Рибні биточки
![Рибні биточки Рибні биточки](/uploads/posts/2015-03/ribn-bitochki_781.jpeg)
Биточки рибні - рецепт
Будемо готувати биточки з обрізу філе сьомги або горбуші (недорого, а риба благородна). Звичайно, можна зробити і котлети з сьомги , але це вже інша тема.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Вчимося, як просто і смачно приготувати рибні биточки. Вимочим м'якоть батона в молоці і отожмем, не занадто сильно. Рибну обрізь (без шкіри і кісток, зрозуміло), вимочений хліб і очищену цибулю пропустимо через м'ясорубку з середньою насадкою. Додамо яйця, приправимо сухими спеціями і трохи присолим. Ретельно перемішати і злегка взобьем отриманий фарш.
Розігріваємо в сковороді олію, формуємо биточки і обсмажуємо з обох боків на середньому вогні до золотистого відтінку. Деякий час (хвилин 5) тушкуємо на слабкому вогні під кришкою. В цей час готуємо соус: змішуємо вершки з гірчицею і вином, приправляємо продавлений часником і гострим червоним перцем. Заливаємо цим соусом биточки в сковороді і тушкуємо на малому вогні під кришкою хвилин 5-8. Готові битки подаємо з відварною картоплею, рисом, гречкою, тушкованою стручкової квасолею і овочевими салатами. Вино можна подати біле або рожеве.
Биточки з тюльки по-одеськи
Інгредієнти:
![Рибні биточки Рибні биточки](/uploads/posts/2015-03/ribn-bitochki_472.jpeg)
Приготування
Розбираємо тюльку: відокремлюємо голову і носиком рибки витончено видаляємо нутрощі, потім виймаємо хребет. Промиваємо під проточною водою і відкидаємо на друшляк. Змішуємо яйця, борошно, приправляємо сіллю і перцем. Ретельно збиваємо і додаємо підготовлену тюльку (можна подрібнити рибку ножем). Перемішуємо ретельно. Розігріваємо олію в сковороді. Ще раз як слід збиваємо масу. Формуємо биточки і обсмажуємо з обох сторін.
Подаємо із зеленню і гострим томатним соусом. Недорого і дуже смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рибні котлети з пікші](/uploads/posts/2015-03/ribn-kotleti-z-pksh_241.jpeg)
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
![Тілапія - рецепти](/uploads/posts/2015-03/tlapya-recepti_631.jpeg)
Тілапія - рецепти
Багато люблять тилапию за ніжне нежирне філе, яке можна готувати, навіть дотримуючись дієти. Але з цієї рибки можна приготувати і далеко не дієтичні
![Картопляні биточки](/uploads/posts/2015-03/kartoplyan-bitochki_701.jpeg)
Картопляні биточки
Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в
![М'ясні биточки](/uploads/posts/2015-03/myasn-bitochki_491.jpeg)
М'ясні биточки
М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.
![Биточки з фаршу](/uploads/posts/2015-03/bitochki-z-farshu_331.jpeg)
Биточки з фаршу
Любите готувати страви з фаршу? Значить ви напевно чули про биточках. Це надзвичайно ніжне і ситне блюдо відмінно підійде до вечері. На гарнір можна
![Рисові биточки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/risov-bitochki-recept_541.jpeg)
Рисові биточки - рецепт
Якщо ваші гарніри вже трохи набридли домочадцям, то завжди можна їх урізноманітнити. Наприклад, зробити смачні биточки з рису. Цю страву готували ще