Салат з копченою куркою і свіжим огірком
Сьогодні в нашому матеріалі варіанти приготування салату з копченою куркою і свіжим огірком. Таке поєднання чудово доповнюють інші овочі, сир, консервована кукурудза і гриби.
Інгредієнти:
копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;
свіжі огірки – 245 г;
консервована кукурудза – 230 г;
перець болгарський солодкий – 115 г;
салатний цибулю – 120 г;
яйця добірні – 3-4 шт.;
густий майонез – за смаком;
оцет яблучний – 70 мл;
сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний – за смаком.
Приготування
Для приготування такого салату можна взяти як копчену курячу грудку, так і копчені інші частини птиці, відокремивши м'якоть від кісток і нарізує кубиками. Додатково відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо тим же манером яйця, подрібнюємо вимиті огірки і очищений болгарський перець. Салатний цибуля ми не будемо закладати в салат в чистому вигляді, а замаринуем його на хвилин двадцять в яблучному оцті. Для цього нарізаємо овоч невеликими кубиками, складаємо в миску, додаємо оцет і вливаємо окріп, щоб він повністю покрив вміст ємності. Промаринованную цибульну масу відкидаємо на сито, промиваємо прохолодною водою, даємо стекти і відправляємо до інших компонентів страви.
Залишилося тільки заправити салат майонезом, довести до смаку сіллю і перцем, перемішати і дати йому хвилин двадцять-тридцять настоятися.
Інгредієнти:
копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;
свіжі огірки – 245 г;
консервована кукурудза – 230 г;
перець болгарський солодкий – 180 г
помідори свіжі – 245 г;
кріп свіжий;
густий майонез;
сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.
Приготування
Дуже свіжим на смак виходить салат з копченою куркою і овочами, а особливу родзинку йому додасть кукурудза. В даному випадку підготовчі роботи полягають тільки в нарізці компонентів. Овочі та зелень необхідно помити і обов'язково обсушити. Огірки та болгарський перець нарізаємо соломкою як можна тонше, а помідори і копчене куряче м'ясо кубиками. Як і в попередньому випадку можна використовувати як копчене філе грудки, так і м'якоть з стегенець.
Змішуємо компоненти салату в окремій мисці, додаємо кукурудзу і укропчик, майонез, перець і сіль і перемішуємо. Подавати до столу страву можна відразу ж.
Інгредієнти:
копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;
свіжі огірки – 245 г;
морква по-корейськи – 185 г;
сир твердих сортів – 120 г;
яйця добірні – 4 шт.;
густий майонез;
сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.
Приготування
В даному випадку салат ми будемо оформляти шарами. Ідеально, якщо є формувальне кільце, яке встановимо на широку тарілку. Першим шаром викладаємо відварені круто, очищені і перетерті на тертці курячі відбірні яйця і присмачую їх майонезом. Слідом розподіляємо нарізану кубиками копчену курку і знову майонез. Тепер черга огірків і корейської моркви, яку щедро також промазуємо майонезом. Завершуємо композицію перетертим сиром і відправляємо на кілька годин салат на полицю холодильника просочуватися.
Інгредієнти:
копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 295 г;
свіжі огірки – 245 г;
печериці – 295 г;
цибуля – 70 г;
олія соняшникова без аромату – 30 мл;
яйця добірні – 4 шт.;
густий майонез;
сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.
Приготування
Печериці для салату моєму, подрібнюємо і обсмажуємо разом з нарубаною цибулею до м'якості і випаровування всієї вологи. Відварюємо круто, очищаємо і перетираємо на тертці яйця, шаткуємо соломкою огірки кубиками копчену курку. У салатник або на блюдо в кільці викладаємо шарами курку, а слідом огірок, грибну піджарку і яйця. Кожен шар, окрім останнього, присмачуємо майонезом щедро і за смаком сіллю і перцем. Години через два, коли салатик просочиться, можна подавати його, прикрасивши гілочками зелені.
Салат з копченою куркою, свіжим огірком, кукурудзою і перцем
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування такого салату можна взяти як копчену курячу грудку, так і копчені інші частини птиці, відокремивши м'якоть від кісток і нарізує кубиками. Додатково відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо тим же манером яйця, подрібнюємо вимиті огірки і очищений болгарський перець. Салатний цибуля ми не будемо закладати в салат в чистому вигляді, а замаринуем його на хвилин двадцять в яблучному оцті. Для цього нарізаємо овоч невеликими кубиками, складаємо в миску, додаємо оцет і вливаємо окріп, щоб він повністю покрив вміст ємності. Промаринованную цибульну масу відкидаємо на сито, промиваємо прохолодною водою, даємо стекти і відправляємо до інших компонентів страви.
Залишилося тільки заправити салат майонезом, довести до смаку сіллю і перцем, перемішати і дати йому хвилин двадцять-тридцять настоятися.
Салат з копченою куркою, помідорами, огірками, перцем і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Дуже свіжим на смак виходить салат з копченою куркою і овочами, а особливу родзинку йому додасть кукурудза. В даному випадку підготовчі роботи полягають тільки в нарізці компонентів. Овочі та зелень необхідно помити і обов'язково обсушити. Огірки та болгарський перець нарізаємо соломкою як можна тонше, а помідори і копчене куряче м'ясо кубиками. Як і в попередньому випадку можна використовувати як копчене філе грудки, так і м'якоть з стегенець.
Змішуємо компоненти салату в окремій мисці, додаємо кукурудзу і укропчик, майонез, перець і сіль і перемішуємо. Подавати до столу страву можна відразу ж.
Салат з копченою куркою, огірком, корейською морквою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку салат ми будемо оформляти шарами. Ідеально, якщо є формувальне кільце, яке встановимо на широку тарілку. Першим шаром викладаємо відварені круто, очищені і перетерті на тертці курячі відбірні яйця і присмачую їх майонезом. Слідом розподіляємо нарізану кубиками копчену курку і знову майонез. Тепер черга огірків і корейської моркви, яку щедро також промазуємо майонезом. Завершуємо композицію перетертим сиром і відправляємо на кілька годин салат на полицю холодильника просочуватися.
Салат з копченої курки з печерицями та огірками
Інгредієнти:
![Салат з копченою куркою і свіжим огірком Салат з копченою куркою і свіжим огірком](/uploads/posts/2016-08/salat-z-kopchenoyu-kurkoyu-svzhim-ogrkom_832.jpeg)
Приготування
Печериці для салату моєму, подрібнюємо і обсмажуємо разом з нарубаною цибулею до м'якості і випаровування всієї вологи. Відварюємо круто, очищаємо і перетираємо на тертці яйця, шаткуємо соломкою огірки кубиками копчену курку. У салатник або на блюдо в кільці викладаємо шарами курку, а слідом огірок, грибну піджарку і яйця. Кожен шар, окрім останнього, присмачуємо майонезом щедро і за смаком сіллю і перцем. Години через два, коли салатик просочиться, можна подавати його, прикрасивши гілочками зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з копченою грудкою](/uploads/posts/2016-08/thumbs/salat-z-kopchenoyu-grudkoyu_581.jpeg)
Салат з копченою грудкою
Копчена куряча грудка наповнить яку закуску особливим пікантним смаком. Спробуйте зробити на основі цього нехитрого інгредієнта дивно смачний салат.
![Салат з картопляної стружки](/uploads/posts/2016-05/salat-z-kartoplyanoyi-struzhkoyu_701.jpeg)
Салат з картопляної стружки
Навіть самий простенький салатик зміниться, якщо доповнити його чудний хрусткою картопляної стружкою. Розповімо, як зробити цю дивовижно смачну
![Салат з копченою курячою грудкою - простий рецепт](/uploads/posts/2016-02/salat-z-kopchenoyu-kuryachoyu-grudkoyu-prostiy-recept_841.jpeg)
Салат з копченою курячою грудкою - простий рецепт
Не секрет, що курятина чудово поєднується з багатьма продуктами, тому на її основі створюють чудові закуски. Далі запропоновані рецепти салатів з
![Салат з огірком і кукурудзою](/uploads/posts/2015-03/salat-z-ogrkom-kukurudzoyu_651.jpeg)
Салат з огірком і кукурудзою
Якщо ви дуже любите солодку кукурудзу, але традиційний рецепт салату вам трохи набрид, то пропонуємо приготувати чудову альтернативу - салатик з
![Салат з огірком і сиром](/uploads/posts/2015-03/salat-z-ogrkom-sirom_711.jpeg)
Салат з огірком і сиром
Салат з огірком і сиром - корисна весняна закуска, яка сподобається вашим близьким і друзям. Її можна подати як до буденної, так і святкового столу.
![Салати з копченою куркою](/uploads/posts/2015-03/salati-z-kopchenoyu-kurkoyu_101.jpeg)
Салати з копченою куркою
Копчена курка - це смачний продукт, який має чудовий аромат і насичений колір. Її використовують у приготуванні багатьох страв. І сьогодні мова піде