Печінковий салат з морквою і цибулею
![Печінковий салат з морквою і цибулею Печінковий салат з морквою і цибулею](/uploads/posts/2016-02/pechnkoviy-salat-z-morkvoyu-cibuleyu_321.jpeg)
Печінковий салат - рецепт з морквою і маринованою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом замаринуем ріпчасту цибулю. Для цього очищаємо його, нарізаємо тонкими півкільцями або кільцями, укладаємо в підходящу ємність і заливаємо підігрітою до кипіння і змішаної з оцтовою есенцією і цукровим піском водичкою. Злегка притискаємо цибульну масу тарілкою або блюдцем, щоб кільця повністю покривалися маринадом і залишаємо для маринування.
В цей час промиту печінку ріжемо на шматочки середнього розміру (курячу можна залишити цілими), заливаємо підсоленій за смаком холодною водою і відварюємо до готовності (приблизно десять хвилин). Одночасно чистимо, натираємо на тертці моркву і обсмажуємо її на сковорідці з рафінованим маслом до м'якості, приправивши в кінці сіллю і перцем.
Готову печінку нарізаємо соломкою або кубиками і закладаємо в сковорідку до моркви. Туди ж відправляємо промаринований цибулю, попередньо зливши з неї рідину. Доводимо страву до смаку додаванням солі, перцю і спецій, перемішуємо і можемо подавати. Такий салатик чудовий як в теплом, так і в холодному вигляді.
Печінковий салат з корейською морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо до готовності в підсоленій воді печінку, а потім даємо охолонути й нарізаємо соломкою. Яйця трохи підсолюємо, збиваємо і випікаємо на промасленим сковороді тонкі яєчні млинці. Потім нарізаємо їх у вигляді локшини і додаємо до печінки. Туди ж відправляємо моркву по-корейськи і нарізану тонкими півкільцями салатний цибулю, додаємо цедру половинки лимона, очищені і пропущені через прес зубці часничку, приправляємо масу сіллю і майонезом, акуратно перемішуємо і можемо подавати.
Печінковий салат з вареною морквою і цибулею шарами
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності і після охолодження пропускаємо через дрібну тертку. Окремо варимо також круто яйця і моркву до м'якості, а потім остуджуємо і натираємо на середній тертці. Маринований салатний цибулю також рубаємо ножем до отримання дрібних частинок, а часник очищаємо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Залишилося тільки натерти дрібно твердий сир, і
![Печінковий салат з морквою і цибулею Печінковий салат з морквою і цибулею](/uploads/posts/2016-02/pechnkoviy-salat-z-morkvoyu-cibuleyu_892.jpeg)
На блюдо встановлюємо формувальне кільце. Половину від усієї натертої печінкової маси змішуємо з невеликою порцією майонезу і викладаємо на дно. Потім викладаємо маринована цибулька, варену моркву і промазуємо шаром часникового майонезу. Наступним шаром будуть яйця і знову майонез. Далі викладаємо перетертий сир, ще трохи майонезу і покриваємо всі залишилася печінкою. Після цього даємо салату трохи настоятися, а потім знімаємо акуратно кільце, прикрашаємо поверхню майонезом, вимальовуючи візерунок на свій смак, і укладаємо листочки свіжої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рецепт печінкового торта з яловичої печінки](/uploads/posts/2016-01/recept-pechnkovogo-torta-z-yalovichoyi-pechnki_821.jpeg)
Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
![Салат з грибами і печінкою](/uploads/posts/2015-03/salat-z-gribami-pechnkoyu_181.jpeg)
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
![Салат з печінкою і огірками](/uploads/posts/2015-03/salat-z-pechnkoyu-ogrkami_771.jpeg)
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
![Салат з печінки з морквою](/uploads/posts/2015-03/salat-z-pechnki-z-morkvoyu_711.jpeg)
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
![Салат з печінки з яйцем](/uploads/posts/2015-03/salat-z-pechnki-z-yaycem_591.jpeg)
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
![Кальмаровий салат](/uploads/posts/2015-03/kalmarovyy-salat_941.jpeg)
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.