Ковбаски для гриля

Нижче ми розповімо, як зробити в домашніх умовах заготовки ковбасок для приготування на грилі або мангалі.
Як готувати домашні ковбаски для гриля - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі кишки для домашніх ковбасок можна придбати вже готові, правильно підготовлені, або ж вичистити їх самим. Для цього необхідно вивернути спочатку їх навиворіт і ретельно вичистити тильною стороною ножа, щоб отримати практично прозорі стінки кишок без жиру і сторонніх домішок. Те ж саме слід зробити і з лицьового боку. Періодично промиваємо кишки в процесі чищення, а потім заливаємо холодною водою і залишаємо хвилин на тридцять-сорок.
Щоб приготувати фарш, свинину промиваємо й обсушуємо, а з сала зрізаємо додатково шкуру. Нарізаємо всі невеликими скибочками і пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо в перекручену основу очищені і продавлені через прес часникові зубці, додаємо за смаком сіль, мелений чорний перець і коріандр, приправляємо також масу сушеним базиліком, чабером, чебрецем і орегано і ретельно вимішуємо. При бажанні грати на м'ясорубку можна встановити як велику, так і дрібну, отримавши в підсумку різну структуру виробів.
Якщо ваша м'ясорубка комплектується спеціальною насадкою для приготування ковбас - чудово, нею і скористаємося для їх набивання. Встановлюємо її замість ножа та решітки і нанизуємо на пластмасову подовжену трубку насадки кишку, зав'язавши її край ниткою. Тепер накладаємо потроху пропускний отвір приладу приготованого фаршу і проворачиваем його м'ясорубкою, просуваючи далі. При виході він буде наповнювати кишку і зрушувати її з трубки. Приблизно через кожні п'ятнадцять сантиметрів перев'язуємо кишку в двох місцях ниткою, щоб відокремити вироби один від одного.
Перед приготуванням на грилі , ковбаски проколюємо зубочисткою в п'яти-семи місцях з двох сторін.
Курячі ковбаски для гриля своїми руками в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курячих ковбасок для гриля ми будемо використовувати всі ті ж свинячі кишки. Залежно від того, в якому вигляді вони у вас є, їх необхідно просто замочити перед застосуванням у воді або ж ще додатково почистити.
Поки кишки отмачиваются в холодній воді, готуємо фарш. В даному випадку куряча м'якоть більш ніжна і

З'єднуємо сало, нарізану курку і часникову масу, додаємо за смаком сіль, два види меленого перець і паприку солодку, приправляємо фарш також сушеним базиліком, гірчичним порошком, апельсиновою цедрою і перемішуємо дуже ретельно. Даємо фаршу хвилин п'ятнадцять-двадцять настоятися і приступаємо до набивання ковбас.
Як і свинячі, курячі ковбаски обов'язково проколюємо в декількох місцях перед приготуванням.
Рекомендуємо добрі рецепти

Домашня ковбаса з свинини в кишках
Всі знають, що домашні ковбаски набагато смачніше покупних виробів. Тому пропонуємо трохи повозитися з підготовкою основи і зробити незрівнянний

Домашня ковбаса печінкова
Сьогодні майже неможливо купити якісну ковбасу, тим більше печінкову. Тому рекомендуємо зробити її самостійно, адже це не складно. Використовуючи

Домашні ковбаски в кишці на м'ясорубці - рецепт
Сьогодні, напевно, кожен замислювався про якість ковбаси, купуючи готовий продукт в магазині. Щоб не виникало подібних сумнівів пропонуємо зробити

Купати на мангалі
Купати - це ще одне з найсмачніших страв, яке відмінно підійде для пікніка. Це смачне і ситне блюдо подається з абсолютно будь-яким гарніром. І

Домашня ковбаса в кишках – рецепт
Навряд чи можна назвати ковбасу корисним продуктом, але так чи інакше вона все-таки з'являється в нашому раціоні. Для того, щоб пом'якшити шкоду

Ковбаски для смаження
Якщо вам хочеться чогось смачненького і необремительного, то просто посмажте ковбаски. Таке блюдо без сумніву, припаде до смаку всім членам родини, і