Салат з морської капусти з яйцем
Салат з морської капусти – це неймовірно корисне, смачне, і досить пікантне швидке страва, яку можна зробити практично за лічені хвилини. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти, а ви для себе виділіть найбільш цікавий і потрібний.
Інгредієнти:
масло рослинне – 30 мл;
свіжа морська капуста – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
лук свіжий зелений – 1 пучок;
яйце – 3 шт.
Приготування
Отже, беремо цибулину, очистити її і рубаємо тонкими кільцями. Морську капусту звільняємо від упаковки, відварюємо 5 хвилин, підсолюємо і відкидаємо на друшляк. Після цього викладаємо її в салатницю, додаємо цибулька і ретельно перемішуємо. Яйця варимо 15 хвилин, охолодити, чистимо і розрізаємо маленькими кубиками. Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і шаткуємо ножем. Далі всі компоненти з'єднуємо, заправляємо рослинним маслом і перемішуємо.
Інгредієнти:
маринована ламінарія -300 г;
кукурудза солодка консервована – 1 банка;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
палички крабові – 200 г;
майонез.
Приготування
Спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її кільцями і змішуємо з маринованою капустою. Якщо водорості у вас занадто довгі, можете розрізати їх в декількох місцях. Крабові палички звільняємо від упаковки, рубаємо ножем поперек, а потім – півкільцями. Яйця заздалегідь відварюємо до готовності, а потім остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками. З солодкої кукурудзи обережно зливаємо весь сік і з'єднуємо всі компоненти в глибокому салатнику. Заправляємо салат пісним майонезом і ретельно розмішуємо.
Інгредієнти:
морква по-корейськи – 250 г;
огірок консервований – 2 шт.;
яйце – 2 шт.;
свіжа морська капуста – 250 г;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Свіжу морську капусту з'єднайте з морквою і додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька. Потім нарізаємо кубиками консервовані огірки і все перемішуємо. Далі робимо заправку, змішавши масло зі спеціями, і заливаємо їй наш салат. Яйця відварюємо, чистимо, розрізаємо квадратиками і кидаємо до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу.
Інгредієнти:
капуста свіжа морська – 300 г;
квасоля червона консервована – 1 банка;
яйце – 3 шт.;
огірок маринований – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
майонез – 50 мл
Приготування
З квасолі обережно зливаємо всю рідину і висипаємо бобові в красиву тарілку. Додаємо морську капусту, подрібнені варені яйця і огірки, порубані кубиками. У майонез видавлюємо очищені зубчики часнику і заправляємо цією сумішшю нашу страву.
Інгредієнти:
кріп свіжий – 1 пучок;
кальмари – 200 г;
морква – 1 шт.;
петрушка свіжа – 1 пучок;
цибулина – 1 шт.;
морська капуста консервована– 200 г;
яйце – 2 шт.
Для заправки:
олія оливкова – 2 ст. ложки;
соус натуральний соєвий – 1 ст. ложка;
оцет рисовий – 1 ст. ложка.
Приготування
Морепродукти очищаємо від пленочек, обполіскуємо і відварюємо у воді. Далі нарізаємо кальмари соломкою і перекладаємо в тарілку. Готуємо яйця круто, а морква нам знадобитися в свіжому вигляді. Натираємо очищений овоч на тертці, а яйця нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю шаткуємо, мариновану капусту подрібнюємо і змішуємо всі інгредієнти між собою. Для заправки, змішуємо рисовий оцет з маслом і соєвим соусом. Заливаємо отриманою сумішшю наш салат з морською капустою, кальмарами і яйцем, розмішуємо і кличемо всіх до столу.
Салат з морської капусти з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо цибулину, очистити її і рубаємо тонкими кільцями. Морську капусту звільняємо від упаковки, відварюємо 5 хвилин, підсолюємо і відкидаємо на друшляк. Після цього викладаємо її в салатницю, додаємо цибулька і ретельно перемішуємо. Яйця варимо 15 хвилин, охолодити, чистимо і розрізаємо маленькими кубиками. Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і шаткуємо ножем. Далі всі компоненти з'єднуємо, заправляємо рослинним маслом і перемішуємо.
Салат з морської капусти з крабовими паличками і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її кільцями і змішуємо з маринованою капустою. Якщо водорості у вас занадто довгі, можете розрізати їх в декількох місцях. Крабові палички звільняємо від упаковки, рубаємо ножем поперек, а потім – півкільцями. Яйця заздалегідь відварюємо до готовності, а потім остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками. З солодкої кукурудзи обережно зливаємо весь сік і з'єднуємо всі компоненти в глибокому салатнику. Заправляємо салат пісним майонезом і ретельно розмішуємо.
Салат зі свіжої морської капусти з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу морську капусту з'єднайте з морквою і додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька. Потім нарізаємо кубиками консервовані огірки і все перемішуємо. Далі робимо заправку, змішавши масло зі спеціями, і заливаємо їй наш салат. Яйця відварюємо, чистимо, розрізаємо квадратиками і кидаємо до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу.
Салат з морською капустою, яйцем і маринованим огірком
Інгредієнти:
Приготування
З квасолі обережно зливаємо всю рідину і висипаємо бобові в красиву тарілку. Додаємо морську капусту, подрібнені варені яйця і огірки, порубані кубиками. У майонез видавлюємо очищені зубчики часнику і заправляємо цією сумішшю нашу страву.
Салат з консервованої морської капусти з яйцем і кальмарами
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Морепродукти очищаємо від пленочек, обполіскуємо і відварюємо у воді. Далі нарізаємо кальмари соломкою і перекладаємо в тарілку. Готуємо яйця круто, а морква нам знадобитися в свіжому вигляді. Натираємо очищений овоч на тертці, а яйця нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю шаткуємо, мариновану капусту подрібнюємо і змішуємо всі інгредієнти між собою. Для заправки, змішуємо рисовий оцет з маслом і соєвим соусом. Заливаємо отриманою сумішшю наш салат з морською капустою, кальмарами і яйцем, розмішуємо і кличемо всіх до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капустою і кукурудзою
Якщо ви вирішили приготувати хрусткий салат з солодкою кукурудзяної ноткою до сімейного вечері або традиційного застілля, заздалегідь передбачте
Салат з крабовими паличками і помідорами
Поєднання крабових паличок і помідорів в салаті бездоганно, вони відмінно гармонують один з одним. Салат має своєрідний смак, виходить соковитим і в
Салат з морською капустою - рецепт
Незаперечна користь морської капусти завжди затьмарюється її специфічним смаком, і якщо ви бажаєте поповнити запаси йоду в організмі, але не хочете
Салат з капусти з огірком
Салати - це невід'ємний атрибут будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні мова піде про легкої літньої закуски - дивовижних
Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому буденного і святкового столу вишуканість і шарм. Ми впевнені, ваші
Салат з кальмарами і капустою
Салати - це чудова закуска на наших столах, способів приготування якої дуже багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми поділимося з вами