Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Соснова шишка»

Салат «Соснова шишка»

21-06-2015, 14:26
797
Салат «Соснова шишка»
Салат «Соснова шишка» - зимовий оригінальний салат, зроблений у формі красивою шишечки. Якщо ви хочете вразити гостей і прикрасити стіл чимось ефектним, то вам допоможе саме цей рецепт. Це блюдо створить прекрасний новорічний настрій і стане справжнім хітом свята. А ось як приготувати салат «Соснова шишка», ми вам зараз розповімо.

Рецепт салату «Соснова шишка»


Інгредієнти:

  • картопля – 4 шт.;

  • курка копчена – 200 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • консервований зелений горошок – 200 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • сир плавлений – 200 г;

  • горіхи: мигдаль – жменя;

  • соснові гілочки, зелений лук – для прикраси.


  • Приготування
    Отже, для приготування салату, спочатку необхідно підготувати всі продукти. Яйця і картоплю відварюємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Копчену курку нарізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо півкільцями і ошпарюємо окропом. Плавлений сирок натираємо на тертці, а горішки дрібно рубаємо і змішуємо з сиром. Тепер починаємо викладати салат шарами, промазуючи кожен майонезом. На дно блюда кладемо рівномірно картопля, посипаємо подрібненою куркою, кидаємо цибулю, висипаємо зелений горошок, терті яйця і рівномірно промазуємо все сиром з горіхами. Викладаючи шари, надаємо салату форму соснової шишки і прикрашаємо зверху мигдалем і зеленню.

    Новорічний салат «Соснова шишка»


    Інгредієнти:

  • картопля – 300 г;

  • куряче копчене філе – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • кукурудза консервована-250 г;

  • яйце – 6 шт.;

  • плавлений сир – 200 г;

  • горіхи – 50 г;

  • мигдаль – 200 г;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Картоплю відварюємо, чистимо і натираємо на тертці. Копчене філе дрібно рубаємо, а цибулю шаткуємо кубиками, ошпарюємо окропом, а потім обсушуємо. З консервованої кукурудзи зливаємо акуратненько рідина. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо на тертці, а плавлений сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з рубаними горіхами. Тепер викладаємо наш салат шарами: картопля – курочка – цибулька – кукурудза – яйця і сир з горіхами. Кожен шар промазуємо трохи майонезом і надаємо страви форму соснової шишки, прикрашаючи зверху цілим мигдалем і розмариновой гілочкою.

    Смачний салат «Соснова шишка»


    Інгредієнти:

  • подкопченое куряче філе – 150 г;

  • варене куряче яйце – 3 шт.;

  • картопля варена – 2 шт.;

  • вершковий сир – 200 г;

  • цибулина – 05 шт.;

  • маринований огірок – 3 шт.;

  • майонез – за смаком;

  • мигдаль – 100 г;

  • розмарин – для прикраси.


  • Приготування
    Відварену картоплю і яйця остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і на 20 хвилин заливаємо оцтом. Курку нарізаємо кубиками, а сир і огірки натираємо на крупній тертці. Мигдальний горіх промиваємо, просушуємо рушником і злегка обсмажуємо на сковороді. Зелень обполіскуємо й обсушуємо. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку картоплю, маринована цибуля, курка, потім яйця, сир і зверху горіхи з зеленню.

    Салат «Соснова шишка»


    Інгредієнти:

  • сир вершковий 300 г;

  • шинка – 200 г;

  • кедрові горіхи – 50 г;

  • кріп свіжий – для прикраси;
  • Салат «Соснова шишка»

  • майонез – за смаком;

  • часник, спеції – за смаком;

  • мигдаль для прикраси.


  • Приготування
    Шинку рубаємо дрібними кубиками. Вершковий сир збиваємо блендером з подрібненим кропом, очищеним часником і майонезом. Додаємо кубики шинки, кедрові горішки, солимо масу за смаком і добре перемішуємо ложкою. Ставимо салат на 20 хвилин у холодильник. Цим часом підсушуємо в духовці мигдаль. Охолоджений салат перекладаємо на блюдо, надаємо йому форму шишки, прикрашаємо мигдальними горішками і гілочкою кропу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат «Гриби під шубою»
    Салат «Гриби під шубою»
    Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
    Салат «Парус»
    Салат «Парус»
    Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати
    Салат з кедровими горішками
    Салат з кедровими горішками
    Іноді незначний інгредієнт у страві додає неповторний смак. Додаючи в салат кедрові горішки, ми отримуємо оригінальне блюдо з чудовим смаком, до того