Кролик в пиві
![Кролик в пиві Кролик в пиві](/uploads/posts/2015-03/krolik-v-piv_681.jpeg)
Як приготувати кролика в пиві?
Інгредієнти:
Приготування
Тушку кролика миємо, обсушуємо, видаляємо нутрощі. Гострим ножем ділимо її на частини. У глибоку ємність висипаємо спеції - перець чорний і запашний, лавровий лист, гвоздику, будь-які приправи для м'яса, сіль додавати не потрібно. Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо в ємність зі спеціями. Тепер туди ж кладемо частини кролика, додаємо пиво і оцет і ставимо годин на 12 в холодильник. Кілька разів перевертаємо м'ясо, щоб воно добре просочилося рівномірно. Після цього кролика виймаємо з маринаду, якщо є великий друшляк, то можна скласти в нього, щоб маринад стек. Тепер розігріваємо олію в сковороді. Борошно Для панірування перемішуємо з перцем. Кожен шматочок кролика натираємо сіллю, обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії до появи рум'яної скоринки. Доводити до готовності не потрібно, ми все одно ще буде його гасити.
![Кролик в пиві Кролик в пиві](/uploads/posts/2015-03/krolik-v-piv_702.jpeg)
Тепер, подрібнюємо бекон і підсмажуємо на сухій сковороді з цибулею, який був в маринаді. Хвилин за 5 до закінчення приготування м'яса кролика додаємо до нього бекон з цибулею. Тушкуємо без кришки. Потім вимикаємо вогонь, вливаємо заздалегідь підігріті вершки, накриваємо кришкою і загортаємо в ковдру або товсте рушник. Даємо настоятися близько півгодини. Кролик, тушкований в пиві готовий. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушкований кролик з картоплею](/uploads/posts/2015-03/tushkovaniy-krolik-z-kartopleyu_361.jpeg)
Тушкований кролик з картоплею
Кролик - смачне дієтичне м'ясо, але в приготуванні воно вимагає особливого підходу. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати кролика з картоплею, щоб
![Кролик з грибами](/uploads/posts/2015-03/krolik-z-gribami_931.jpeg)
Кролик з грибами
М'ясо кролика дуже корисно. В кролятині мало холестерину, але зате вона багата мінералами і вітамінами. Давайте розглянемо з вами цікаві та
![Кролик, тушкований у вершках](/uploads/posts/2015-03/krolik-tushkovaniy-u-vershkah_951.jpeg)
Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в
![Що приготувати з кролика?](/uploads/posts/2015-03/scho-prigotuvati-z-krolika_201.png)
Що приготувати з кролика?
М'ясо кролика вважається лідером серед всіх видів дієтичного м'яса. Ніжне нежирне - воно буквально тане в роті. Способів приготування кролика дуже
![Рагу з кролика](/uploads/posts/2015-03/ragu-z-krolika_221.jpeg)
Рагу з кролика
М'ясо кролика вважається дієтичним і в ньому практично відсутній жир, не дарма кролятину рекомендують готувати маленьким дітям для перших прикормів.
![Кролик в аерогрилі](/uploads/posts/2015-01/krolik-v-aerogril_131.jpeg)
Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми