Що може бути смачніше і ароматні свіжої домашньої випічки? Неймовірно ніжний і тане в роті пиріг з персиками в мультиварці порадує кожного.
Пиріг з консервованими персиками в мультиварці
Інгредієнти: масло вершкове – 40 г; солодкі персики консервовані – 300 г; цукор дрібний – 05 ст.; яйце – 3 шт.; борошно – 1 ст.; сода – щіпка. Приготування Яйця поділяємо на білки і жовтки, додаємо в білки трохи солі і збиваємо міксером. Потім поступово всипаємо цукор, додаємо жовтки і знову збиваємо. Після цього вводимо борошно, соду і ретельно перемішуємо. Далі кидаємо шматочок вершкового масла, вимішуємо тісто і виливаємо його в посуд мультиварки. Персики нарізаємо кубиками й викладаємо поверх тіста. Тепер закриваємо кришку, вибираємо програму «Випічка» і засікаємо 40 хвилин. Після цього пиріг охолоджуємо і подаємо до чаю!
Сирний пиріг з персиками в мультиварці
Інгредієнти: вершкове масло – 100 г; яйце – 3 шт.; борошно – 200 г; розпушувач – 1 ч. ложка; сметана – 1 ст.; сир – 400 г; цукор дрібний – 150 г; крохмаль кукурудзяний – 2 ст. ложки; персики консервовані – 500 г; ванілін – 10 г; лимон – 05 шт. Приготування Олію заздалегідь розм'якшуємо, розтираємо з цукром і вводимо яйце. Гарненько перемішуємо і поступово всипаємо просіяне з розпушувачем борошно. Готове тісто скачуємо в кулю і залишаємо на 15 хвилин. Після цього беремо чашу мультиварки, промазуємо маслом і розподіляємо тісто, формуючи невисокі бортики. Прибираємо ємність на 2 години в холодильник, а цим часом замішуємо начинку. Для цього сир перекручуємо через м'ясорубку, додаємо цукор, вичавлюємо сік з лимона, розбиваємо яйця, додаємо крохмаль, ванілін і все збиваємо міксером. Потім дістаємо охолоджену заготівлю, рівномірно розподіляємо начинку, зверху розкладаємо часточки персиків і включаємо режим «Випічка» і час на 1 годину. Після сигналу акуратно виймаємо готовий пиріг і охолодити його.
Рецепт пирога з персиками в мультиварці
Інгредієнти: масло вершкове – 200 г; яйце – 5 шт.; консервовані персики – 800 г; дрібний цукор ванільний – 1 пакетик; цукор – 200 г; борошно – 250 г; молоко – 50 мл Приготування Масло розтоплюємо і переливаємо в глибоку миску. Потім всипаємо цукор, вводимо яйця і все збиваємо міксером. Далі вливаємо молоко, додаємо ванільний цукор і всипаємо борошно з розпушувачем. Чашу промазуємо маслом, викладаємо тісто і зверху розподіляємо нарізані скибочками консервовані персики. Випікаємо пиріг з персиками на молоці в мультиварці 40 хвилин, виставивши режим «Випічка».