Салат з відвареної риби
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити салат з вареної риби. Таке блюдо чудово різноманітить ваш стіл і неодмінно сподобається всім гостям своїм ніжним смаком і рибних ароматом.
Інгредієнти:
варена біла риба – 310 г;
зелений консервований горошок – 225 г;
маринований огірок – 55 г;
варене куряче яйце – 3 шт.;
цибулина – 45 г;
яблуко солодке – 1 шт.;
вода – 105 мл;
цукор – 5 г;
бальзамічний оцет – 1 ч. ложка;
свіжа зелень – для прикраси;
спеції;
майонез для заправки.
Приготування
Цибуля звільняємо від лушпиння, рубаємо тонкими кільцями і складаємо в миску. Потім заливаємо окропом, додаємо цукровий пісок і вливаємо оцет. Вміст перемішуємо і маринуємо цибулька 30 хвилин, а потім рідину зливаємо.
Рибу відокремлюємо від кісток і розбираємо м'ясо на маленькі шматочки. Яйця чистимо і шаткуємо кубиками. Точно також подрібнюємо мариновані огірки і яблуко. Тепер з'єднуємо всі підготовлені продукти в миску, додаємо зелений горошок, приправляємо спеціями, заправляємо майонезом і розмішуємо. Прикрашаємо готовий салат зеленню і перед подачею охолоджуємо.
Інгредієнти:
риба – 205 г;
огірок свіжий – 35 г;
зелена цибуля – 415 г;
картопля – 75 г;
листя зеленого салату – 20 г;
яйце (варене) – 1 шт.;
рафінована олія – 25 мл;
рибний бульйон – 55 мл;
майонез – 25 мл;
редис – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Рибу чистимо, розбираємо, виймаємо всі кісточки і викладаємо м'ясо в каструлю. Заливаємо бульйоном, солимо і відварюємо. Готуємо картоплю окремо «в мундирі», чистимо й нарізаємо шматочками. Огірок очистити від шкірки і шаткуємо скибочками. Салатні листя і пір'я цибулі промиваємо, струшуємо і дрібно рубаємо ножем. Охолоджену рибу подрібнюємо і змішуємо з усіма інгредієнтами. Заправляємо майонезом, перемішуємо і прикрашаємо готовий салат з відвареної рибою і картоплею кружечками редиски і вареного яйця.
Інгредієнти:
сьомга – 215 г;
морква варена – 95 г;
яйце варене – 4 шт.;
рис – 55 г;
салатний цибуля – 1 шт.;
майонез.
Приготування
Варену моркву чистимо і шаткуємо на дрібній тертці. У яєць знімаємо шкаралупу, розрізаємо навпіл і окремо подрібнюємо жовтки і білки. Салатний цибулю кришимо ножем. Сьомгу відварюємо, остуджуємо і розбираємо від кісток. Потім викладаємо м'ясо в миску і ретельно розминаємо виделкою. Тепер викладаємо салат шарами: відварений рис, маса рибна, цибулю, моркву, яєчний білок і тертий жовток. Всі шари покриваємо невеликою кількістю майонезу і подаємо салат з відвареної червоною рибою до столу.
Класичний рецепт рибного салату з відварної риби
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля звільняємо від лушпиння, рубаємо тонкими кільцями і складаємо в миску. Потім заливаємо окропом, додаємо цукровий пісок і вливаємо оцет. Вміст перемішуємо і маринуємо цибулька 30 хвилин, а потім рідину зливаємо.
Рибу відокремлюємо від кісток і розбираємо м'ясо на маленькі шматочки. Яйця чистимо і шаткуємо кубиками. Точно також подрібнюємо мариновані огірки і яблуко. Тепер з'єднуємо всі підготовлені продукти в миску, додаємо зелений горошок, приправляємо спеціями, заправляємо майонезом і розмішуємо. Прикрашаємо готовий салат зеленню і перед подачею охолоджуємо.
Рецепт салату з вареною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, розбираємо, виймаємо всі кісточки і викладаємо м'ясо в каструлю. Заливаємо бульйоном, солимо і відварюємо. Готуємо картоплю окремо «в мундирі», чистимо й нарізаємо шматочками. Огірок очистити від шкірки і шаткуємо скибочками. Салатні листя і пір'я цибулі промиваємо, струшуємо і дрібно рубаємо ножем. Охолоджену рибу подрібнюємо і змішуємо з усіма інгредієнтами. Заправляємо майонезом, перемішуємо і прикрашаємо готовий салат з відвареної рибою і картоплею кружечками редиски і вареного яйця.
Салат з вареної риби з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Варену моркву чистимо і шаткуємо на дрібній тертці. У яєць знімаємо шкаралупу, розрізаємо навпіл і окремо подрібнюємо жовтки і білки. Салатний цибулю кришимо ножем. Сьомгу відварюємо, остуджуємо і розбираємо від кісток. Потім викладаємо м'ясо в миску і ретельно розминаємо виделкою. Тепер викладаємо салат шарами: відварений рис, маса рибна, цибулю, моркву, яєчний білок і тертий жовток. Всі шари покриваємо невеликою кількістю майонезу і подаємо салат з відвареної червоною рибою до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясний салат - класичний рецепт
Салатів на м'ясній основі сьогодні існує неймовірна кількість і визначити, який з них класичний, майже неможливо. Далі ми зібрали кілька найбільш
Салат «Риба під шубою» - рецепт
Традиційним прикрасою святкового столу вже багато років у кожному будинку є чудовий салат «Риба під шубою». Далі представлені рецепти цієї чудової
Салат з консервованої скумбрії
У даній статті ми пропонуємо декілька оригінальних і досить цікавих рецептів салатів з консервованої скумбрії. При чому консерви можна вибрати
Салат з консервованих кальмарів
Салат з консервованих кальмарів - це смачне і пікантне блюдо, яке можна віднести до розряду делікатесних страв. У нашій статті ми розберемося кілька
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.