Риба під овочами
Рибу можна приготувати по-різному: посмажити, приготувати на пару, зробити з неї котлети і т. д. Давайте розглянемо з вами як зробити рибу під овочами і здивувати всіх цих приголомшливо смачним блюдом.
Інгредієнти:
риба - 500 г;
картопля - 5 шт.;
майонез - за смаком;
помідор - 3 шт.;
сир - 100 г;
сіль, спеції - за смаком;
рослинна олія - 50 мл;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
зелень - за бажанням.
Приготування
Як приготувати рибу під овочами? Беремо картоплю миємо, очищаємо, нарізаємо невеликими гуртками і укладаємо у форму для випічки, попередньо змащену олією. Філе риби подрібнюємо за своїм бажанням, але не дуже дрібно, і кладемо поверх картоплі. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, обсмажуємо разом з подрібненим ріпчастою цибулею на сковороді до золотистого кольору. Овочеву суміш трохи охолоджуємо і рівномірно розкладаємо поверх риби. Помідор нарізаємо кружечками, покриваємо ними обжарку, поливаємо все майонезом і посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 180°C духовку і випікаємо до повної готовності протягом 45 хвилин. Подаємо запечену під овочами рибку гарячою, посипавши дрібно посіченою свіжої зеленню.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень кропу - за бажанням;
сметана - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.;
філе риби - 400 г;
болгарський перець - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Для приготування цього дивовижного страви, беремо рибу, очищаємо від луски, потрошимо, відрізаємо плавники, голову і хвіст. Далі розрізаємо її вздовж черевця і обережно видаляємо всі кістки.
З лимона вичавлюємо сік, змішуємо з олією, меленим перцем і сіллю. Зелень кропу промиваємо під холодною водою, обсушуємо і дрібно кришимо.
Поливаємо оброблене рибне філе приготовленим маринадом, посипаємо подрібненою зеленню кропу і залишаємо маринуватися приблизно на півгодинки. Потім викладаємо філе риби на фольгу.
Ріпчасту цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо півкільцями. Моркву натираємо на крупній тертці. Помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Болгарський перець промиваємо, видаляємо насіння і шаткуємо дрібними кубиками.
На філе риби викладаємо зверху моркву, цибулю, свіжі помідори і болгарський перець. Акуратно загортаємо фольгу і запікаємо рибу до повної готовності в розігрітій до 200°C духовці протягом приблизно 40 хвилин. Потім дістаємо її з духовки, знімаємо фольгу, викладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Взагалі фольга для приготування риби духовці незамінна. Яскравий тому приклад - наші рецепти: пікша у фользі і дорада, запечена у фользі .
Рецепт риби під овочами
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати рибу під овочами? Беремо картоплю миємо, очищаємо, нарізаємо невеликими гуртками і укладаємо у форму для випічки, попередньо змащену олією. Філе риби подрібнюємо за своїм бажанням, але не дуже дрібно, і кладемо поверх картоплі. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, обсмажуємо разом з подрібненим ріпчастою цибулею на сковороді до золотистого кольору. Овочеву суміш трохи охолоджуємо і рівномірно розкладаємо поверх риби. Помідор нарізаємо кружечками, покриваємо ними обжарку, поливаємо все майонезом і посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в заздалегідь розігріту до 180°C духовку і випікаємо до повної готовності протягом 45 хвилин. Подаємо запечену під овочами рибку гарячою, посипавши дрібно посіченою свіжої зеленню.
Риба під морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього дивовижного страви, беремо рибу, очищаємо від луски, потрошимо, відрізаємо плавники, голову і хвіст. Далі розрізаємо її вздовж черевця і обережно видаляємо всі кістки.
З лимона вичавлюємо сік, змішуємо з олією, меленим перцем і сіллю. Зелень кропу промиваємо під холодною водою, обсушуємо і дрібно кришимо.
Поливаємо оброблене рибне філе приготовленим маринадом, посипаємо подрібненою зеленню кропу і залишаємо маринуватися приблизно на півгодинки. Потім викладаємо філе риби на фольгу.
Ріпчасту цибулю чистимо, миємо і подрібнюємо півкільцями. Моркву натираємо на крупній тертці. Помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Болгарський перець промиваємо, видаляємо насіння і шаткуємо дрібними кубиками.
На філе риби викладаємо зверху моркву, цибулю, свіжі помідори і болгарський перець. Акуратно загортаємо фольгу і запікаємо рибу до повної готовності в розігрітій до 200°C духовці протягом приблизно 40 хвилин. Потім дістаємо її з духовки, знімаємо фольгу, викладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Взагалі фольга для приготування риби духовці незамінна. Яскравий тому приклад - наші рецепти: пікша у фользі і дорада, запечена у фользі .
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за