Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна просто дістати з холодильника, розігріти в мікрохвильовці, покласти на тост і з'їсти з гарячим солодким чаєм чи кава. А приготувати це блюдо можна навіть увечері. Розглянемо кілька рецептів створення рулетів з омлету.
Інгредієнти:
Для рулету:
куряче яйце - 4 шт.;
майонез - 120 мл.
Для начинки:
плавлений сирок - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - 125 мл;
свіжий кріп - 1 пучок;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати рулет з омлету. Отже, давайте спочатку займемося начинкою. Для цього плавлений сирок натираємо на тертці, моркву відварюємо і нарізаємо невеликими кубиками, а часник пропускаємо через прес. Зелень кропу дрібненько шаткуємо, все змішуємо і заправляємо домашнім майонезом . Готову начинку на деякий час відправляємо в холодильник. Тепер переходимо до приготування омлету: яйця розбиваємо в миску, злегка збиваємо з майонезом, виливаємо масу в розігріту сковороду і підсмажуємо все до готовності. Потім готовий омлет трохи охолоджуємо і гарненько намазуємо раніше приготовленої начинкою. Потім туго звертаємо все в рулет і, коли він повністю охолоне, прибираємо його в холодильник. Перед подачею на стіл, нарізаємо і прикрашаємо страву за бажанням.
Інгредієнти:
куряче яйце - 3 шт.;
молоко - за смаком;
соєвий соус - за смаком;
вершкове масло;
помідор - 1 шт.;
докторська ковбаса - 50 г;
спеції - за смаком.
Приготування
Помідор шаткуємо великими кільцями і злегка обсмажуємо на сковороді масло. Потім робимо заміс омлету - змішуємо яйця, вливаємо молоко, трохи соусу і за бажанням підсолюємо і перчимо масу. Тепер беремо сковороду і кладемо в неї шматочок вершкового масла, а потім наливаємо тонким шаром омлет і як тільки він злегка підсмажиться, починаємо згортати рулет, зсовуючи його до протилежного краю і наливаючи черговий шар, при цьому піднімаючи краї рулету, щоб суміш потрапила під пожаренний рулет. Після цього викладаємо запашні помідори, продовжуючи згортати рулет. Аналогічно поступаємо з ковбасою і доворачиваем рулет. Ось і все, акуратно перекладаємо його на тарілку і нарізаємо порційними шматочками.
Інгредієнти:
яйце - 6 шт.;
вершки - 5 ст. ложок;
сьомга малосольна - 150 г;
сирний сир - 150 г;
олія;
спеції - за смаком;
зелень - 1 пучок.
Приготування
Яйця збиваємо з вершками і спеціями до утворення однорідної пишної консистенції. Додаємо трохи подрібненою зеленню і ополоником вливаємо на розпечену сковороду з маслом трохи яєчної суміші, обсмажуючи млинець з двох сторін. Тепер перекладаємо його на тарілку і готуємо млинці з решти маси таким же способом. Рибне філе нарізаємо невеликими шматочками і змішати з сиром і залишилася зеленню - гарненько все перемішуємо. Промазуємо млинці тонким шаром начинки, звертаємо омлети в рулетики. Перед подачею розрізаємо рулети поперек на порціонні шматочки.
Інгредієнти:
Для омлету:
яйце - 6 шт.;
молоко - 500 мл;
борошно - 100 г;
спеції - за смаком.
Для начинки:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
шампіньйони - 600 г;
цибулина - 2 шт.;
спеції - за смаком;
базилік - за смаком;
вершки - за смаком;
сир - 50 р.
Приготування
З'єднуємо борошно з молоком і ретельно перемішуємо. Додаємо збиті яйця, солимо і перчимо. Перемішуємо і виливаємо масу в глибоку сковороду, застелений промасленим харчової папером. Запікаємо омлет в духовці до золотистого кольору при температурі 200 градусів. А цим часом готуємо начинку: цибулю і печериці чистимо і нарізаємо кубиками.
Гриби обсмажуємо на сковороді, поки не випарується вся волога, а потім додаємо цибулю. Пасеруємо овочі 3-5 хвилин, солимо, перчимо, додаємо базилік і наливаємо трохи вершків. Перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з плити. Тепер викладаємо начинку тонким шаром на омлет і звертаємо рулетом, звільняючи омлет від харчової папери. Готову страву рулет з омлету з грибами посипаємо тертим сиром, кладемо на деко і запікаємо в духовці.
Рулет з омлету з плавленим сиром
Інгредієнти:
Для рулету:
Для начинки:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати рулет з омлету. Отже, давайте спочатку займемося начинкою. Для цього плавлений сирок натираємо на тертці, моркву відварюємо і нарізаємо невеликими кубиками, а часник пропускаємо через прес. Зелень кропу дрібненько шаткуємо, все змішуємо і заправляємо домашнім майонезом . Готову начинку на деякий час відправляємо в холодильник. Тепер переходимо до приготування омлету: яйця розбиваємо в миску, злегка збиваємо з майонезом, виливаємо масу в розігріту сковороду і підсмажуємо все до готовності. Потім готовий омлет трохи охолоджуємо і гарненько намазуємо раніше приготовленої начинкою. Потім туго звертаємо все в рулет і, коли він повністю охолоне, прибираємо його в холодильник. Перед подачею на стіл, нарізаємо і прикрашаємо страву за бажанням.
Рулет з омлету з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Помідор шаткуємо великими кільцями і злегка обсмажуємо на сковороді масло. Потім робимо заміс омлету - змішуємо яйця, вливаємо молоко, трохи соусу і за бажанням підсолюємо і перчимо масу. Тепер беремо сковороду і кладемо в неї шматочок вершкового масла, а потім наливаємо тонким шаром омлет і як тільки він злегка підсмажиться, починаємо згортати рулет, зсовуючи його до протилежного краю і наливаючи черговий шар, при цьому піднімаючи краї рулету, щоб суміш потрапила під пожаренний рулет. Після цього викладаємо запашні помідори, продовжуючи згортати рулет. Аналогічно поступаємо з ковбасою і доворачиваем рулет. Ось і все, акуратно перекладаємо його на тарілку і нарізаємо порційними шматочками.
Рулет з омлету з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з вершками і спеціями до утворення однорідної пишної консистенції. Додаємо трохи подрібненою зеленню і ополоником вливаємо на розпечену сковороду з маслом трохи яєчної суміші, обсмажуючи млинець з двох сторін. Тепер перекладаємо його на тарілку і готуємо млинці з решти маси таким же способом. Рибне філе нарізаємо невеликими шматочками і змішати з сиром і залишилася зеленню - гарненько все перемішуємо. Промазуємо млинці тонким шаром начинки, звертаємо омлети в рулетики. Перед подачею розрізаємо рулети поперек на порціонні шматочки.
Рулет з омлету з грибною начинкою
Інгредієнти:
Для омлету:
Для начинки:
Приготування
З'єднуємо борошно з молоком і ретельно перемішуємо. Додаємо збиті яйця, солимо і перчимо. Перемішуємо і виливаємо масу в глибоку сковороду, застелений промасленим харчової папером. Запікаємо омлет в духовці до золотистого кольору при температурі 200 градусів. А цим часом готуємо начинку: цибулю і печериці чистимо і нарізаємо кубиками.
Гриби обсмажуємо на сковороді, поки не випарується вся волога, а потім додаємо цибулю. Пасеруємо овочі 3-5 хвилин, солимо, перчимо, додаємо базилік і наливаємо трохи вершків. Перемішуємо, доводимо до кипіння і знімаємо з плити. Тепер викладаємо начинку тонким шаром на омлет і звертаємо рулетом, звільняючи омлет від харчової папери. Готову страву рулет з омлету з грибами посипаємо тертим сиром, кладемо на деко і запікаємо в духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з омлетом і куркою
Салат з омлетом і куркою - ситне і смачне блюдо, яке можна подати хоч на святковий стіл, хоч на романтичну вечерю. У нашій статті ми зібрали кілька
Омлет з грибами
Омлет з грибами - відмінний сніданок для тих, хто без розуму від яєць, а також тих, хто вважає, що перший прийом їжі дуже важливий. Настільки просте
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також
Рулет з кальмарів
Останнім часом на святкових столах у якості закуски популярні різноманітні рулети. Напевно у кожної господині є кілька улюблених рецептів рулетиків,