Як запекти подчеревок в духовці?
![Як запекти подчеревок в духовці? Як запекти подчеревок в духовці?](/uploads/posts/2016-05/yak-zapekti-podcherevok-v-duhovc_711.jpeg)
Подчеревок, запечене в тісті
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як запекти подчеревок в духовці, готуємо його: промиваємо, обсушуємо, рясно натираємо спеціями, приправами і видавленим через прес часником. Замариноване м'ясо викладаємо в миску і на 3 дні ставимо в холодильник під прес. Потім виймаємо сало і видаляємо зайві спеції. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, розкачуємо його на столі, припорошенном борошном, і формуємо коржик. Загортаємо в неї, як в конверт, сало, перекладаємо заготовку на деко і зверху злегка промазуємо рослинним маслом. Запікаємо страву в духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів. Після цього робимо на тісті зверху розріз і трохи підверніть краю. Знову відправляємо страву в духову шафу і засікаємо рівно 10 хвилин, щоб злегка сало підрум'янилося. Приготований таким чином подчеревок, виходить неймовірно ніжним і напрочуд соковитим, а тісто – апетитним і хрустким.
Рецепт підчеревина, запеченого в духовці, в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо свинину, акуратно зрізаємо гострим ножем верхній шар м'яса, але не дорезаем трохи, і розгортаємо подчеревок, як книжку. Далі м'ясо злегка відбиваємо, рясно змащуємо видавленим через прес часником і солимо за смаком. Посипаємо меленим перцем і звертаємо рулетом. Щільно пов'язуємо ниткою, викладаємо заготовку в рукав для запікання, який змащуємо всередині рослинним маслом. Під рулет
![Як запекти подчеревок в духовці? Як запекти подчеревок в духовці?](/uploads/posts/2016-05/yak-zapekti-podcherevok-v-duhovc_462.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рулька, запечена в духовці](/uploads/posts/2016-04/rulka-zapechena-v-duhovc_201.jpeg)
Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
![Варене зі спеціями сало в пакеті](/uploads/posts/2015-07/varene-z-specyami-salo-v-paket_181.jpeg)
Варене зі спеціями сало в пакеті
Способів приготування сала досить багато. Але якщо у вас немає часу чекати, коли воно засолится або промаринується, ми пропонуємо вам зварити його зі
![Подчеревок, запечений в духовці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_200/podcherevok_zapechennyy_v_duhovke_0.jpg)
Подчеревок, запечений в духовці
Є багато рецептів приготування підчеревина, але особливо гарний подчеревок, запечений в духовці. Соковите, ароматне м'ясо з прошарками сала не
![Мариноване сало](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/marinovannoe_salo_0.jpg)
Мариноване сало
Якщо ви любите сало в різних його варіантах приготування, то наш рецепт однозначно заслуговує вашої уваги. Мариноване сало - чудова закуска, яка не
![Варене сало в цибулинні](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/varenoe_salo_v_lukovoy_sheluhe.jpg)
Варене сало в цибулинні
Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,
![Запечене сало в духовці](/uploads/posts/2015-03/zapechene-salo-v-duhovc_971.jpeg)
Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в