Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з курячих шлунків

Салат з курячих шлунків

22-03-2015, 21:15
3 694
Салат з курячих шлунків
У кулінарних книгах і на тематичних сайтах розміщено безліч різних рецептів салатів, основним компонентом яких є м'ясо. Ми пропонуємо вам кілька салатів, де м'ясо замінено на субпродукт - шлуночки. Салати з курячих шлунків допоможуть трохи заощадити на покупці продуктів, адже м'ясо коштує набагато дорожче субпродуктів. Крім того, завдяки цим салатів, ви різноманітите стіл. Ще один важливий момент: салати з курячих шлунків і пупков менш калорійні, ніж м'ясні.
При приготуванні будь-якої страви субпродукти, в тому числі курячі шлунки, слід ретельно вичистити, обрізати з них жовтувате тверду оболонку і вимити. Час варіння курячих шлунків не повинно бути менше 15 годин, щоб вони були дуже м'якими.

Дуже незвичайний і красивий на вигляд салат з курячих шлунків з горошком, рецепт якого ми хочемо запропонувати вам.

Салат з курячих шлунків з зеленим горошком


Інгредієнти:

  • курячі шлунки - 05 кг;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • мариновані (солоні) огірки - 2 шт.;

  • зелений горошок мозкових сортів - 1 баночка;

  • майонез - 120 г;

  • рослинна олія для обсмажування;

  • сіль і мелений чорний перець.


  • Приготування
    Курячі шлунки варимо в підсоленій воді, ріжемо соломкою. Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю, сиру моркву натираємо на тертці для корейських салатів, овочі обсмажуємо в сковороді на рослинній олії. Дрібними кубиками ріжемо огірочки, всі компоненти з'єднуємо, викладаємо зелений горошок. Заправляємо салат майонезом, сіллю і перцем. Поєднання яскраво-помаранчевої моркви, зелених шматочків огірків і горошку, салат виглядає дуже святково, та й смак у нього ніжний, тому він послужить прекрасним блюдом для частування.
    Ви можете поекспериментувати при приготуванні салатів, враховуючи те, що курячі шлунки добре поєднуються за смаком з відварними овочами, кукурудзою, зеленим горошком, яйцями і сиром.

    Рецепт салату з курячих шлунків


    Інгредієнти:

  • курячі шлунки - 05 кг;

  • яйце - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • зелена цибуля - кілька пір'їнок;

  • майонез - 100 г;

  • білий перець і сіль.


  • Приготування
    Варимо курячі шлунки в підсоленій воді. Відварені шлунки ріжемо тонкими смужками. Яйця відварюємо круто і ріжемо. Сиру моркву натираємо на крупній тертці. Компоненти салату змішуємо, приправляємо майонезом (можна сметаною), солимо і перчимо за смаком.
    Приготування курячих шлунків в сметані - ще один спосіб зробити текстуру цього своєрідного субпродукту більш м'якою і приємною. Поробуйте!

    Гострий салат з курячих шлунків


    Інгредієнти:

  • курячі шлунки - 05 кг;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • соєвий соус - 1 ст. ложка;

  • столовий оцет (6 або 9%) - 1/2 склянки;

  • олія дезодорована - 5 ст. ложок;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • запашний перець - 7 горошин;

  • мелений коріандр і мелений червоний перець - по 1 ч. ложці;

  • сіль.


  • Приготування
    Це холодна страва називають ще «Корейський салат з курячих шлунків».
    Курячі шлунки варимо, поки вони не стануть м'якими, додавши за кілька хвилин до закінчення варіння перець горошком і лавровий листок. Відставляємо пупки остигати, попередньо злив розсіл. Якщо бульйон не злити шлуночки увберуть багато рідини.
    Салат з курячих шлунків
    Цибулю чистимо і ріжемо тонкими кільцями, заливши його оцтом, залишаємо на 15 хвилин маринуватися. Коли цибуля промаринується, відкидаємо його на друшляк, щоб видалити зайву рідину.
    Сиру моркву тремо на спеціальній тертці для корейських салатів (вона виходить у вигляді довгих тонких смуг). Остиглі курячі шлуночки ріжемо пластинками. Викладаємо в одну посуд шлунки, моркву і промаринований цибулю. Заливаємо соєвим соусом, посипаємо коріандром і меленим перцем. Соняшникова олія розжарюємо на сковороді і виливаємо в салат, все ретельно перемішуємо. Готовий салат поміщаємо в холодильник на кілька годин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з виноградом
    Салат з виноградом
    Стиглі ягоди винограду годяться не тільки для приготування десертів і варення. Додавання винограду в салат відмінно балансує смак готового блюда і
    Салат з горошком і ковбасою
    Салат з горошком і ковбасою
    Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
    Овочеве рагу з куркою
    Овочеве рагу з куркою
    Якщо ви хочете приготувати смачне і соковите блюдо з курячого м'яса, а звичні рецепти вже порядком набридли, пропонуємо вам зробити куряче рагу. Ця
    Курячі шлунки, тушковані з картоплею
    Курячі шлунки, тушковані з картоплею
    Картопля тушкована з курячими шлунками - це ще один рецепт здатний внести різноманітність у буденне меню. Ситно, просто і досить економно.
    Курячі шлунки в мультиварці
    Курячі шлунки в мультиварці
    Якщо ви любите поїсти не тільки смачно, але і корисно, тоді ця стаття спеціально для вас. У ній розповідається про те, як правильно приготувати