Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - ще один простий і смачний рецепт, що підходить практично до будь-якого гарніру. У цій статті ми дамо вам кілька варіантів приготування цієї страви.
Інгредієнти:
куряче філе - 150 г;
паприка - 1/2 ст. ложки;
білий перець - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 1/2 ст. ложки;
гриби - 70 г;
чорнослив - 2 шт.;
томатний соус - 3 ст. ложки;
сир «Парезан» (тертий) - 2 ст. ложки;
сіль - щіпка.
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо і відбиваємо таким чином, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні. Далі посипаємо куру паприкою, сіллю і перцем. Гриби нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії, змішуємо їх з подрібненим чорносливом і тертим сиром. Розкладаємо начинку по всій поверхні курячої грудки і звертаємо в рулет. Випікаємо страву при 200 градусах до повної готовності м'яса. Подаємо з томатним соусом.
Куряче філе фаршироване чорносливом і грибами, стане прекрасним м'ясним блюдом на вечерю.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
оливкова олія - 3 ч. ложки;
куряче філе - 1 шт.;
твердий сир - 2 скибочки;
бекон - 4-5 смужок;
морква - 1 шт.;
кабачок - 1 шт.
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Лист для випічки покриваємо пекарської папером. Картоплю миємо, чистимо і розрізаємо навпіл. Викладаємо картоплю на деко, поливаємо олією і приправляємо сіллю і перцем. Випікаємо картопля 20 хвилин, після чого знижуємо температуру до 200 градусів.
У курячому філе робимо надріз у вигляді кишеньки, намагаючись не зробити його наскрізним. В одержаний кишеньку кладемо шматочок сиру. Обертаємо куру беконом, при необхідності підколюємо всі зубочистками. Солимо і перчимо.
Розігріваємо залишки масла на сковороді і обсмажуємо на них курку по парі хвилин з обох сторін. Відправляємо куру на деко до картоплі і випікаємо все разом близько 10 хвилин.
Поки м'ясо з картоплею запікаються, моркву необхідно очистити, а кабачок нарізати невеликими шматочками. Обидва овоча пропарюють до готовності, перед подачею посипаємо сіллю, перцем і присмачую шматочком вершкового масла.
Таким чином, через 20 хвилин ми маємо на тарілці повноцінне страва з ніжного курячого філе і овочів, приготованих двома способами. Відмінна ідея до ланчу, або вечері на швидку руку.
Куряче філе, фаршироване грибами і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо і відбиваємо таким чином, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні. Далі посипаємо куру паприкою, сіллю і перцем. Гриби нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії, змішуємо їх з подрібненим чорносливом і тертим сиром. Розкладаємо начинку по всій поверхні курячої грудки і звертаємо в рулет. Випікаємо страву при 200 градусах до повної готовності м'яса. Подаємо з томатним соусом.
Куряче філе фаршироване чорносливом і грибами, стане прекрасним м'ясним блюдом на вечерю.
Рецепт курячого філе, фаршироване сиром і беконом
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 230 градусів. Лист для випічки покриваємо пекарської папером. Картоплю миємо, чистимо і розрізаємо навпіл. Викладаємо картоплю на деко, поливаємо олією і приправляємо сіллю і перцем. Випікаємо картопля 20 хвилин, після чого знижуємо температуру до 200 градусів.
У курячому філе робимо надріз у вигляді кишеньки, намагаючись не зробити його наскрізним. В одержаний кишеньку кладемо шматочок сиру. Обертаємо куру беконом, при необхідності підколюємо всі зубочистками. Солимо і перчимо.
Розігріваємо залишки масла на сковороді і обсмажуємо на них курку по парі хвилин з обох сторін. Відправляємо куру на деко до картоплі і випікаємо все разом близько 10 хвилин.
Поки м'ясо з картоплею запікаються, моркву необхідно очистити, а кабачок нарізати невеликими шматочками. Обидва овоча пропарюють до готовності, перед подачею посипаємо сіллю, перцем і присмачую шматочком вершкового масла.
Таким чином, через 20 хвилин ми маємо на тарілці повноцінне страва з ніжного курячого філе і овочів, приготованих двома способами. Відмінна ідея до ланчу, або вечері на швидку руку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з сиром
Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче
Куряче філе на пару
Самим корисним стравою вважаються страви, зварені або приготовані на пару. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами створення курячого філе
Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.
Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки