Вернуться назад Распечатать

Салат з копченою куркою і свіжим огірком

Салат з копченою куркою і свіжим огірком
Сьогодні в нашому матеріалі варіанти приготування салату з копченою куркою і свіжим огірком. Таке поєднання чудово доповнюють інші овочі, сир, консервована кукурудза і гриби.

Салат з копченою куркою, свіжим огірком, кукурудзою і перцем


Інгредієнти:

  • копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;

  • свіжі огірки – 245 г;

  • консервована кукурудза – 230 г;

  • перець болгарський солодкий – 115 г;

  • салатний цибулю – 120 г;

  • яйця добірні – 3-4 шт.;

  • густий майонез – за смаком;

  • оцет яблучний – 70 мл;

  • сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування такого салату можна взяти як копчену курячу грудку, так і копчені інші частини птиці, відокремивши м'якоть від кісток і нарізує кубиками. Додатково відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо тим же манером яйця, подрібнюємо вимиті огірки і очищений болгарський перець. Салатний цибуля ми не будемо закладати в салат в чистому вигляді, а замаринуем його на хвилин двадцять в яблучному оцті. Для цього нарізаємо овоч невеликими кубиками, складаємо в миску, додаємо оцет і вливаємо окріп, щоб він повністю покрив вміст ємності. Промаринованную цибульну масу відкидаємо на сито, промиваємо прохолодною водою, даємо стекти і відправляємо до інших компонентів страви.
    Залишилося тільки заправити салат майонезом, довести до смаку сіллю і перцем, перемішати і дати йому хвилин двадцять-тридцять настоятися.

    Салат з копченою куркою, помідорами, огірками, перцем і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;

  • свіжі огірки – 245 г;

  • консервована кукурудза – 230 г;

  • перець болгарський солодкий – 180 г

  • помідори свіжі – 245 г;

  • кріп свіжий;

  • густий майонез;

  • сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.


  • Приготування
    Дуже свіжим на смак виходить салат з копченою куркою і овочами, а особливу родзинку йому додасть кукурудза. В даному випадку підготовчі роботи полягають тільки в нарізці компонентів. Овочі та зелень необхідно помити і обов'язково обсушити. Огірки та болгарський перець нарізаємо соломкою як можна тонше, а помідори і копчене куряче м'ясо кубиками. Як і в попередньому випадку можна використовувати як копчене філе грудки, так і м'якоть з стегенець.
    Змішуємо компоненти салату в окремій мисці, додаємо кукурудзу і укропчик, майонез, перець і сіль і перемішуємо. Подавати до столу страву можна відразу ж.

    Салат з копченою куркою, огірком, корейською морквою і сиром


    Інгредієнти:

  • копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 245 г;

  • свіжі огірки – 245 г;

  • морква по-корейськи – 185 г;

  • сир твердих сортів – 120 г;

  • яйця добірні – 4 шт.;

  • густий майонез;

  • сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.


  • Приготування
    В даному випадку салат ми будемо оформляти шарами. Ідеально, якщо є формувальне кільце, яке встановимо на широку тарілку. Першим шаром викладаємо відварені круто, очищені і перетерті на тертці курячі відбірні яйця і присмачую їх майонезом. Слідом розподіляємо нарізану кубиками копчену курку і знову майонез. Тепер черга огірків і корейської моркви, яку щедро також промазуємо майонезом. Завершуємо композицію перетертим сиром і відправляємо на кілька годин салат на полицю холодильника просочуватися.

    Салат з копченої курки з печерицями та огірками


    Інгредієнти:

  • копчене куряче м'ясо (м'якоть) – 295 г;

  • свіжі огірки – 245 г;

  • печериці – 295 г;

  • цибуля – 70 г;

  • олія соняшникова без аромату – 30 мл;

  • яйця добірні – 4 шт.;

  • густий майонез;

  • сіль кам'яна і свежеперемолотый перець чорний.
  • Салат з копченою куркою і свіжим огірком


    Приготування
    Печериці для салату моєму, подрібнюємо і обсмажуємо разом з нарубаною цибулею до м'якості і випаровування всієї вологи. Відварюємо круто, очищаємо і перетираємо на тертці яйця, шаткуємо соломкою огірки кубиками копчену курку. У салатник або на блюдо в кільці викладаємо шарами курку, а слідом огірок, грибну піджарку і яйця. Кожен шар, окрім останнього, присмачуємо майонезом щедро і за смаком сіллю і перцем. Години через два, коли салатик просочиться, можна подавати його, прикрасивши гілочками зелені.