Рис з тушонкою
Рис з тушонкою, приготований наприклад в мультиварці, дуже просте і смачне блюдо, приготування якого займе лічені хвилини, а вдячні посмішки домашніх радувати вас ще довгий час. Саме тому сьогодні ми розповімо, як приготувати рис з тушонкою і які страви можна зробити з цих двох інгредієнтів.
Інгредієнти:
тушонка - 1 банка;
часник - 2 зубчики;
томатна паста - 3 ст. л.;
рис - 300 г;
сіль і перець - за смаком;
зелень кропу - за смаком;
рослинна олія - 2 ст. л.
Приготування
Рис промиваємо під холодною водою і варимо до повної готовності на середньому вогні, попередньо додавши в каструлю щіпку солі. Тушонку обсмажуємо на сковороді і зливаємо зайвий жир. Потім очищаємо часник, подрібнюємо і змішуємо його з м'ясом. Після чого додаємо до нього томатну пасту, сіль, перець, улюблені спеції. Перед подачею прикрашаємо блюдо мелкорубленной свіжою зеленню, можна краю тарілки прикрасити овочевий нарізкою. Також при бажанні в страву можна додати трохи тертої моркви і кільця болгарського перцю. Замість томатної пасти можна використовувати, наприклад соєвий соус, який найкращим чином поєднується з рисом і чудово просочить м'ясо.
Тепер ви знаєте, як варити рис з тушонкою, і наскільки цей процес простий. Саме тому ми пропонуємо вам такий ж простий і невигадливий варіант приготування смачного супу з рисом і тушонкою.
Інгредієнти:
тушонка - 1 банка;
морква - 2 шт.;
огірки солоні - 150 г;
помідори - 400 р;
картопля - 350 г;
цибуля ріпчаста - 50 г;
розсіл - 250 мл;
сіль і перець - за смаком;
масло рослинне - 2 ст. л.
Приготування
Морква промиваємо і очищаємо, потім подрібнюємо за допомогою терки. Після чого очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Потім пасеруємо обидва інгредієнта протягом 10 хвилин на сковороді, змазаній рослинною олією. Далі моєму помідори очищаємо їх від шкірки, потім нарізаємо шматочками. Після чого половину томатів змішуємо з цибулею і морквою і тушкуємо ще хвилин 5. Потім дрібно нарізаємо огірочки і шаткуємо свіжу зелень.
Далі промиваємо та нарізаємо картоплю, опускаємо його в киплячу підсолену воду. Через 10 хвилин додаємо солоні огірки, спеції, незадіяні помідори і тушонку. Ще через 5 хвилин додаємо моркву і цибулю. Розсіл додаємо за смаком. В кінці приготування надаємо супу пікантності з допомогою свіжої зелені. Подаємо зі сметаною.
Класичний рецепт рису з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо під холодною водою і варимо до повної готовності на середньому вогні, попередньо додавши в каструлю щіпку солі. Тушонку обсмажуємо на сковороді і зливаємо зайвий жир. Потім очищаємо часник, подрібнюємо і змішуємо його з м'ясом. Після чого додаємо до нього томатну пасту, сіль, перець, улюблені спеції. Перед подачею прикрашаємо блюдо мелкорубленной свіжою зеленню, можна краю тарілки прикрасити овочевий нарізкою. Також при бажанні в страву можна додати трохи тертої моркви і кільця болгарського перцю. Замість томатної пасти можна використовувати, наприклад соєвий соус, який найкращим чином поєднується з рисом і чудово просочить м'ясо.
Тепер ви знаєте, як варити рис з тушонкою, і наскільки цей процес простий. Саме тому ми пропонуємо вам такий ж простий і невигадливий варіант приготування смачного супу з рисом і тушонкою.
Розсольник з тушкованим м'ясом і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Морква промиваємо і очищаємо, потім подрібнюємо за допомогою терки. Після чого очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Потім пасеруємо обидва інгредієнта протягом 10 хвилин на сковороді, змазаній рослинною олією. Далі моєму помідори очищаємо їх від шкірки, потім нарізаємо шматочками. Після чого половину томатів змішуємо з цибулею і морквою і тушкуємо ще хвилин 5. Потім дрібно нарізаємо огірочки і шаткуємо свіжу зелень.
Далі промиваємо та нарізаємо картоплю, опускаємо його в киплячу підсолену воду. Через 10 хвилин додаємо солоні огірки, спеції, незадіяні помідори і тушонку. Ще через 5 хвилин додаємо моркву і цибулю. Розсіл додаємо за смаком. В кінці приготування надаємо супу пікантності з допомогою свіжої зелені. Подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з тушонкою - рецепт
Макарони з тушонкою - дуже просте і швидке блюдо, яке іноді хочеться урізноманітнити. Чому? Сиром, помідорами, цибулею, морквою, приправами та іншими
Картопля з тушонкою
Картопля з тушонкою - дуже просте блюдо, яке, проте, можна зробити не просто смачним, а неймовірно смачним. Як? Читайте наш сьогоднішній матеріал і
Картопля, тушкована з тушонкою
Картопля, тушкована з тушонкою - елементарне, і в теж час дуже смачне і ситне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. Ми зібрали для вас
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за