабенькому вогні протягом 5 хвилин і знімаємо з плити. Потім його гарненько остуджуємо, охолоджуємо, переливаємо в пиалку і подаємо до будь-якої смаженої риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Китайський кисло-солодкий соус](/uploads/posts/2015-03/kitayskiy-kislo-solodkiy-sous_851.jpeg)
Китайський кисло-солодкий соус
Китайський кисло-солодкий соус являє собою дуже популярне доповнення до м'ясних, рибних і навіть овочевих страв. Приготувати його можна на власній
![Соус до курки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/sous-do-kurki-recept_751.jpeg)
Соус до курки - рецепт
Курка - це блюдо на кожен день, який може приготувати навіть ледачий. Так ось найбільш ледачим радимо урізноманітнити «куряче меню» простим способом
![Абрикосовий соус](/uploads/posts/2015-03/abrikosoviy-sous_951.jpeg)
Абрикосовий соус
Любителі солодких соусів до м'яса, неодмінно оцінять рецепти абрикосового соусу з нашої статті. Такий соус також послужить відмінним доповненням до
![Соєвий соус - рецепт](/uploads/posts/2015-03/soyeviy-sous-recept_141.jpeg)
Соєвий соус - рецепт
Соєвий соус є відмінним атрибутом у приготуванні багатьох східних страв. Класичний його рецепт готують вже більше 2-х тисяч років. І сьогодні ми
![Курка в кисло-солодкому соусі](/uploads/posts/2015-01/kurka-v-kislo-solodkomu-sous_251.jpeg)
Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.
![М'ясо в кисло-солодкому соусі](/uploads/posts/2015-01/myaso-v-kislo-solodkomu-sous_201.jpeg)
М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо