Салат з омлетом і куркою
Салат з омлетом і куркою - повноцінне ситне блюдо, яке може виступити в якості другого на романтичній вечері. Салатик виходить чудово смачним, а омлет надає йому ніжність та соковитість. Переконайтеся в цьому самі, приготувавши його за описаними нижче рецептами.
Інгредієнти:
корейська морква - 200 г;
куряче філе - 250 г;
цибулина - 1 шт.;
олія - для смаження;
оцет 9 % - 1 ст. ложка;
зелень петрушки;
спеції;
майонез для заправки.
Для омлету:
яйце - 3 шт.;
молоко - 50 мл;
спеції.
Приготування
Філе курки відварюємо в підсоленій воді приблизно 20 хвилин. Цибулю чистимо від лушпиння, дрібно шаткуємо, заливаємо холодною водою, вливаємо оцет і залишаємо маринуватися на 15 хвилин. А цим часом приготуємо поки омлет . Для цього розбиваємо в миску яйця, вливаємо молоко, додаємо сіль і збиваємо все виделочку до однорідного стану.
На невелику сковорідку наливаємо трохи масла і смажимо три тоненьких омлету з обох сторін. Потім викладаємо їх один на одного, загортаємо в рулет і нарізаємо кільцями товщиною приблизно 5 міліметрів. Відварене куряче філе розбираємо руками на волокна і викладаємо у велику ємність. Після цього додаємо нарізану омлет, маринований цибулю і моркву по-корейськи. Заправляємо салат майонезом, все ретельно перемішуємо, заправляємо за необхідності сіллю і перчиком. Тепер розкладаємо блюдо по порційних тарілках і посипаємо подрібненою зеленню петрушки.
Інгредієнти:
філе куряче - 700 г;
свіжі печериці - 400 г;
цибулина - 2 шт.;
майонез - 100 мл;
оцет 9% - 2 ст. ложки;
олія рослинна;
спеції.
Для омлету:
яйце - 3 шт.;
молоко - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, охолодити повністю і нарізаємо невеликими скибочками. Цибулька чистимо, розрізаємо півкільцями, перекладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, додаємо оцет і маринуємо протягом 30 хвилин. Грибочки обробляємо, промиваємо, довільно ріжемо і тушкуємо до готовності в розігрітій маслечко.
Яйця збиваємо до однорідної консистенції з молоком, підсолюємо за смаком, виливаємо в сковороду і підсмажуємо омлет з двох сторін. Потім повністю його остуджуємо і нарізаємо тонкими смужками. З'єднуємо всі підготовлені продукти в одній мисці, заправляємо салат з омлетом, куркою та грибами, майонезом і акуратно перемішуємо.
Інгредієнти:
куряча грудка - 350 г;
спеції;
зелень кропу;
цибулина - 1 шт.;
волоські горіхи - 05 склянки;
сметана - 2 ст. ложки;
копчений сир;
кукурудза консервована - 50 г;
гранат - за смаком.
Для омлету:
яйце - 3 шт.;
спеції;
майонез - 2 ст. ложки;
масло вершкове - 10 г;
борошно - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо з вами омлет. Для цього яйця розбиваємо в миску, добре збиваємо міксером, додаємо за смаком сіль, мелений перчик, кладемо трохи майонезу і підсипаємо трохи борошна. Ретельно все перемішуємо вінчиком і виливаємо суміш на гарячу сковороду, змащену маслом.
Обсмажуємо омлет з двох сторін, після чого акуратно перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо кубиками. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і злегка пасеруємо, буквально 2-3 хвилинки. Копчений сир нарізаємо тоненько, а зелень і волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Тепер змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо дрібно порубаний омлет, зерна граната, заправляємо сметаною, перемішуємо і подаємо на стіл.
Салат з омлетом, куркою і корейською морквою
Інгредієнти:
Для омлету:
Приготування
Філе курки відварюємо в підсоленій воді приблизно 20 хвилин. Цибулю чистимо від лушпиння, дрібно шаткуємо, заливаємо холодною водою, вливаємо оцет і залишаємо маринуватися на 15 хвилин. А цим часом приготуємо поки омлет . Для цього розбиваємо в миску яйця, вливаємо молоко, додаємо сіль і збиваємо все виделочку до однорідного стану.
На невелику сковорідку наливаємо трохи масла і смажимо три тоненьких омлету з обох сторін. Потім викладаємо їх один на одного, загортаємо в рулет і нарізаємо кільцями товщиною приблизно 5 міліметрів. Відварене куряче філе розбираємо руками на волокна і викладаємо у велику ємність. Після цього додаємо нарізану омлет, маринований цибулю і моркву по-корейськи. Заправляємо салат майонезом, все ретельно перемішуємо, заправляємо за необхідності сіллю і перчиком. Тепер розкладаємо блюдо по порційних тарілках і посипаємо подрібненою зеленню петрушки.
Салат з омлетом, куркою, грибами і цибулею
Інгредієнти:
Для омлету:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, охолодити повністю і нарізаємо невеликими скибочками. Цибулька чистимо, розрізаємо півкільцями, перекладаємо в глибоку миску, заливаємо водою, додаємо оцет і маринуємо протягом 30 хвилин. Грибочки обробляємо, промиваємо, довільно ріжемо і тушкуємо до готовності в розігрітій маслечко.
Яйця збиваємо до однорідної консистенції з молоком, підсолюємо за смаком, виливаємо в сковороду і підсмажуємо омлет з двох сторін. Потім повністю його остуджуємо і нарізаємо тонкими смужками. З'єднуємо всі підготовлені продукти в одній мисці, заправляємо салат з омлетом, куркою та грибами, майонезом і акуратно перемішуємо.
Курячий салат з омлетом
Інгредієнти:
Для омлету:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо з вами омлет. Для цього яйця розбиваємо в миску, добре збиваємо міксером, додаємо за смаком сіль, мелений перчик, кладемо трохи майонезу і підсипаємо трохи борошна. Ретельно все перемішуємо вінчиком і виливаємо суміш на гарячу сковороду, змащену маслом.
Обсмажуємо омлет з двох сторін, після чого акуратно перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо кубиками. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і злегка пасеруємо, буквально 2-3 хвилинки. Копчений сир нарізаємо тоненько, а зелень і волоські горіхи подрібнюємо в блендері. Тепер змішуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо дрібно порубаний омлет, зерна граната, заправляємо сметаною, перемішуємо і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з куркою, грибами і горіхами
Салати з м'ясом курки є прикрасою будь-якого святкового або буденного столу. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний варіант цієї страви з
Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише
Рулет з омлету
Рулет з омлету - прекрасний варіант ситного сніданку, який можна приготувати напередодні ввечері, а вранці просто розігріти в мікрохвильовій печі. У
Закуски з грибів
Жоден святковий або фуршетний стіл не обходиться без закусок. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з грибами. Така смакота на столі виглядає
Омлет з куркою
Ніжний і дуже смачний омлет з куркою чудово підійде не тільки для сніданку, але і для розвантажувального легкого вечері. Тут можна використовувати