Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт
![Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт](/uploads/posts/2016-07/rulet-z-svinyachoyi-grudinki-v-duhovc-recept_801.jpeg)
Рецепт рулету з свинячої грудинки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Грудинку добре промиваємо, насухо витираємо і акуратно зрізаємо з неї половину шкурки. Далі натираємо м'ясо спеціями і часником, видавленим через прес. Щільно загортаємо грудинку рулетом і перев'язуємо нитками. Пакуємо заготовку в харчову фольгу, перекладаємо на деко і готуємо страву в духовій шафі близько 2 годин, встановивши температуру нагрівання на 165 градусів. Після цього запечений рулет з грудинки остуджуємо в духовці, а потім розгортаємо з фольги і прибираємо на деякий час в холодильник. Потім розрізаємо закуску тонкими скибочками і красиво викладаємо на тарілку.
Рулет зі свинячої грудинки, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і трохи надрізаємо поперек. Далі, в кожному відсіку прорізаємо гострим ножем невеликі кишеньки. Моркву очищаємо і шаткуємо соломкою на крупній тертці. Прянощі змішуємо зі спеціями, видавлюємо через прес часник і гарненько натираємо м'ясо ароматною сумішшю.
Кишеньки щільно набиваємо морквою, згортаємо рулетом і перетягуємо заготівлю ниткою. Після цього кладемо блюдо в харчову плівку і прибираємо в холод на 2 години. Далі, запікаємо рулет з грудинки в духовці, загорнувши його у фольгу. Через 15 години виймаємо м'ясо, розгортаємо, остуджуємо і ріжемо скибочками. Подаємо в якості закуски з хріном, гірчицею або маринованими овочами.
Рулет з грудинки з горіхами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Грудинку промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками. Потім за допомогою ножа робимо по всій довжині шматка глибокі надрізи. В окремій чашці змішуємо спеції з сухими травами і натираємо цією сумішшю з обох сторін
![Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт](/uploads/posts/2016-07/rulet-z-svinyachoyi-grudinki-v-duhovc-recept_662.jpeg)
Куряче філе розрізаємо тонкими смужками і вкладаємо в надрізи в грудинці. Волоські горіхи подрібнюємо і посипаємо м'ясо зверху. Тепер беремо мотузку, звертаємо грудинку і щільно обв'язуємо. Загортаємо заготовку у фольгу, перекладаємо на деко і відправляємо рулет зі свинячої грудинки в духову шафу на 95 хвилин. Після цього знімаємо фольгу, акуратно видаляємо нитки і рулет нарізаємо скибочками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати грудинку?](/uploads/posts/2016-06/yak-prigotuvati-grudinku_501.jpeg)
Як приготувати грудинку?
Звичайно найпростіше грудинку засолити, але спробуйте підійти до справи з великим ентузіазмом і зробити з продукту чудові страви. Далі опишемо, як
![Грудинка в духовці](/uploads/posts/2016-05/grudinka-v-duhovc_681.jpeg)
Грудинка в духовці
З свинячої грудинки готують безліч різноманітних страв, які завжди виходять дивовижно смачними, ароматними і неодмінно сподобаються кожному. Далі
![Страви з свинячої грудинки](/uploads/posts/2016-05/stravi-z-svinyachoyi-grudinki_351.jpeg)
Страви з свинячої грудинки
Багато цікавих і різноманітних страв можна створити з грудинки. Це м'ясо піддається майже будь-якого способу приготування. Далі розповімо, як зробити
![Свиняча грудинка в духовці - рецепт](/uploads/posts/2016-05/svinyacha-grudinka-v-duhovc-recept_561.jpeg)
Свиняча грудинка в духовці - рецепт
Незрівнянне основне блюдо можна створити з свинячої грудинки, використовуючи запропоновані рецепти. Далі розповімо, як запекти таке м'ясо не
![Рулет зі свинячої грудинки](/uploads/posts/2015-07/rulet-z-svinyachoyi-grudinki_891.jpeg)
Рулет зі свинячої грудинки
Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
![Грудинка, запечена в духовці](/uploads/posts/2015-03/grudinka-zapechena-v-duhovc_711.jpeg)
Грудинка, запечена в духовці
Грудинка - це смачне м'ясо вищого гатунку, яке чудово підходить для створення жаркого і перших страв. Але сьогодні ми поговоримо про те, як її смачно