Копчені свинячі реберця - що приготувати?
Копчені реберця годяться і для вживання без попередньої термічної обробки, але ми пропонуємо надати вашим улюбленим стравам приємний підкопчений смак, зробивши цей м'ясний продукт частиною рецепта. Докладно про те, що можна приготувати з копченими свинячими реберцями в цьому матеріалі.
Найбільш поширеною стравою з копчених свинячих реберець є суп, як правило, гороховий, але ми пропонуємо альтернативу банального рецептом – традиційний румунська суп зі сметаною, реберцями і тюфтельками .
Інгредієнти:
копчені реберця – 540 г;
морква – 210 г;
солодкий перець – 170 г;
ріпчаста цибуля – 170 г;
фарш свинячий – 430 г;
рис – 45 г;
яєчні жовтки – 2 шт.;
борошно – 15 г;
сметана – 55 р.
Приготування
Залийте копчені реберця 25 літрами води і залиште варитися протягом 40-50 хвилин. Коли бульйон буде наповнена ароматами, всипте до нього рис і дрібно нарізані овочі. Почніть формувати тюфтельки з добре приправленого свинячого фаршу. Кожну тефтельку обваляйте в борошні перед тим, як відправляти в суп. Доведіть м'ясо і овочі до повної готовності, потім відберіть пару ополоників бульйону і збийте їх зі сметаною і жовтками. Влити заправку в каструлю з супом і потримайте його на слабкому спеки ще пару хвилин.
Інгредієнти:
копчені реберця – 18 кг;
борошно – 25 г;
ріпчаста цибуля – 135 г;
томати – 270 г;
часник – 3 зубки;
сухе біле вино – 75 мл;
вустерширський соус – 15 мл;
кумін – 1 ч. ложка;
щіпка гірчичного порошку;
борошно – 15 г;
сушений орегано – 1/2 ч. ложки.
Приготування
Використовуйте розігрітий жир для пасерування нарізаного лука. Коли цибульні шматочки розм'якшаться, покладіть до них часник, додати орегано, вустер, гірчицю і кумін, влийте вино і покладіть томати. Поверх соусу додайте сегменти ребер. Залийте все водою, щоб покрити, і тушкуйте на середньому вогні протягом години. Відберіть частина соусу, змішайте його з борошном і додайте розчин, щоб згустити спекотне.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 670 г;
томати – 320 г;
картопля – 840 г;
часник – 3 зубки;
жменя свіжої зелені на вибір;
ріпчаста цибуля – 115 р.
Приготування
Злегка спассеровав цибулю, помістіть його в горщик разом з шматками картоплі, ребрами і розчавленим часником. Додайте нарізані кубиками томати і залийте все водою, щоб покрити. Розташуйте накритий горщик в розігрітій до 200 градусів духовці. Готуйте копчені свинячі реберця з картоплею протягом 40 хвилин. Доповніть зеленню.
Суп з копчених свинячих реберець – рецепт
Найбільш поширеною стравою з копчених свинячих реберець є суп, як правило, гороховий, але ми пропонуємо альтернативу банального рецептом – традиційний румунська суп зі сметаною, реберцями і тюфтельками .
Інгредієнти:
Приготування
Залийте копчені реберця 25 літрами води і залиште варитися протягом 40-50 хвилин. Коли бульйон буде наповнена ароматами, всипте до нього рис і дрібно нарізані овочі. Почніть формувати тюфтельки з добре приправленого свинячого фаршу. Кожну тефтельку обваляйте в борошні перед тим, як відправляти в суп. Доведіть м'ясо і овочі до повної готовності, потім відберіть пару ополоників бульйону і збийте їх зі сметаною і жовтками. Влити заправку в каструлю з супом і потримайте його на слабкому спеки ще пару хвилин.
Як приготувати печеня з копченими свинячими реберцями?
Інгредієнти:
Приготування
Використовуйте розігрітий жир для пасерування нарізаного лука. Коли цибульні шматочки розм'якшаться, покладіть до них часник, додати орегано, вустер, гірчицю і кумін, влийте вино і покладіть томати. Поверх соусу додайте сегменти ребер. Залийте все водою, щоб покрити, і тушкуйте на середньому вогні протягом години. Відберіть частина соусу, змішайте його з борошном і додайте розчин, щоб згустити спекотне.
Картопля тушкована з копченими свинячими реберцями
Інгредієнти:
Приготування
Злегка спассеровав цибулю, помістіть його в горщик разом з шматками картоплі, ребрами і розчавленим часником. Додайте нарізані кубиками томати і залийте все водою, щоб покрити. Розташуйте накритий горщик в розігрітій до 200 градусів духовці. Готуйте копчені свинячі реберця з картоплею протягом 40 хвилин. Доповніть зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Копчені реберця
З копчених реберець часто готують неймовірно смачні основні або перші страви. Але не всі знають, що головний інгредієнт цих страв можна зробити
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Гороховий суп з реберцями
Гороховий суп має давню історію і придбав безліч варіацій, однак гірше не став. Напевно, кожна господиня вміє його готувати і має свій ідеальний
Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
Рецептів горохового супу існує кілька десятків, проте самим улюбленим завжди був той, що зварений з копченими реберцями. Пропонуємо три цікаві
Гороховий суп з копченими реберцями
Гороховий суп, сам по собі, не є калорійним, але дуже ситним блюдом, яке підійде для обедней трапези. Рецепти ароматних супів з копченостями шукайте
Тушкована капуста з реберцями
Капуста, тушкована з реберцями - чудове повсякденна страва. Та варіантів його приготування може бути досить багато. Можна використовувати свіжу,