Буженина в мультиварці у фользі - рецепти
![Буженина в мультиварці у фользі - рецепти Буженина в мультиварці у фользі - рецепти](/uploads/posts/2015-12/buzhenina-v-multivarc-u-folz-recepti_161.jpeg)
Буженина з свинини у фользі в мультиварці
Буженину найчастіше готують із свинини і головна причина тому проста – ніжне м'ясо з прожилками жиру, які забезпечують шматку соковитість навіть після тривалої випічки.
Інгредієнти:
Приготування
Натерши шматок крупною сіллю і перцем, збризніть її цитрусовим соком. Зробіть глибокі надрізи в м'якоті з допомогою тонкого ножа і наповніть кожен часниковим зубком і ароматними листочками чебрецю і розмарину. Збризніть маслом шматок і оберніть фольгою. Перед обертанням, зріз свинини можна перемотати ниткою, щоб він зберіг форму. Залиште м'ясо мінімум на годину, а по закінченні часу покладіть в мультиварочную чашу і виставте режим «Випічка». На приготування піде близько півтора годин, після чого буженина повинна полежати вже у вимкненій мультиварці хвилин 15.
Буженина з яловичини в фользі в мультиварці
Традиційно, буженину готують зі свинини, але сучасні модифікації рецепта дозволяють використовувати з цією метою найрізноманітніші види м'яса, аж до курятини та яловичини. Останню ми і вирішили використовувати в якості основи нижченаведеного рецепта.
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою ступи розітріть насіння фенхелю з пучкою солі в пил. Зробіть в яловичині близько десятка глибоких надрізів і помістіть в кожен по розчавленому чесночному зубку. Натріть шматок маслом, приправити сіллю з фенхелем і полийте вином. Залиште м'ясо в цьому нехитрому маринаді хоча б на пару годин. По закінченні часу буженину обертаємо фольгою і готуємо 2 години на «Випікання», не забувши перевернути шматок в середині приготування. Готова буженина у фользі повинна полежати в мультиварці близько півгодини, доходячи до готовності.
Приготування запеченої свинини в фользі в мультиварці
Повертаючись до рецептами зі свинини, хочемо нагадати про те, що смачний результат забезпечує правильно вибраний зріз м'яса. Основу буженини повинен становити шматок без жив, але з жирком, ідеально підійде ошийок чи не занадто жирна грудинка.
Інгредієнти:
![Буженина в мультиварці у фользі - рецепти Буженина в мультиварці у фользі - рецепти](/uploads/posts/2015-12/buzhenina-v-multivarc-u-folz-recepti_592.jpeg)
Приготування
Перед тим, як приготувати буженину в мультиварці у фользі, розведіть в половині літра води 4 столові ложки солі. Залиште обидва види м'яса просочитися на всю ніч, потім вийміть і обсушіть. Розріжте і злегка відбийте ошийок, щоб перетворити його в рівний пласт. Порубаєте зелень і з'єднайте з м'яким маслом. Розподіліть масло по свинині, зверху викладіть раскрошенные горіхи і тонкі скибочки яблук. Покладіть філе і оберніть свинину навколо нього. Зафіксуйте шматок ниткою і загорніть у фольгу. Готуйте буженину на «Випікання» 30 хвилин з одного боку і ще стільки ж з іншого, а потім залиште «дійти» до вже вимкненому пристрої ще на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Яловичина, запечена у фользі](/uploads/posts/2015-12/yalovichina-zapechena-u-folz_821.jpeg)
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
![Як приготувати буженину в домашніх умовах?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-buzheninu-v-domashnh-umovah_251.jpeg)
Як приготувати буженину в домашніх умовах?
Домашня буженина, приготована самостійно, виходить набагато смачніше і, звичайно, корисніше закупного продукту. Процес її створення абсолютно не
![Буженина з свинини в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/buzhenina-z-svinini-v-domashnh-umovah_931.jpeg)
Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі
![Рецепт буженини з свинини в духовці](/uploads/posts/2015-11/recept-buzhenini-z-svinini-v-duhovc_621.jpeg)
Рецепт буженини з свинини в духовці
Буженина - справжній делікатес, який зробити самостійно зовсім не складно, хоча й не швидко. Щоб така чудова закуска красувалася на святковому столі,
![Буженина з свинини в мультиварці](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/buzhenina_iz_svininy_v_multivarke.jpg)
Буженина з свинини в мультиварці
Раніше на приготування буженини витрачалося кілька годин. А зараз, коли вже майже кожна господиня подружилася з мультиваркою, її можна приготувати
![Буженина з яловичини](/uploads/posts/2015-03/buzhenina-z-yalovichini_911.jpeg)
Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса: