Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з персиками в мультиварці

Пиріг з персиками в мультиварці

10-08-2015, 20:14
1 950
Пиріг з персиками в мультиварці
Що може бути смачніше і ароматні свіжої домашньої випічки? Неймовірно ніжний і тане в роті пиріг з персиками в мультиварці порадує кожного.

Пиріг з консервованими персиками в мультиварці


Інгредієнти:

  • масло вершкове – 40 г;

  • солодкі персики консервовані – 300 г;

  • цукор дрібний – 05 ст.;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • сода – щіпка.


  • Приготування
    Яйця поділяємо на білки і жовтки, додаємо в білки трохи солі і збиваємо міксером. Потім поступово всипаємо цукор, додаємо жовтки і знову збиваємо. Після цього вводимо борошно, соду і ретельно перемішуємо. Далі кидаємо шматочок вершкового масла, вимішуємо тісто і виливаємо його в посуд мультиварки. Персики нарізаємо кубиками й викладаємо поверх тіста. Тепер закриваємо кришку, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо 40 хвилин. Після цього пиріг охолоджуємо і подаємо до чаю!

    Сирний пиріг з персиками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно – 200 г;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • сметана – 1 ст.;

  • сир – 400 г;

  • цукор дрібний – 150 г;

  • крохмаль кукурудзяний – 2 ст. ложки;

  • персики консервовані – 500 г;

  • ванілін – 10 г;

  • лимон – 05 шт.


  • Приготування
    Олію заздалегідь розм'якшуємо, розтираємо з цукром і вводимо яйце. Гарненько перемішуємо і поступово всипаємо просіяне з розпушувачем борошно. Готове тісто скачуємо в кулю і залишаємо на 15 хвилин. Після цього беремо чашу мультиварки, промазуємо маслом і розподіляємо тісто, формуючи невисокі бортики. Прибираємо ємність на 2 години в холодильник, а цим часом замішуємо начинку. Для цього сир перекручуємо через м'ясорубку, додаємо цукор, вичавлюємо сік з лимона, розбиваємо яйця, додаємо крохмаль, ванілін і все збиваємо міксером. Потім дістаємо охолоджену заготівлю, рівномірно розподіляємо начинку, зверху розкладаємо часточки персиків і включаємо режим «Випічка» і час на 1 годину. Після сигналу акуратно виймаємо готовий пиріг і охолодити його.

    Рецепт пирога з персиками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • масло вершкове – 200 г;

  • яйце – 5 шт.;

  • консервовані персики – 800 г;

  • дрібний цукор ванільний – 1 пакетик;
  • Пиріг з персиками в мультиварці

  • цукор – 200 г;

  • борошно – 250 г;

  • молоко – 50 мл


  • Приготування
    Масло розтоплюємо і переливаємо в глибоку миску. Потім всипаємо цукор, вводимо яйця і все збиваємо міксером. Далі вливаємо молоко, додаємо ванільний цукор і всипаємо борошно з розпушувачем. Чашу промазуємо маслом, викладаємо тісто і зверху розподіляємо нарізані скибочками консервовані персики. Випікаємо пиріг з персиками на молоці в мультиварці 40 хвилин, виставивши режим «Випічка».
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з консервованими персиками
    Пиріг з консервованими персиками
    Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
    Пиріг з персиками і сиром
    Пиріг з персиками і сиром
    Дуже смачний, солодкий і ніжний пиріг можна спекти для сімейного чаювання. Пропонуємо два простих і абсолютно різних рецепта, які вразять неповторним
    Клафуті з персиками
    Клафуті з персиками
    Заливний пиріг клафуті полюбився багатьом жителям нашої країни за простоту приготування і доступний складу страви. Класичний рецепт клафуті включає в
    Шарлотка з персиками
    Шарлотка з персиками
    Всі ми знаємо шарлотку, як заливний пиріг з яблуками, легкий у приготуванні і смачний. Однак, шарлотку можна готувати не тільки з яблуками, а
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Пиріг з грушами в мультиварці
    Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка з персиками
    Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте