Вернуться назад Распечатать

Куряче філе фаршироване

Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - ще один простий і смачний рецепт, що підходить практично до будь-якого гарніру. У цій статті ми дамо вам кілька варіантів приготування цієї страви.

Куряче філе, фаршироване грибами і чорносливом


Інгредієнти:

  • куряче філе - 150 г;

  • паприка - 1/2 ст. ложки;

  • білий перець - 1 ч. ложка;

  • оливкова олія - 1/2 ст. ложки;

  • гриби - 70 г;

  • чорнослив - 2 шт.;

  • томатний соус - 3 ст. ложки;

  • сир «Парезан» (тертий) - 2 ст. ложки;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Куряче філе миємо, обсушуємо і відбиваємо таким чином, щоб м'ясо було однією товщини по всій поверхні. Далі посипаємо куру паприкою, сіллю і перцем. Гриби нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості оливкової олії, змішуємо їх з подрібненим чорносливом і тертим сиром. Розкладаємо начинку по всій поверхні курячої грудки і звертаємо в рулет. Випікаємо страву при 200 градусах до повної готовності м'яса. Подаємо з томатним соусом.
    Куряче філе фаршироване чорносливом і грибами, стане прекрасним м'ясним блюдом на вечерю.

    Рецепт курячого філе, фаршироване сиром і беконом


    Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;

  • оливкова олія - 3 ч. ложки;

  • куряче філе - 1 шт.;

  • твердий сир - 2 скибочки;

  • бекон - 4-5 смужок;

  • морква - 1 шт.;

  • кабачок - 1 шт.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 230 градусів. Лист для випічки покриваємо пекарської папером. Картоплю миємо, чистимо і розрізаємо навпіл. Викладаємо картоплю на деко, поливаємо олією і приправляємо сіллю і перцем. Випікаємо картопля 20 хвилин, після чого знижуємо температуру до 200 градусів.
    У курячому філе робимо надріз у вигляді кишеньки, намагаючись не зробити його наскрізним. В одержаний кишеньку кладемо шматочок сиру. Обертаємо куру беконом, при необхідності підколюємо всі зубочистками. Солимо і перчимо.
    Куряче філе фаршироване
    Розігріваємо залишки масла на сковороді і обсмажуємо на них курку по парі хвилин з обох сторін. Відправляємо куру на деко до картоплі і випікаємо все разом близько 10 хвилин.
    Поки м'ясо з картоплею запікаються, моркву необхідно очистити, а кабачок нарізати невеликими шматочками. Обидва овоча пропарюють до готовності, перед подачею посипаємо сіллю, перцем і присмачую шматочком вершкового масла.
    Таким чином, через 20 хвилин ми маємо на тарілці повноцінне страва з ніжного курячого філе і овочів, приготованих двома способами. Відмінна ідея до ланчу, або вечері на швидку руку.