Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
![Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/gorohoviy-sup-z-kopchenimi-rebercyami-v-multivarc_621.jpeg)
Гаряча тарілочка горохового супу з копченими реберцями, випромінююча приголомшливий аромат, зігріє вас, підніме настрій, який так важко підтримувати в похмуру, мерзлякувату погоду. Наявність мультиварки значно спростить процес приготування і зробить смак страви більш насиченим.
Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Горохову крупу гарненько промиваємо і замочуємо в гарячій воді на одну годину. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо очищену моркву.
Включаємо мультиварку, вибираємо режим «Випічка» або «Смаження», наливаємо трохи рослинної олії і закладаємо підготовлені овочі. Витримуємо їх у цьому режимі протягом п'ятнадцяти хвилин, зрідка помішуючи. Потім виймаємо піджарку в миску, а в чашу пристрою закладаємо розрізають на порційні шматочки свинячі копчені ребра і вимочений горох, який ще раз добряче попередньо промиємо. Додаємо підігріту до кипіння воду і переводимо пристрій в режим «Гасіння» або «Суп» в залежності від моделі мультиварки.
Через півтори години додаємо попередньо позбавлений від шкірки і нарізану кубиками картоплю, викладаємо овочеву піджарку, приправляємо страву сіллю, меленим чорним перцем, лавровими листками і готуємо ще тридцять хвилин.
По готовності даємо супчику настоятися в режимі «Підігрів» п'ятнадцять хвилин, і можемо розливати по тарілках. Окремо подаємо грінки або сухарики, а також свіжу зелень.
Гороховий суп-пюре з копченостями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
За кілька годин до приготування супу промиємо горохову крупу і замочимо її в теплій воді. Для більш швидкого результату можна взяти горох колотий. Очищаємо і нарізаємо довільно цибулю і пропускаємо через тертку моркву.
Включаємо мультиварку, налаштовуємо її на режим «Випічка» або «Смаження» і закладаємо в її чашу підготовлений цибулю і моркву, додавши попередньо трохи рослинного масла. Підрум'янюємо овочі до м'якості. Копчені ребра розрізаємо на шматки по ребру, бульби картоплі очищаємо, подрібнюємо довільно і
![Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/gorohoviy-sup-z-kopchenimi-rebercyami-v-multivarc_732.jpeg)
По готовності виймаємо ребра з супу, витягаємо кістки, а м'якоть нарізаємо на шматочки. Вміст чаші мультиварки перетворюємо на пюре за допомогою блендера або перетираємо через сито, додаємо подрібнене м'ясо. Подаємо ароматний суп-пюре зі свіжою зеленню і грінками або сухариками і насолоджуємося.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Гороховий суп з реберцями](/uploads/posts/2015-11/gorohoviy-sup-z-rebercyami_441.jpeg)
Гороховий суп з реберцями
Гороховий суп має давню історію і придбав безліч варіацій, однак гірше не став. Напевно, кожна господиня вміє його готувати і має свій ідеальний
![Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?](/uploads/posts/2015-11/yak-zvariti-gorohoviy-sup-z-kopchenimi-rebercyami_641.jpeg)
Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
Рецептів горохового супу існує кілька десятків, проте самим улюбленим завжди був той, що зварений з копченими реберцями. Пропонуємо три цікаві
![Рецепт класичної солянки з картоплею](/uploads/posts/2015-09/recept-klasichnoyi-solyanki-z-kartopleyu_181.jpeg)
Рецепт класичної солянки з картоплею
Існує безліч варіантів приготування м'ясної солянки і кожен можна назвати класичним. Проте їх все об'єднує велику кількість м'ясних складових, солінь
![Гороховий суп з копченостями в мультиварці](/uploads/posts/2015-09/gorohoviy-sup-z-kopchenostyami-v-multivarc_831.jpeg)
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
![Гороховий суп з копченими реберцями](/uploads/posts/2015-03/gorohoviy-sup-z-kopchenimi-rebercyami_511.jpeg)
Гороховий суп з копченими реберцями
Гороховий суп, сам по собі, не є калорійним, але дуже ситним блюдом, яке підійде для обедней трапези. Рецепти ароматних супів з копченостями шукайте
![Гороховий суп з шинкою](/uploads/posts/2015-03/gorohoviy-sup-z-shinkoyu_111.jpeg)
Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого