Салат «Тіффані» з виноградом
Салат «Тіффані» з виноградом стане чудовою прикрасою урочистого меню. Ця гарна закуска виходить приголомшливо смачною і неймовірно ситної.
Інгредієнти:
куряче філе (грудка) – 225 г;
виноград великий (будь-який) – 265 г;
пір'я зеленої цибулі – 45 г;
яйця курячі – 3 шт.;
капуста (білокачанна, пекинка) – 235 г;
сир твердий – 125 г;
сіль, змелений перець, свіжий сік половинки лимона;
майонез для просочення.
Приготування
Цей салат потрібно оформляти шарами, тому кожен шар просочуйте майонезом.
Першим шаром на блюдо відправляється відварене куряче філе, злегка присолите його. Потім викладайте дрібно нашатковану капусту, злегка приправлену сіллю і лимонним фрешем. Третім шаром буде подрібнений на тертці сир, слідом нарізаний зелений лук, перетерті варені яйця. Останній шар промажте щедро майонезом, розрівняйте його ложкою і прикрасьте зверху половинками винограду.
Поставте салат в холод на 3 години, щоб він просочився. Перед подачею прикрасьте блюдо з боків зеленню.
Інгредієнти:
куряче філе (грудка) – 400-500 г або 2 шматочки;
яйця – 2 шт.;
сир твердий – 275 г;
виноград – 175 г;
мигдаль – 85 м;
лавровий листочок;
карі ;
майонез і сметана для заправки.
Приготування
Спочатку відваріть курятину, відправивши її в каструлю, залийте водою, приправити сіллю, додайте лавровий листочок. Варіть м'ясо до готовності 20 хвилин. Не забудьте заздалегідь відварити вкруту яйця (7-10 хвилин), охолодіть їх, очистіть і натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть блендером до крихти.
Виноград промийте, обсушіть, розріжте навпіл, видаляючи великі кісточки. Сир подрібніть на тертці. Готове філе наріжте дрібними кубиками і обсмажте 5 хвилин на сковороді. В кінці приготування посипте м'ясо сіллю і каррі.
Салат листковий, тому викладайте всі інгредієнти, промазуючи кожен шар соусом зі сметани і майонезу і посипаючи горіховою крихтою.
У досить великий салатник першим шаром розподілите половину обсмаженого курятини, щедро змастіть соусом, але не подсаливайте. Притрусіть горіховою крихтою, тертим сиром і подрібненими яйцями. Верхній шар промажте соусом і повторіть всі верстви залишилися компонентами. Зверху покрийте все соусом і оформіть салат половинками винограду.
Готовий салат надішліть на 3 години на холод, щоб він добре просочився. Після закінчення часу подавайте блюдо, посипавши зверху крихтою мигдалю і рубаною зеленню.
Це найпростіший рецепт салату «Тіффані», склад його базовий, але присутні в ньому волоські горіхи зроблять страва надзвичайно смачним і дуже оригінальним.
Інгредієнти:
копчене куряче м'ясо – 550 г;
яйця – 4 шт.;
сир твердий – 145 г;
подрібнені ядра волоських горіхів – 145 г;
виноград червоний, зелень петрушки, майонез.
Приготування
Курятину наріжте невеликим кубиком. Яйця відваріть і також наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на крупній тертці, горіхи дрібно порубаєте.
Тепер можна приступати до оформлення салату. Для цього викладаємо підготовлені інгредієнти шарами, промазуючи кожен майонезом.
Отже, першою піде половина підготовленої порції курятини, слідом половина подрібнених яєць, потім горіхи і сир. Далі повторіть всі шари.
Прикрасьте готовий салат половинками червоного винограду, видаливши при необхідності кісточки. Готову страву оформляйте по колу свіжими гілочками петрушки.
Рецепт салату «Тіффані» з виноградом і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Цей салат потрібно оформляти шарами, тому кожен шар просочуйте майонезом.
Першим шаром на блюдо відправляється відварене куряче філе, злегка присолите його. Потім викладайте дрібно нашатковану капусту, злегка приправлену сіллю і лимонним фрешем. Третім шаром буде подрібнений на тертці сир, слідом нарізаний зелений лук, перетерті варені яйця. Останній шар промажте щедро майонезом, розрівняйте його ложкою і прикрасьте зверху половинками винограду.
Поставте салат в холод на 3 години, щоб він просочився. Перед подачею прикрасьте блюдо з боків зеленню.
Салат «Тіффані» з виноградом, куркою та мигдалем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відваріть курятину, відправивши її в каструлю, залийте водою, приправити сіллю, додайте лавровий листочок. Варіть м'ясо до готовності 20 хвилин. Не забудьте заздалегідь відварити вкруту яйця (7-10 хвилин), охолодіть їх, очистіть і натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть блендером до крихти.
Виноград промийте, обсушіть, розріжте навпіл, видаляючи великі кісточки. Сир подрібніть на тертці. Готове філе наріжте дрібними кубиками і обсмажте 5 хвилин на сковороді. В кінці приготування посипте м'ясо сіллю і каррі.
Салат листковий, тому викладайте всі інгредієнти, промазуючи кожен шар соусом зі сметани і майонезу і посипаючи горіховою крихтою.
У досить великий салатник першим шаром розподілите половину обсмаженого курятини, щедро змастіть соусом, але не подсаливайте. Притрусіть горіховою крихтою, тертим сиром і подрібненими яйцями. Верхній шар промажте соусом і повторіть всі верстви залишилися компонентами. Зверху покрийте все соусом і оформіть салат половинками винограду.
Готовий салат надішліть на 3 години на холод, щоб він добре просочився. Після закінчення часу подавайте блюдо, посипавши зверху крихтою мигдалю і рубаною зеленню.
Салат «Тіффані» з виноградом і горіхами
Це найпростіший рецепт салату «Тіффані», склад його базовий, але присутні в ньому волоські горіхи зроблять страва надзвичайно смачним і дуже оригінальним.
Інгредієнти:
Приготування
Курятину наріжте невеликим кубиком. Яйця відваріть і також наріжте маленькими шматочками. Сир натріть на крупній тертці, горіхи дрібно порубаєте.
Тепер можна приступати до оформлення салату. Для цього викладаємо підготовлені інгредієнти шарами, промазуючи кожен майонезом.
Отже, першою піде половина підготовленої порції курятини, слідом половина подрібнених яєць, потім горіхи і сир. Далі повторіть всі шари.
Прикрасьте готовий салат половинками червоного винограду, видаливши при необхідності кісточки. Готову страву оформляйте по колу свіжими гілочками петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Рибки в ставку» зі шпротами
Напевно, кожна господиня хоче вразити гостей оригінальним блюдом, але щоб склад його був простим і бажано недорогим. Салат «Рибки в ставку» - те, що
Салат «Тіффані» - рецепт
«Тіффані» - назва дуже ніжного, легкого, смачного салату, який можна подати на будь-який стіл, зробивши його святковим. Хочете дізнатися секрети
Салат з виноградом
Стиглі ягоди винограду годяться не тільки для приготування десертів і варення. Додавання винограду в салат відмінно балансує смак готового блюда і
Салат «Тіффані» з куркою
Салат «Тіффані» з куркою - чудове прикраса святкового столу, яке неодмінно оцінять ваші близькі та друзі. Пропонуємо вашій увазі кілька простих