Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - ідеальна ідея для швидкого сніданку. Звичний омлет моментально перетворюється в ситну закуску, яку можна доповнити свіжими овочами, соліннями, а для більшої апетитності промазати плавленим сиром . Саме про це рецепті і піде мова далі.
Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
сіль, перець - за смаком;
масло - для смаження;
картопля - 1 шт.;
копчена паприка - щіпка;
плавлений сир - 5-6 ст. ложок;
болгарський перець - 1/2 шт.;
крес-салат - 1/2 ст.
Приготування
Як готувати омлет знають все: яйця збиваємо з сіллю, а отриману масу виливаємо на сковороду з рослинним маслом. Як тільки верхівка омлету схопиться, а низ - зарум'яниться, можна буде знімати сковороду з вогню.
Поки омлет на сковороді, картоплю миємо й нарізаємо соломкою. Обсмажуємо шматочки на окремій сковороді з маслом до золотистого кольору. Приправляємо картоплю сіллю і копченої паприкою.
Як тільки омлет буде готовий, даємо йому трохи охолонути і змащуємо плавленим сиром. Зверху викладаємо шар картоплі, перцю і подушку з крес-салату. Звертаємо омлет рулетом і обертаємо плівкою. Перед подачею рулет з плавленим сиром повинен настоятися в холодильнику 30 хвилин.
Також рулет можна приготувати з вечора, щоб вранці відразу ж подати до столу, до чашки чаю або кави.
Інгредієнти:
плавлений сир - 120 г;
молоко - 3/4 ст.;
борошно - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
яйця - 12 шт.;
діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;
тертий твердий сир - 2 1/4 ст.;
шинка - 200 г;
зелена цибуля - 1 пучок.
Приготування
Деко з високими бортами покриваємо пекарської папером і змащуємо олією. У невеликій мисці збиваємо плавлений сир з молоком до однорідності, додаємо борошно і сіль, знову все перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо яйця і додаємо їх до сирної маси. Готову омлетну суміш виливаємо на деко і ставимо готується в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Тим часом шинку нарізаємо кубиками, а зелену цибулю подрібнюємо. Дістаємо омлет з духовки і змащуємо його солодкою дижонской гірчицею. Зверху посипаємо омлет половиною сиру, шинкою, зеленою цибулею і другою половиною сиру. Звертаємо і запікаємо яєчний рулет з сиром ще 3-4 хвилини, або до тих пір, поки сир повністю розтане.
Подавати такий рулет до столу відразу після приготування з тостами з білого хліба і склянкою соку.
Омлетний рулет з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати омлет знають все: яйця збиваємо з сіллю, а отриману масу виливаємо на сковороду з рослинним маслом. Як тільки верхівка омлету схопиться, а низ - зарум'яниться, можна буде знімати сковороду з вогню.
Поки омлет на сковороді, картоплю миємо й нарізаємо соломкою. Обсмажуємо шматочки на окремій сковороді з маслом до золотистого кольору. Приправляємо картоплю сіллю і копченої паприкою.
Як тільки омлет буде готовий, даємо йому трохи охолонути і змащуємо плавленим сиром. Зверху викладаємо шар картоплі, перцю і подушку з крес-салату. Звертаємо омлет рулетом і обертаємо плівкою. Перед подачею рулет з плавленим сиром повинен настоятися в холодильнику 30 хвилин.
Також рулет можна приготувати з вечора, щоб вранці відразу ж подати до столу, до чашки чаю або кави.
Як приготувати яєчний рулет з сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Деко з високими бортами покриваємо пекарської папером і змащуємо олією. У невеликій мисці збиваємо плавлений сир з молоком до однорідності, додаємо борошно і сіль, знову все перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо яйця і додаємо їх до сирної маси. Готову омлетну суміш виливаємо на деко і ставимо готується в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Тим часом шинку нарізаємо кубиками, а зелену цибулю подрібнюємо. Дістаємо омлет з духовки і змащуємо його солодкою дижонской гірчицею. Зверху посипаємо омлет половиною сиру, шинкою, зеленою цибулею і другою половиною сиру. Звертаємо і запікаємо яєчний рулет з сиром ще 3-4 хвилини, або до тих пір, поки сир повністю розтане.
Подавати такий рулет до столу відразу після приготування з тостами з білого хліба і склянкою соку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна приготувати напередодні ввечері, а вранці просто розігріти в мікрохвильовій печі. У
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
Рулет з плавленим сиром
Рулет з плавленим сиром - це чудова закуска як для буденного, так і святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми
Омлет з кабачками
Кабачок - корисний дієтичний овоч, який готують різними способами: запікають, фарширують, додають у салати. А сьогодні мова піде про те, як зробити