Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з корейською морквою і копченою ковбасою

Салат з корейською морквою і копченою ковбасою

15-08-2016, 19:50
2 574
Салат з корейською морквою і копченою ковбасою
Особливо чудовим виходить салат, якщо в ньому корейська морква поєднується з шматочками копченої ковбаси.

Салат з корейською морквою, копченою ковбасою, огірком і помідором


Інгредієнти:

  • корейська морква – 220 г;

  • свіжий огірок – 2 шт.;

  • копчена ковбаса – 180 г;

  • помідор (великий) – 1 шт.;

  • свіжий кріп – 05 пучка;

  • жирний майонез – 220 р.


  • Приготування
    В зручну ємність нарізаємо подібно соломці смачну копчену ковбасу. Далі ми викладаємо до неї заздалегідь підготовлену корейську моркву. Хороший, великий, м'ясистий помідор нарізаємо досить великими кубиками і робимо це тільки гострим ножем, інакше в нас вийде каша. Огірки подрібнюємо, як і ковбасу у вигляді соломки. Всі овочі складаємо в загальну ємність і присипаємо їх зеленню дрібно нарубаного свіжого кропу. Викладаємо на салат хорошою жирності майонез і з допомогою великої ложки все добре перемішуємо. Переміщаємо салат в салатницю і подаємо отриману смакоту до столу.

    Салат з корейською морквою, копченою ковбасою, квасолею і сухариками «Кириешки»


    Інгредієнти:

  • готова корейська морква – 160 г;

  • консервована червона квасоля – 250 г;

  • «Кириешки» (сухарі) – 80 г;

  • копчена ковбаса – 150 г;

  • пір'я зеленої цибулі – 2-3 шт.;

  • майонез (67%) – 180 р.


  • Приготування
    В зручну, з високими бортами миску викладаємо куплену або зроблене самостійно (за смаком) корейську моркву. Далі відкриваємо баночку з відвареної, консервованої червоною квасолею, зливаємо з неї розсіл, наливаємо в баночку чистої води і трохи збовтавши, зливаємо її, а саму фасольку викладаємо в миску з морквою. Копчену ковбасу спочатку гострим ножем нарізаємо на кружечки, а потім подрібнюємо їх у соломку і складаємо її в
    Салат з корейською морквою і копченою ковбасою
    загальну ємність. Тепер додаємо сюди дрібно нарубані пір'я зеленої цибулі і останніми висипаємо в салат дрібні «Кириешки». Заправляємо все хорошим жирним майонезом, ретельно перемішуємо і наш простий, а головне смачний салат готовий!
    Оскільки цей салат різноманітний своєю колірною палітрою, то його просто гріх не подати красиво. Для цього ми беремо плоску тарілку, ставимо на неї роз'ємну форму, яку використовуємо для випічки пасок (без дна) і заповнюємо її салатом. Ставимо все на годинку в холодильник, а потім знімаємо форму і отримуємо гарне, акуратне оформлення.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з копченою ковбасою і свіжим огірком
    Салат з копченою ковбасою і свіжим огірком
    Відмінний варіант для легкого перекусу – салатик. Якщо всі необхідні компоненти є в холодильнику, готується страва з копченою ковбасою і свіжим
    Салат з кириешки і копченою ковбасою
    Салат з кириешки і копченою ковбасою
    Шалено смачний, апетитний салат можна зробити з непересічних компонентів. Таке частування неодмінно всім сподобається, а його зовнішній вигляд
    Салат з квасолею і копченою ковбасою
    Салат з квасолею і копченою ковбасою
    Кращий спосіб швидко вгамувати голод, не пересичуючись - зробити шалено смачний салат. Спробуйте поєднувати в одному блюді насичену пікантним смаком
    Салат з сухариками і копченою ковбасою
    Салат з сухариками і копченою ковбасою
    Перетворити навіть самий незвичайний салат з мізерним складом допоможуть хрусткі грінки і копчена ковбаска. Далі розповімо, як створити таку закуску
    Салат з кириешки і квасолею
    Салат з кириешки і квасолею
    Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
    Салати з корейською морквою - рецепти
    Салати з корейською морквою - рецепти
    Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі