Салат з тунцем і авокадо
Класичний салат з тунцем і авокадо особливо популярний в американській кухні, так і європейські ресторани все частіше включають в своє меню цей поживний салат. Тунець - одна з небагатьох риб з соковитим м'ясом без кісток і не має специфічного рибного запаху, що дозволяє використовувати її в різних салатах і закусках. Прекрасний горіховий аромат авокадо вигідно відтіняє смак тунця, а ніжна м'якоть плодів легко поєднується з різноманітними салатними заправками.
Інгредієнти:
авокадо - 2 шт.;
філе тунця - 250 г;
оливкова олія - 30 мл;
червоний цибуля - 20 г;
щіпка свіжомеленого перцю;
сік лимона - 25 мл
Приготування
Обсмажте в оливковій олії філе тунця протягом двох хвилин, намагаючись не пересушити ніжне м'ясо. Залиште м'ясо доходити на тарілці і займіться обробленням авокадо. Розрізати плоди навпіл і вийміть кісточку, нарубав її гострим ножем. Ложкою вийміть м'якоть авокадо і розімніть до пюреподібної консистенції. Цибулю подрібніть, приготованого тунця поріжте невеликими шматочками, приправте і змішайте з авокадо. Заправте салат соком лимона, змішаним з оливковою олією. Готову страву розкладіть в «човники» з шкірки авокадо.
Купівля свіжого тунця вельми проблематична, тому найчастіше для приготування салату використовується консервований тунець у власному соку. Основні інгредієнти салату - тунець і авокадо - залишаються незмінними, а сезонні овочі, такі як огірок і помідор, додають свіжість рибної закуски.
Інгредієнти:
консервований тунець - 140 г;
авокадо - 1 шт.;
томати - 95 г;
огірок - 45 г;
оливкова олія - 20 мл;
лимонний сік - 25 мл;
чорний перець - щіпка.
Приготування
Нарізаємо дрібними кубиками м'якоть авокадо, огірок, томати і викладаємо в посуд. Заправляємо салат соком лимона, перцем і оливковою олією, перемішуємо інгредієнти. Зверху викладаємо м'ясо тунця і поливаємо рештою лимонним соком.
Інгредієнти:
консервований тунець - 180 г;
огірок - 80 г;
авокадо - 2 шт.;
часник - 5 р;
червоний цибуля – 15 г;
майонез - 25 р.
Приготування
З очищеного авокадо вийміть м'якоть і подрібніть. Наріжте тонкими смужками огірок, консервованого тунця розберіть на волокна. З'єднайте інгредієнти з нарізаною цибулею, перемішайте, заправте салат майонезом і подрібненим часником.
Салат з тунцем і авокадо - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте в оливковій олії філе тунця протягом двох хвилин, намагаючись не пересушити ніжне м'ясо. Залиште м'ясо доходити на тарілці і займіться обробленням авокадо. Розрізати плоди навпіл і вийміть кісточку, нарубав її гострим ножем. Ложкою вийміть м'якоть авокадо і розімніть до пюреподібної консистенції. Цибулю подрібніть, приготованого тунця поріжте невеликими шматочками, приправте і змішайте з авокадо. Заправте салат соком лимона, змішаним з оливковою олією. Готову страву розкладіть в «човники» з шкірки авокадо.
Салат з авокадо і тунця консервованого
Купівля свіжого тунця вельми проблематична, тому найчастіше для приготування салату використовується консервований тунець у власному соку. Основні інгредієнти салату - тунець і авокадо - залишаються незмінними, а сезонні овочі, такі як огірок і помідор, додають свіжість рибної закуски.
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо дрібними кубиками м'якоть авокадо, огірок, томати і викладаємо в посуд. Заправляємо салат соком лимона, перцем і оливковою олією, перемішуємо інгредієнти. Зверху викладаємо м'ясо тунця і поливаємо рештою лимонним соком.
Салат з авокадо з тунцем і огірком
Інгредієнти:
Приготування
З очищеного авокадо вийміть м'якоть і подрібніть. Наріжте тонкими смужками огірок, консервованого тунця розберіть на волокна. З'єднайте інгредієнти з нарізаною цибулею, перемішайте, заправте салат майонезом і подрібненим часником.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з консервованим тунцем – простий рецепт
З безлічі рецептів рибних салатів, слід зазначити закуски з консервованого тунця. Навіть якщо ви не особливо любите таку рибку, то спробувавши
Салат з кореневої селери
Кореневий селера - джерело вітамінів і корисних речовин. Але, погодьтеся, ми рідко бачимо на нашому столі. Насправді, з селери можна готувати чудові
Салат з тунцем і помідорами
Салат з тунцем і помідорами не тільки смачне, але ще і корисну страву, яке надає позитивний вплив на серцево-судинну систему. Приготувати його можна
Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення