Запечена індичка
М'ясо індички - один з найбільш дієтичних і корисних видів м'яса. До того ж воно є ще й гіпоалергенним продуктом. За вмістом заліза індичка перевершує і курку та яловичину. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування цього м'яса і розповімо, як і скільки запікати індичку в духовці.
Гомілка індички, запеченої в духовці
Інгредієнти:
гомілка індички - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
картопля - 5 шт.;
сухий базилік - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Гомілки індички миємо й обсушуємо. Подрібнюємо цибулю, часник ріжемо пластинами. З'єднуємо 30 мл рослинного масла, часник, цибулю, сіль, перець, базилік і ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю обмазуємо гомілки і залишаємо маринуватися. Картопля очищаємо від шкірки, ріжемо на 4 частини, злегка скроплюємо рослинним маслом, за смаком солимо і перчимо. На фольгу викладаємо гомілки індички, навколо розміщуємо картоплю. Фольгу акуратно загортаємо і укладаємо на деко. Запікаємо При 200 градусах близько 15 годин, потім фольгу розгортаємо і готуємо ще хвилин 10-15 щоб утворилася рум'яна кірочка.
Запечене філе індички
Інгредієнти:
філе індички - 15 кг;
кефір 1%-ної жирності - 300 мл;
сік половини лимона;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Філе індички промиваємо під проточною водою, потім обсушуємо паперовим рушником. По всій поверхні м'яса робимо проколи тонким ножем. У домашній кефір додаємо лимонний сік, сіль, спеції за смаком і перемішуємо. Заливаємо м'ясо отриманим маринадом і залишаємо приблизно на 3 години. За цей час 1 раз філе потрібно перевернути. Після цього загортаємо мариноване філе у фольгу і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин на середній решітці.
Рецепт запеченої індички
Інгредієнти:
стегно індички - 1 кг;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
часник - 4 зубчики;
сіль, паприка, чорний мелений перець, розмарин - за смаком.
Приготування
З'єднуємо рослинне масло, подрібнений часник, бальзамічний оцет, сіль і спеції за смаком. Гарненько перемішуємо отриманий маринад. Обмазуємо їм м'ясо з усіх боків і відправляємо в холодильник годин на 12. Мариноване стегно індички викладаємо на фольгу, зверху поливаємо маринадом. Загортаємо м'ясо в 3 шари фольги і відправляємо в духовку, яку попередньо нагрівали до 220 градусів. Готуємо близько 25 годин.
Запечена індичка в мультиварці
Інгредієнти:
гомілка індички - 2 шт.;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
лимон - 1 зубчик;
часник - 2 зубчики;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Гомілки індички миємо, обсушуємо, натираємо сіллю і спеціями. Додаємо подрібнений часник, соєвий соус і часточку лимона. Гарненько перемішуємо і даємо м'яса промаринуватися близько 3 годин. Після цього викладаємо гомілки в чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і час приготування - 80 хвилин. У процесі приготування гомілки потрібно перевертати.
Запечена грудка індички
Інгредієнти:
грудка індички - 800 г;
хрін - 1 ст. ложка;
бекон - 200 г;
каррі - 1 ч. ложка;
часник - 3 зубчики;
сіль - за смаком.
Приготування
Грудку індички миємо, обсушуємо, нашпиговиваем часником, натираємо сіллю, хріном, каррі і залишаємо маринуватися години на 3. Нарізаємо Бекон пластинами, розкладаємо на фользі і зверху укладаємо промаринованное м'ясо. Обертаємо грудку пластами бекону, загортаємо у фольгу і запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Після чого фольгу розгортаємо і запікаємо ще хвилин 10 щоб утворилася рум'яна кірочка. Даємо охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Гомілка індички, запеченої в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички миємо й обсушуємо. Подрібнюємо цибулю, часник ріжемо пластинами. З'єднуємо 30 мл рослинного масла, часник, цибулю, сіль, перець, базилік і ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю обмазуємо гомілки і залишаємо маринуватися. Картопля очищаємо від шкірки, ріжемо на 4 частини, злегка скроплюємо рослинним маслом, за смаком солимо і перчимо. На фольгу викладаємо гомілки індички, навколо розміщуємо картоплю. Фольгу акуратно загортаємо і укладаємо на деко. Запікаємо При 200 градусах близько 15 годин, потім фольгу розгортаємо і готуємо ще хвилин 10-15 щоб утворилася рум'яна кірочка.
Запечене філе індички
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички промиваємо під проточною водою, потім обсушуємо паперовим рушником. По всій поверхні м'яса робимо проколи тонким ножем. У домашній кефір додаємо лимонний сік, сіль, спеції за смаком і перемішуємо. Заливаємо м'ясо отриманим маринадом і залишаємо приблизно на 3 години. За цей час 1 раз філе потрібно перевернути. Після цього загортаємо мариноване філе у фольгу і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин на середній решітці.
Рецепт запеченої індички
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо рослинне масло, подрібнений часник, бальзамічний оцет, сіль і спеції за смаком. Гарненько перемішуємо отриманий маринад. Обмазуємо їм м'ясо з усіх боків і відправляємо в холодильник годин на 12. Мариноване стегно індички викладаємо на фольгу, зверху поливаємо маринадом. Загортаємо м'ясо в 3 шари фольги і відправляємо в духовку, яку попередньо нагрівали до 220 градусів. Готуємо близько 25 годин.
Запечена індичка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички миємо, обсушуємо, натираємо сіллю і спеціями. Додаємо подрібнений часник, соєвий соус і часточку лимона. Гарненько перемішуємо і даємо м'яса промаринуватися близько 3 годин. Після цього викладаємо гомілки в чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і час приготування - 80 хвилин. У процесі приготування гомілки потрібно перевертати.
Запечена грудка індички
Інгредієнти:
Приготування
Грудку індички миємо, обсушуємо, нашпиговиваем часником, натираємо сіллю, хріном, каррі і залишаємо маринуватися години на 3. Нарізаємо Бекон пластинами, розкладаємо на фользі і зверху укладаємо промаринованное м'ясо. Обертаємо грудку пластами бекону, загортаємо у фольгу і запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Після чого фольгу розгортаємо і запікаємо ще хвилин 10 щоб утворилася рум'яна кірочка. Даємо охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
Індичка з рисом
Індичка і рис - відмінні продукти, які чудово підходять для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо кілька способів, як приготувати індичку з
Індичка з апельсинами
Індичка з апельсинами - дивовижне смачне блюдо, яке прикрасить будь-який святковий або різдвяний стіл. Ми пропонуємо вам кілька цікавих способів
Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми
Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його