Крюшон в кавуні
![Крюшон в кавуні Крюшон в кавуні](/uploads/posts/2015-07/kryushon-v-kavun_541.jpeg)
Рецепт крюшону в кавуні
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо фрукти: яблука, персики і виноград добре промиваємо і викладаємо сохнути на серветку. Потім яблучка розрізаємо на четвертиночки, видаляємо серцевину і шаткуємо часточками. Персик розламуємо навпіл, акуратно видаляємо кісточку і нарізаємо м'якоть скибочками.
Виноград шаткуємо, видаляємо насіння і складаємо всі фрукти в плоский посуд. Засипаємо по смаку цукром, вливаємо коньяк і півпляшки сухого вина. Ставимо посуд в холодильник приблизно на 2 години. Кавун ретельно промиваємо, зрізаємо верхушечку і за допомогою ложки обережно виймаємо м'якоть і робимо з неї кульки. Далі в підготовлений кавун викладаємо охолоджені фрукти з рідиною, додаємо кавунові шматочки, вливаємо залишилося вино, лікер, кидаємо кубики льоду, перемішуємо і розливаємо крюшон по чашках.
Крюшон з кавуна з шампанським
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти на кілька годин прибираємо в холодильник для охолодження. Потім дістаємо фрукти, миємо їх, обробляємо, нарізаємо дрібними долечками, викладаємо в миску, присипаємо сахарочком, заливаємо коньяком і вином. Після цього прибираємо посуд з фруктами назад в холодильник і залишаємо на 2 години.
Не втрачаючи часу дарма, переходимо до підготовки кавуна. Акуратно зрізаємо з нього «капелюшок» і ложкою видаляємо всю м'якоть. Далі очищається її від кісточок, і нарізаємо на маленькі шматочки. Тепер обережно викладаємо настояні на спиртне та охолоджені фрукти в очищений кавун і додаємо кавунову м'якоть і сік. Заливаємо все лікером, шампанським, ретельно перемішуємо, закриваємо кавун кришкою і ставимо на 1 годину в холодильник. Готовий фруктовий напій розливаємо в келихи і подаємо до столу.
Як приготувати крюшон в кавуні для дітей?
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти спочатку прибираємо на деякий час в холодильник для охолодження. Потім дістаємо фрукти, промиваємо їх, очищаємо, нарізаємо дрібними скибочками і викладаємо в миску. Засипаємо все цукром, заливаємо
![Крюшон в кавуні Крюшон в кавуні](/uploads/posts/2015-07/kryushon-v-kavun_442.jpeg)
Не втрачаючи часу дарма, переходимо до підготовки кавуна. Акуратно зрізаємо з нього «капелюшок» і ложечкою видаляємо всю м'якоть. Далі очищаємо її від кісточок, і нарізаємо на маленькі шматочки. Тепер обережно викладаємо охолоджені фрукти в очищений кавун і додаємо кавунову м'якоть і сік. Заливаємо все лимонадом, ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо на 1 годину в холодильник. Готовий фруктовий напій розливаємо в келихи і пригощаємо дітей.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Гранатовий крюшон](/uploads/posts/2015-03/granatoviy-kryushon_451.jpeg)
Гранатовий крюшон
Крюшон - це популярний напій, в якому одночасно з алкоголем додаються ягоди, фрукти, соки, сиропи. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих і
![Коктейль з кавуна](/uploads/posts/2015-03/kokteyl-z-kavuna_871.jpeg)
Коктейль з кавуна
Кавун - це смачна і солодка ягода, яку ми любимо з дитинства. У самий розпал сезону її можна їсти не тільки в чистому вигляді, але і використовувати
![Крюшон - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kryushon-recept_111.jpeg)
Крюшон - рецепт
Любите прохолодні напої? Рецепт крюшону врятує вас в самий жаркий день! Як його приготувати, ми докладно опишемо в цьому матеріалі, так що не
![Фруктовий салат з бананами](/uploads/posts/2015-01/fruktoviy-salat-z-bananami_231.jpeg)
Фруктовий салат з бананами
Фруктові салати - проста солодка закуска, яку можна подавати самостійно, або в компанії з йогуртом, пудингом, морозивом. Давайте розглянемо декілька
![Сангрія в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/sangrya-v-domashnh-umovah_571.jpeg)
Сангрія в домашніх умовах
Сангрія - іспанський алкогольний напій, який готується на основі червоного вина з додаванням свіжих фруктів, віскі, рому або бренді. Давайте
![Фруктовий салат](/uploads/posts/2014-11/thumbs/fruktoviy-salat_692.jpeg)
Фруктовий салат
Солодкий салат Фруктовий салат - це величезне поле для експериментів і відкриттів! З одного боку, що може бути простіше, ніж порізати наявні фрукти,