Салат з морської капусти – це неймовірно корисне, смачне, і досить пікантне швидке страва, яку можна зробити практично за лічені хвилини. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти, а ви для себе виділіть найбільш цікавий і потрібний.
Салат з морської капусти з яйцем
Інгредієнти: масло рослинне – 30 мл; свіжа морська капуста – 300 г; цибулина – 1 шт.; лук свіжий зелений – 1 пучок; яйце – 3 шт. Приготування Отже, беремо цибулину, очистити її і рубаємо тонкими кільцями. Морську капусту звільняємо від упаковки, відварюємо 5 хвилин, підсолюємо і відкидаємо на друшляк. Після цього викладаємо її в салатницю, додаємо цибулька і ретельно перемішуємо. Яйця варимо 15 хвилин, охолодити, чистимо і розрізаємо маленькими кубиками. Зелена цибуля обполіскуємо, струшуємо і шаткуємо ножем. Далі всі компоненти з'єднуємо, заправляємо рослинним маслом і перемішуємо.
Салат з морської капусти з крабовими паличками і яйцем
Інгредієнти: маринована ламінарія -300 г; кукурудза солодка консервована – 1 банка; цибулина – 1 шт.; яйце – 3 шт.; палички крабові – 200 г; майонез. Приготування Спочатку чистимо цибулину, шаткуємо її кільцями і змішуємо з маринованою капустою. Якщо водорості у вас занадто довгі, можете розрізати їх в декількох місцях. Крабові палички звільняємо від упаковки, рубаємо ножем поперек, а потім – півкільцями. Яйця заздалегідь відварюємо до готовності, а потім остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками. З солодкої кукурудзи обережно зливаємо весь сік і з'єднуємо всі компоненти в глибокому салатнику. Заправляємо салат пісним майонезом і ретельно розмішуємо.
Салат зі свіжої морської капусти з яйцем
Інгредієнти: морква по-корейськи – 250 г; огірок консервований – 2 шт.; яйце – 2 шт.; свіжа морська капуста – 250 г; цибулина – 1 шт.; масло рослинне – 3 ст. ложки; спеції. Приготування Свіжу морську капусту з'єднайте з морквою і додаємо очищену і дрібно нашатковану цибулька. Потім нарізаємо кубиками консервовані огірки і все перемішуємо. Далі робимо заправку, змішавши масло зі спеціями, і заливаємо їй наш салат. Яйця відварюємо, чистимо, розрізаємо квадратиками і кидаємо до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу.
Салат з морською капустою, яйцем і маринованим огірком
Інгредієнти: капуста свіжа морська – 300 г; квасоля червона консервована – 1 банка; яйце – 3 шт.; огірок маринований – 1 шт.; часник – 3 зубчики; майонез – 50 мл Приготування З квасолі обережно зливаємо всю рідину і висипаємо бобові в красиву тарілку. Додаємо морську капусту, подрібнені варені яйця і огірки, порубані кубиками. У майонез видавлюємо очищені зубчики часнику і заправляємо цією сумішшю нашу страву.
Салат з консервованої морської капусти з яйцем і кальмарами
Інгредієнти: кріп свіжий – 1 пучок; кальмари – 200 г; морква – 1 шт.; петрушка свіжа – 1 пучок; цибулина – 1 шт.; морська капуста консервована– 200 г; яйце – 2 шт. Для заправки:
олія оливкова – 2 ст. ложки; соус натуральний соєвий – 1 ст. ложка; оцет рисовий – 1 ст. ложка. Приготування Морепродукти очищаємо від пленочек, обполіскуємо і відварюємо у воді. Далі нарізаємо кальмари соломкою і перекладаємо в тарілку. Готуємо яйця круто, а морква нам знадобитися в свіжому вигляді. Натираємо очищений овоч на тертці, а яйця нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю шаткуємо, мариновану капусту подрібнюємо і змішуємо всі інгредієнти між собою. Для заправки, змішуємо рисовий оцет з маслом і соєвим соусом. Заливаємо отриманою сумішшю наш салат з морською капустою, кальмарами і яйцем, розмішуємо і кличемо всіх до столу.