Копчені реберця годяться і для вживання без попередньої термічної обробки, але ми пропонуємо надати вашим улюбленим стравам приємний підкопчений смак, зробивши цей м'ясний продукт частиною рецепта. Докладно про те, що можна приготувати з копченими свинячими реберцями в цьому матеріалі.
Суп з копчених свинячих реберець – рецепт
Найбільш поширеною стравою з копчених свинячих реберець є суп, як правило, гороховий, але ми пропонуємо альтернативу банального рецептом – традиційний румунська суп зі сметаною, реберцями і тюфтельками .
Інгредієнти: копчені реберця – 540 г; морква – 210 г; солодкий перець – 170 г; ріпчаста цибуля – 170 г; фарш свинячий – 430 г; рис – 45 г; яєчні жовтки – 2 шт.; борошно – 15 г; сметана – 55 р. Приготування Залийте копчені реберця 25 літрами води і залиште варитися протягом 40-50 хвилин. Коли бульйон буде наповнена ароматами, всипте до нього рис і дрібно нарізані овочі. Почніть формувати тюфтельки з добре приправленого свинячого фаршу. Кожну тефтельку обваляйте в борошні перед тим, як відправляти в суп. Доведіть м'ясо і овочі до повної готовності, потім відберіть пару ополоників бульйону і збийте їх зі сметаною і жовтками. Влити заправку в каструлю з супом і потримайте його на слабкому спеки ще пару хвилин.
Як приготувати печеня з копченими свинячими реберцями?
Інгредієнти: копчені реберця – 18 кг; борошно – 25 г; ріпчаста цибуля – 135 г; томати – 270 г; часник – 3 зубки; сухе біле вино – 75 мл; вустерширський соус – 15 мл; кумін – 1 ч. ложка; щіпка гірчичного порошку; борошно – 15 г; сушений орегано – 1/2 ч. ложки. Приготування Використовуйте розігрітий жир для пасерування нарізаного лука. Коли цибульні шматочки розм'якшаться, покладіть до них часник, додати орегано, вустер, гірчицю і кумін, влийте вино і покладіть томати. Поверх соусу додайте сегменти ребер. Залийте все водою, щоб покрити, і тушкуйте на середньому вогні протягом години. Відберіть частина соусу, змішайте його з борошном і додайте розчин, щоб згустити спекотне.
Картопля тушкована з копченими свинячими реберцями
Інгредієнти: свинячі реберця – 670 г; томати – 320 г; картопля – 840 г; часник – 3 зубки; жменя свіжої зелені на вибір; ріпчаста цибуля – 115 р. Приготування Злегка спассеровав цибулю, помістіть його в горщик разом з шматками картоплі, ребрами і розчавленим часником. Додайте нарізані кубиками томати і залийте все водою, щоб покрити. Розташуйте накритий горщик в розігрітій до 200 градусів духовці. Готуйте копчені свинячі реберця з картоплею протягом 40 хвилин. Доповніть зеленню.